Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #281  
Oud 21 juli 2008, 20:31
ChillyWilly's schermafbeelding
ChillyWilly ChillyWilly is offline
Member
 
Geregistreerd: 13 juli 2008
Locatie: Zoetermeer/Casema/Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een Extra
DTV: FloppyDTV/Humax
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Was weer de algehele Ziggo-West DTV storing, had ik ook op mijn SD ontvanger op alle kanalen rond die tijd.
Aha, dus ik was niet de enige. zat idd op alle kanalen rond die tijd. Had het al eerder gehad afgelopen weekend. Het was na ongeveer 10 minuten weg.
  #282  
Oud 22 juli 2008, 19:51
EnzoF1's schermafbeelding
EnzoF1 EnzoF1 is offline
Member
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Assen @Home
Ziggo Internet: Alles-In-Eén Plus (Arris)
DTV: TwinhanDTV Cab-CI 2033 (Mantis)
Berichten: 96
Standaard

Ik heb nog steeds last van de haperingen, al zo'n 9 dagen op rij nu. Alle Nederlandse commerciële zenders hebben er last van (RTL, Net5, SBS, Veronica), de publieke zenders hebben dit niet. Nog meer mensen die nog steeds deze klachten hebben¿

PC: 9406 RK.
  #283  
Oud 22 juli 2008, 20:41
Snowmaster's schermafbeelding
Snowmaster Snowmaster is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 juni 2008
Locatie: Hengelo Ov @Home
Berichten: 61
Standaard

Na de software update en het instellen van de testkanalen liep de decoder 2 keer vast. Vervolgens 2 keer van de stroom gehaald en sindsdien geen problemen meer.
Net als voorheen kijk ik al dagen volledig storingsvrij naar alle (HD) zenders in Hengelo ov.
Ik heb zelfs het idee dat alle zenders iets beter zijn op testkanaal Twente, maar dit kan misschien ook door de vakantie komen (minder gebruikers en storing???)
  #284  
Oud 22 juli 2008, 22:54
EnzoF1's schermafbeelding
EnzoF1 EnzoF1 is offline
Member
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Assen @Home
Ziggo Internet: Alles-In-Eén Plus (Arris)
DTV: TwinhanDTV Cab-CI 2033 (Mantis)
Berichten: 96
Standaard

Het vreemde aan mijn haperingen is dat het zo rond 20:30 uur stopt, daarna zijn de haperingen verdwenen op alle zenders...
  #285  
Oud 22 juli 2008, 23:35
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door EnzoF1 Bekijk bericht
Het vreemde aan mijn haperingen is dat het zo rond 20:30 uur stopt, daarna zijn de haperingen verdwenen op alle zenders...
Je kijkt op een PC zie ik in je profiel, die is toch niet druk bezig met andere taken? Bijvoorbeeld een virus-scanner die om 20:30 klaar is?

Want het probleem wat je beschrijft zie ik niet gemeld door anderen in @home gebied dus lijkt me meer op iets lokaals in signaal of ontvanger bij jou zelf.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
  #286  
Oud 23 juli 2008, 12:29
EnzoF1's schermafbeelding
EnzoF1 EnzoF1 is offline
Member
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Assen @Home
Ziggo Internet: Alles-In-Eén Plus (Arris)
DTV: TwinhanDTV Cab-CI 2033 (Mantis)
Berichten: 96
Standaard

Nope, ik kijk al zo'n 3 jaar met exact dezelfde settings en dergelijke. Virusscanner heb ik niet, dus daar ligt het ook niet aan. Het is pas begonnen toen de anderen ook over haperingen begonnen.

En ook al was het wel een probleem aan mijn kant, dan is het wel heel erg frapant dat het alleen op de commerciële zenders plaats vindt. Anders zouden alle zenders er wel last van hebben.
  #287  
Oud 24 juli 2008, 18:03
AW78's schermafbeelding
AW78 AW78 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 december 2006
Locatie: - Multikabel
Berichten: 1.630
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door AW78 Bekijk bericht
Ik had vandaag op Nederland 1 HD (720p/ch.14) tijdens de uitzending van de Tour de France dat er links boven in het beeld regelmatig heel kort de melding PRE LOG2 komt te staan.
Zit dit in het signaal wat vanuit Frankrijk komt? Of is dat een storing?
Ik heb het zeker 5 keer langs zien komen...
Ik heb nog steeds dagelijks dat de melding PRE LOG2 diverse keren links boven in het scherm komt te staan bij Nederland 1 HD (720p). Zit dat in het signaal? Is het een storing? Of heeft niemand anders dit opgemerkt???
  #288  
Oud 24 juli 2008, 19:55
Jackb's schermafbeelding
Jackb Jackb is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 juni 2008
Locatie: Assen, @Home
Ziggo Internet: TV Digitaal Totaal
DTV: Samsumg SMT-C7140A
Berichten: 46
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door AW78 Bekijk bericht
Ik heb nog steeds dagelijks dat de melding PRE LOG2 diverse keren links boven in het scherm komt te staan bij Nederland 1 HD (720p). Zit dat in het signaal? Is het een storing? Of heeft niemand anders dit opgemerkt???
Ja, ik heb dit ook opgemerkt. Ook bij het 1080i signaal van NLHD1.
  #289  
Oud 24 juli 2008, 22:03
Alfons's schermafbeelding
Alfons Alfons is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 juli 2008
Locatie: Almere / UPC
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door AW78 Bekijk bericht
Ik heb nog steeds dagelijks dat de melding PRE LOG2 diverse keren links boven in het scherm komt te staan bij Nederland 1 HD (720p). Zit dat in het signaal? Is het een storing? Of heeft niemand anders dit opgemerkt???
Nee hoor, is geen storing. Ik kijk via UPC en heb ook CDS en bij die beiden heb je precies hetzelfde.
  #290  
Oud 24 juli 2008, 22:33
AW78's schermafbeelding
AW78 AW78 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 december 2006
Locatie: - Multikabel
Berichten: 1.630
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Alfons Bekijk bericht
Nee hoor, is geen storing. Ik kijk via UPC en heb ook CDS en bij die beiden heb je precies hetzelfde.
Maar.....is dat normaal dan? En heb je het alleen bij het HD signaal of ook bij het SD signaal?
En als het normaal is, wat betekent het dan?
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 07:35.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl