Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #401  
Oud 19 augustus 2009, 16:42
mmx's schermafbeelding
mmx mmx is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 juni 2009
Locatie: capelle ad ijssel
Ziggo Internet: geen
DTV: cisco
Berichten: 1
Standaard Ned HD

Hallo Allemaal,

Bij mij hier in Capelle (2902) ook veel last van artefacten bij NED HD op de Cisco. Als ik dezelfde kabel (goede kwaliteit RG-59 met afgeschermde connectoren) rechtstreeks aansluit op de tv (sony z4500 met interne HD-DVBC en cam module) dan geen enkel probleem met de NED HD kanalen.

De Cisco geeft overigens slechts 25% signaalniveau aan bij de Nederlandse HD kanalen. Andere kanalen 90-100%.
  #402  
Oud 20 augustus 2009, 11:52
arendre's schermafbeelding
arendre arendre is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 12 augustus 2008
Locatie: Capelle aan den IJssel / Casema/Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus / Ubee
DTV: Cisco 8455DVB (testtraject)/ Smit CI+ module
Berichten: 145
Standaard

Het signaal bij mij (capelle aan den IJssel, 2907) blijft op de Cisco wel op 100%, alleen de kwaliteit valt regelmatig terug van 100% naar 74% en soms 49%, om daarna weer terug te springen naar 100%.

Op mijn Samsung 360HDS heb ik dit probleem niet, maar daar heb ik weer last van het lipsync probleem...
  #403  
Oud 29 augustus 2009, 15:50
F,1's schermafbeelding
F,1 F,1 is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 februari 2009
Locatie: Veenendaal
Ziggo Internet: z1
DTV: humax irhd 5000c
Berichten: 43
Standaard

weet iemand misschien of er een betere signaalsterkte komt voor ned 1,2 en 3 HD want er zijn best veel mensen die problemen hebben met ned 1,2 of 3 HD ikzelf heb artifacts op ned 1 en 3 HD
ned 3HD is helemaal rampzalig de rest van de hd zenders en sd zenders zijn uitstekend alleen ned 1 en 3 hd geven problemen
  #404  
Oud 29 augustus 2009, 16:36
Aristoles's schermafbeelding
Aristoles Aristoles is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 5 juli 2009
Locatie: enschede
Berichten: 84
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door arendre Bekijk bericht
Het signaal bij mij (capelle aan den IJssel, 2907) blijft op de Cisco wel op 100%, alleen de kwaliteit valt regelmatig terug van 100% naar 74% en soms 49%, om daarna weer terug te springen naar 100%.

Op mijn Samsung 360HDS heb ik dit probleem niet, maar daar heb ik weer last van het lipsync probleem...
Ik snap helemaal niks van die signaalsterkte. Die van mij schommelt altijd tussen de 39 en 41. Nergens last van en alles komt goed binnen.

Dus wat stelt die sterkte nou voor?
  #405  
Oud 29 augustus 2009, 16:51
Joop558's schermafbeelding
Joop558 Joop558 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2008
Locatie: Leusden Casema
Ziggo Internet: Internet Glasvezel 100/100 KPN all in one standaard
DTV: KPN IPTV HMB2260 glasvezel
Berichten: 1.541
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Aristoles Bekijk bericht
Ik snap helemaal niks van die signaalsterkte. Die van mij schommelt altijd tussen de 39 en 41. Nergens last van en alles komt goed binnen.

Dus wat stelt die sterkte nou voor?
De signaalsterkte is niet belangrijk.

De BER is heel erg belangrijk, deze moet altijd 0 of 000000 zijn.
  #406  
Oud 29 augustus 2009, 16:56
Aristoles's schermafbeelding
Aristoles Aristoles is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 5 juli 2009
Locatie: enschede
Berichten: 84
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Joop558 Bekijk bericht
De signaalsterkte is niet belangrijk.

De BER is heel erg belangrijk, deze moet altijd 0 of 000000 zijn.
Waarom zit dit dan op je decoder? En waarom vragen Ziggo medewerkers erom als je klachten hebt?
  #407  
Oud 29 augustus 2009, 17:21
hdfanaat's schermafbeelding
hdfanaat hdfanaat is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 augustus 2009
Locatie: Drunen
Ziggo Internet: Z1
DTV: humax 5000
Berichten: 11
Standaard NL-1 HD Storingen

Bij deze ook een verwijzing naar het onderwerp: "Geen dolby digital"
Waarbij Ned1 HD als enige van de HD zenders geen Dolby digital weergeeft.
In het begin was dit wel het geval.
  #408  
Oud 30 augustus 2009, 11:24
Joop558's schermafbeelding
Joop558 Joop558 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2008
Locatie: Leusden Casema
Ziggo Internet: Internet Glasvezel 100/100 KPN all in one standaard
DTV: KPN IPTV HMB2260 glasvezel
Berichten: 1.541
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Aristoles Bekijk bericht
Waarom zit dit dan op je decoder? En waarom vragen Ziggo medewerkers erom als je klachten hebt?
Om te kunnen beoordelen waar het probleem zit.
Als de signaalsterkte te laag is, is meestal de kabel en / of connectoren niet goed of te wel slechte kwaliteit.
Ook de antenne versterker kan dit probleem veroorzaken.
Gebruik daarom minimaal coax12 en metalen of goed afgeschermde connectoren (bij voorkeur van Hirschmann).

De BER is dan ook geen 0, daar kan je het als eerste aanzien.
Bij mij is de signaalsterkte 30 - 40 en de BER 0, het beeld is perfect.
  #409  
Oud 30 augustus 2009, 13:58
F,1's schermafbeelding
F,1 F,1 is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 februari 2009
Locatie: Veenendaal
Ziggo Internet: z1
DTV: humax irhd 5000c
Berichten: 43
Standaard

ik gebruik kabels van hirschman geen versterkers geen verdelers en toch storingen op ned 1 en 3 hd alle zenders zijn goed alleen die twee dan ligt het toch aan die 2 zenders en niet aan mijn bekabeling anders zou ik ook problemen moeten hebben bij andere kanalen ik denk toch dat het aan die frequentie ligt
  #410  
Oud 30 augustus 2009, 18:02
Aristoles's schermafbeelding
Aristoles Aristoles is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 5 juli 2009
Locatie: enschede
Berichten: 84
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door F,1 Bekijk bericht
ik gebruik kabels van hirschman geen versterkers geen verdelers en toch storingen op ned 1 en 3 hd alle zenders zijn goed alleen die twee dan ligt het toch aan die 2 zenders en niet aan mijn bekabeling anders zou ik ook problemen moeten hebben bij andere kanalen ik denk toch dat het aan die frequentie ligt
DVD/Video recorder tussen de coax die van de muur naar de decoder gaat toevallig?
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 00:35.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl