Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #201  
Oud 27 juni 2008, 13:08
Eric van Beek's schermafbeelding
Eric van Beek Eric van Beek is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 juni 2008
Locatie: Den Haag / PC-2492 / Ziggo / Z1+HD
Ziggo Internet: Geen Ziggo, maar Xs4all Only Light / Speedtouch 780
DTV: Samsung DCB-H360RA / Panasonic DMR-EH58 / Sony 40W4000 / Marantz / Logitech Harmony 525
Berichten: 165
Standaard

Ik ben op 11 Juni overgestapt naar digitaal kijken Z1+HDTV pakket.
Sinds deze switch, nog geen problemen gemerkt mbt. dit kanaal.
  #202  
Oud 27 juni 2008, 13:33
kamphajm's schermafbeelding
kamphajm kamphajm is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: Sittard, @Home
Ziggo Internet: Connect & Play Max (Technicolor TC7210 modem)
DTV: Neotion CI+; Samsung SMT-C7140B
Berichten: 332
Standaard

Anoniem,

Is hier een verklaring voor?? Dat die problemen met NL1-HD niet voorkomen bij het nieuwe Z1 + HDTV pakket maar wel bij het oude TV Home pakket?


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eric van Beek Bekijk bericht
Ik ben op 11 Juni overgestapt naar digitaal kijken Z1+HDTV pakket.
Sinds deze switch, nog geen problemen gemerkt mbt. dit kanaal.
  #203  
Oud 27 juni 2008, 15:09
Eric van Beek's schermafbeelding
Eric van Beek Eric van Beek is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 juni 2008
Locatie: Den Haag / PC-2492 / Ziggo / Z1+HD
Ziggo Internet: Geen Ziggo, maar Xs4all Only Light / Speedtouch 780
DTV: Samsung DCB-H360RA / Panasonic DMR-EH58 / Sony 40W4000 / Marantz / Logitech Harmony 525
Berichten: 165
Standaard

Ik heb geen verklaring hiervoor, want ik zit dus pas sinds de 11e op digitaal, en daarvoor was het dus analoog.

Mijn aansluiting thuis is simpel en goedkoop vanuit de analoge tijdperk.
Dit moet ik nog vernieuwen en verbeteren allemaal.

Vanaf binnenkomst in woning :

1). 1 Meter standaard coax kabel met metaal afgeschermde plug naar een simpele versterker met 2 uitgangen.
2). Op uitgang van de versterker een metalen T-splitter.
3). Met kunstof hoekplug aan de standaard in de woning getrokken kabel ( Deze is wel van betere kwaliteit. De afschermingsmantel is zowel als folie als gevlochten draad uitgevoerd ), naar de 10 meter verderop gelegen woonkamer aansluiting.
4). Vanaf woonkamer aansluiting met standaard coaxkabel 5 meter en kunstof hoekpluggen naar de decoder.
5). Decoder via HDMI aan Tv gekoppeld.

Bevinding door mij met deze halfbakken aansluiting.

Signaal sterkte op alle zenders 78%.
BER waardes op alle zenders 0000

Eigenlijk, heb ik dus niets te klagen, en hoef ik niet perse een betere kwaliteit aan te leggen.

Ps. Decoder instellingen zijn allemaal standaard fabriek af. Enkel het geluid staat bij mij op Dolby Digital, en ook de uitgang staat hierop ( Ik maak namelijk gebruik van mijn Cinema set ipv de Tv voor het geluid via een optische kabel ). Het beeld staat geloof ik standaard op composiet/component.
  #204  
Oud 27 juni 2008, 18:55
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.075
Standaard

Ik heb hier geen verklaring voor en zie ook niet direct een relatie, helaas heb ik de software nog niet ontvangen, hoewel ik hier wel van uitging. Ik hoop volgende week de software te ontvangen en op het netwerk te zetten. Mogelijk dat deze versie een verbetering geeft.


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kamphajm Bekijk bericht
Anoniem,

Is hier een verklaring voor?? Dat die problemen met NL1-HD niet voorkomen bij het nieuwe Z1 + HDTV pakket maar wel bij het oude TV Home pakket?
  #205  
Oud 1 juli 2008, 09:34
Jackb's schermafbeelding
Jackb Jackb is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 juni 2008
Locatie: Assen, @Home
Ziggo Internet: TV Digitaal Totaal
DTV: Samsumg SMT-C7140A
Berichten: 46
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Ik heb hier geen verklaring voor en zie ook niet direct een relatie, helaas heb ik de software nog niet ontvangen, hoewel ik hier wel van uitging. Ik hoop volgende week de software te ontvangen en op het netwerk te zetten. Mogelijk dat deze versie een verbetering geeft.
Software waarvoor?
  #206  
Oud 1 juli 2008, 12:03
se40109's schermafbeelding
se40109 se40109 is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2008
Locatie: Maastricht @home
Ziggo Internet: geen
DTV: Cisco 8485DVB HD
Berichten: 83
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jackb Bekijk bericht
Software waarvoor?
Voor je decoder. Er komt een software-update zodat ook Eurosport HD te ontvangen zal zijn. Deze update zou eventueel ook andere problemen (met name voor Nederland 1 HD) kunnen oplossen.
  #207  
Oud 2 juli 2008, 21:09
Zwart's schermafbeelding
Zwart Zwart is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 juli 2008
Locatie: Tilburg @home
Ziggo Internet: internet intensief / arris
DTV: samsung hdtv h360rs
Berichten: 1
Standaard Storing Ned 1 HD

Hallo,
Ik heb een samsung h360rs aangesloten op een Philips HD 37PFL9603D/10 LCD-tv met een HDMI-kabel. Ik heb regelmatig storing op het Ned 1 HD kanaal. Door het beeld verschijnen in blokjes beelden die even tevoren te zien waren.
Ligt dit aan de instellingen van mijn tv of aan de samsung receiver of aan de kabel? Op andere digitale en andere HD-kanalen heb ik er geen last van.
Bedankt voor reacties
Groet,
Ger
  #208  
Oud 2 juli 2008, 22:11
kamphajm's schermafbeelding
kamphajm kamphajm is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: Sittard, @Home
Ziggo Internet: Connect & Play Max (Technicolor TC7210 modem)
DTV: Neotion CI+; Samsung SMT-C7140B
Berichten: 332
Standaard

Dit probleem heb ik ook... Na de update van de software van vandaag is het bij mij nog erger geworden. Nu heb ik op NL1-HD schokjes in het beeld en veel van die "blokjes" (artefacts). Ook op Eurosport HD heb ik dit probleem. Zie andere threads in dit forum voor deze discussie.
  #209  
Oud 2 juli 2008, 22:34
Jackb's schermafbeelding
Jackb Jackb is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 juni 2008
Locatie: Assen, @Home
Ziggo Internet: TV Digitaal Totaal
DTV: Samsumg SMT-C7140A
Berichten: 46
Standaard

Ik zie dat de nieuwe software nu beschikbaar is.
  #210  
Oud 2 juli 2008, 22:41
se40109's schermafbeelding
se40109 se40109 is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2008
Locatie: Maastricht @home
Ziggo Internet: geen
DTV: Cisco 8485DVB HD
Berichten: 83
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jackb Bekijk bericht
Ik zie dat de nieuwe software nu beschikbaar is.
Klopt. Kijk ook even op http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=12325. Daar staat wat je moet doen om Eurosport HD te kunnen testen (als je dat tenminste wilt natuurlijk).
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 02:38.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl