Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #221  
Oud 4 juli 2008, 18:02
schutter50's schermafbeelding
schutter50 schutter50 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 14 mei 2008
Locatie: Kerkrade/home
Ziggo Internet: intensief 12000/Arris modem
DTV: samsung DCB-H360R
Berichten: 3
Standaard favo

Je favorietenlijst moet je opnieuw aanmaken
  #222  
Oud 4 juli 2008, 19:57
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.073
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eric van Beek Bekijk bericht
@ Anoniem,

Bedankt voor je reactie,

Maar hoe leg je dan uit dat als de DCB-H360R(A) met versie 130
eerst wel goed werkt op alle kanalen, en na de upgrade naar 132
om eurosport HD te kunnen testen problemen gaat geven op eerder
goed werkende kanalan ?!

Dit houdt mij namelijk er momenteel vanaf, om deze upgrade te doen.
Want ik wil wel goed naar alle kanalen blijven kijken, zonder dat ik
mij moet ergeren aan artifacts, en wat nog meer. Nu werkt bij mij het
Z1 en HDTV pakket gewoon nagenoeg goed zonder storingen.

Of heb ik de berichten niet helemaal goed gelezen, danwel gesnapt,
en gaat het niet om deze decoder ??
Q: Maar hoe leg je dan ..
A: Dat kan ik niet, ik zou dit ik individueel moeten onderzoeken, er zijn ook verschillende mensen, die zonder problemen de upgrade hebben uitgevoerd.

Q: Dit houdt mij namelijk ..
A: Kan het begrijpen, maar eens zul je toch de stap maken..
  #223  
Oud 5 juli 2008, 11:06
krekel's schermafbeelding
krekel krekel is offline
Member
 
Geregistreerd: 12 april 2008
Locatie: Assen /@home
Ziggo Internet: Premium Plus icm Netgear WNR3500
DTV: Cisco 8455DVB HD PVR i.c.m. Sony 40W4000
Berichten: 76
Standaard

Rond 9.25u artefacts op Ned 1 hd test. (kan. 67)
Tussen 9.50 en 10 uur 4x artefacts gezien op Eurosport HD ( kan. 65)

Nat. Geogr. HD prima beeld

Jammer dat ik Hystory HD niet kan kijken omdat deze nog E48 geeft en daarna signaal niet kan vinden (E52). Gistermiddag toen ik via gewoon netwerk (Ziggo Groningen) keek ook hier artefacts gezien.
Ga niet steeds switchen van gewoon naar testnetwerk.
Wanneer Hystory zou werken kan er naar mijn idee beter beoordeeld worden of de software update een verbetering is geweest of dat dit juist op bepaalde andere HD zenders nu artefacts geeft die er voorheen niet waren. Voorheen had ik op geen enkel HD kanaal artefacts.
  #224  
Oud 5 juli 2008, 11:38
kamphajm's schermafbeelding
kamphajm kamphajm is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: Sittard, @Home
Ziggo Internet: Connect & Play Max (Technicolor TC7210 modem)
DTV: Neotion CI+; Samsung SMT-C7140B
Berichten: 332
Standaard

Ik heb na de software update van de Samsung decoder artefacts op alle HD-kanalen, het ergste op NL1-HD, zowel op kanaal 14 als op kanaal 67. Die update is bepaald geen verbetering geweest in mijn situatie.
Voor de update waren Brava, NG-HD, Discovery HD, History Channel HD prima. Alleen NL1-HD had toen last van artefacts en af en toe zwart beeld gevolgd door uitval van het geluid.
  #225  
Oud 5 juli 2008, 11:56
rush079's schermafbeelding
rush079 rush079 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 maart 2008
Locatie: Zoetermeer/Casema
DTV: Samsung SMT-7140B (HDR PVR)
Berichten: 25
Standaard

Zoetermeer,

Software 132. Netwerk 5555. Signaal 78. BER=0. Ned1 HD valt soms even weg (op zwart). Vóór de software update kwam dit probleem niet voor.
  #226  
Oud 5 juli 2008, 13:37
krekel's schermafbeelding
krekel krekel is offline
Member
 
Geregistreerd: 12 april 2008
Locatie: Assen /@home
Ziggo Internet: Premium Plus icm Netgear WNR3500
DTV: Cisco 8455DVB HD PVR i.c.m. Sony 40W4000
Berichten: 76
Standaard

Anoniem,

Hoe kan het dat in regio Ziggo Groningen Hystory HD niet te ontvangen is op het testnetwerk?
Ik begijp uit de reaktie van Kamphajm dat in regio zuid History HD wel op het testnetwerk zit.
  #227  
Oud 5 juli 2008, 14:47
kamphajm's schermafbeelding
kamphajm kamphajm is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: Sittard, @Home
Ziggo Internet: Connect & Play Max (Technicolor TC7210 modem)
DTV: Neotion CI+; Samsung SMT-C7140B
Berichten: 332
Standaard

Klopt, ik heb History HD wel in het testnetwerk (1080).

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door krekel Bekijk bericht
Anoniem,

Hoe kan het dat in regio Ziggo Groningen Hystory HD niet te ontvangen is op het testnetwerk?
Ik begijp uit de reaktie van Kamphajm dat in regio zuid History HD wel op het testnetwerk zit.
  #228  
Oud 5 juli 2008, 17:00
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.073
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door krekel Bekijk bericht
Anoniem,

Hoe kan het dat in regio Ziggo Groningen Hystory HD niet te ontvangen is op het testnetwerk?
Ik begijp uit de reaktie van Kamphajm dat in regio zuid History HD wel op het testnetwerk zit.
als je het testnetwerk Noord hebt geselecteerd dan moet je History HD gewoon kunnen ontvangen, want ik gebruik hetzelfde testnetwerk..

Kom je het kanaal niet tegen of krijg je E48 ?
  #229  
Oud 5 juli 2008, 17:08
krekel's schermafbeelding
krekel krekel is offline
Member
 
Geregistreerd: 12 april 2008
Locatie: Assen /@home
Ziggo Internet: Premium Plus icm Netgear WNR3500
DTV: Cisco 8455DVB HD PVR i.c.m. Sony 40W4000
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Kom je het kanaal niet tegen of krijg je E48 ?
Ja, ik krijg E48 wat daarna overgaat in E52 (bezig met zoeken naar signaal)
Ber 6, signaal 0
  #230  
Oud 5 juli 2008, 18:00
griebeltje1's schermafbeelding
griebeltje1 griebeltje1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2008
Locatie: den andel @home
Ziggo Internet: alles in 1 basis
DTV: humax 5200c
Berichten: 132
Standaard

ook ik heb geen History HD op het test netwerk, wel op het reguliere netwerk.
Ziggo Noord Winsum (netwerk 9700)

Laatst gewijzigd door griebeltje1; 5 juli 2008 om 18:16
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:51.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl