Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #141  
Oud 14 juni 2008, 13:05
josje's schermafbeelding
josje josje is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 juni 2008
Locatie: venray/@home
Ziggo Internet: HD totaal pakket
DTV: Ci module
Berichten: 24
Standaard

Veel storingen tijdens Ita-Roe, zowel in beeld als geluid.(stilstaand, spookbeeld)
Tijdens Ned-Fra, af en toe een korte geluidsuitval, beeld nagenoeg storingsvrij.
5803
  #142  
Oud 14 juni 2008, 14:24
vanadium's schermafbeelding
vanadium vanadium is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 20 mei 2008
Locatie: Deventer
Berichten: 25
Standaard

enkele keer dat het geluid wegviel voor een paar seconden, beeld was zonder storingen. 7411
  #143  
Oud 14 juni 2008, 17:05
martwout's schermafbeelding
martwout martwout is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2008
Locatie: Culemborg (Casema)
DTV: Humax IRDHD5100C
Berichten: 1.287
Standaard Re:

Ik heb gisteravond voor de wedstrijd de ontvanger even van de stroom gehaald en erna een reset uitgevoerd. Echter, zowel in 1080 als 720 artefacts tijdens Ned-Fra. Net als eerder niet overheersend echter als je net een artefact krijgen tijdens de eerste goal (de hoekschop werd genomen, artefact en Kuyt liep juichend weg; balen dat je het dan net mist).

Maar de reset en power cycle heeft niet geholpen.

Postcode 4102.
  #144  
Oud 15 juni 2008, 10:54
jeedees's schermafbeelding
jeedees jeedees is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 juni 2008
Locatie: sappemeer
DTV: HDTV ontvanger van Samsung
Berichten: 1
Standaard beeld uitstekend, maar geluid...

Ik woon in Sappemeer en heb een uitstekend beeld maar het geluid valt om de 4 minuten voor een fractie weg. Dit is alleen op kanaal 14, Film 1 HD en Discovery HD hebben dit niet. Ligt dit aan de verbinding of is het een defect van de Samsung HD decoder?
  #145  
Oud 15 juni 2008, 11:35
godzelf's schermafbeelding
godzelf godzelf is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 juni 2008
Locatie: herpen @home
Ziggo Internet: regelmatig motorola
DTV: samsung h360rs
Berichten: 6
Standaard

Ja dtt met het geluid heb ik ook enkel op nl1HD 5373 ziggo
  #146  
Oud 15 juni 2008, 17:16
kamphajm's schermafbeelding
kamphajm kamphajm is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: Sittard, @Home
Ziggo Internet: Connect & Play Max (Technicolor TC7210 modem)
DTV: Neotion CI+; Samsung SMT-C7140B
Berichten: 332
Standaard

Ik ben een paar dagen weggeweest en heb gisteren weer eens geprobeerd om naar het voetballen te kijken via NL1-HD. Opvallend was dat mijn eerdere problemen (zwart scherm en uitvallen geluid) niet meer zijn voorgekomen. Dat is dus winst...
Maar ik had wel nog af en toe last van de artefacts die ook te zien zijn in het filmpje van Anoniem.
Anoniem, hebben jullie nog iets veranderd sinds donderdagochtend?
  #147  
Oud 15 juni 2008, 17:25
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.073
Standaard

nee, wij hebben niets veranderd, alleen Technicolor kan aanpassingen doen aan de 1080 > 720 converter of de h.264 encoder.
  #148  
Oud 15 juni 2008, 17:31
kamphajm's schermafbeelding
kamphajm kamphajm is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: Sittard, @Home
Ziggo Internet: Connect & Play Max (Technicolor TC7210 modem)
DTV: Neotion CI+; Samsung SMT-C7140B
Berichten: 332
Standaard

Wel vreemd dan dat het uitvallen van het geluid hier nu niet meer voorkomt en bij anderen wel.
Bij mij is nl. niets meer veranderd sinds woensdagavond.
Ik heb nog steeds constant een BER van 000000 en een signaalsterkte van 80%. De geluidsinstellingen van mijn Samsung DCB-H360RA staan op PCM en HDMI type A; Dolby Digital staat uit.
Ik merk overigens wel nog steeds dat het geluid van NL1-HD niet lipsync verloopt. Is daar geen oplossing voor te vinden?
Behalve de door jou genoemde artefacts bij NL1-HD (die hier nog steeds voorkomen), zie ik trouwens af ten toe ook wat blokvorming bij History Channel HD.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
nee, wij hebben niets veranderd, alleen Technicolor kan aanpassingen doen aan de 1080 > 720 converter of de h.264 encoder.
  #149  
Oud 15 juni 2008, 18:19
martwout's schermafbeelding
martwout martwout is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2008
Locatie: Culemborg (Casema)
DTV: Humax IRDHD5100C
Berichten: 1.287
Standaard Re:

Nog als toevoeging op mijn eerdere posting:

BER: allemaal nullen.
Signaalsterkte: 74 (lijkt me toch genoeg; en komt waarschijnlijk doordat er boven wordt gekeken; het signaal wordt beneden bij de ingang al gesplitst en dan is de kijkplek de eerste) De andere kanalen varieren tussen 74 en 78.
  #150  
Oud 15 juni 2008, 18:40
renecl's schermafbeelding
renecl renecl is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: Oss
DTV: Duo Visio
Berichten: 174
Standaard

Vaak valt het geluid weg, maar na even zappen naar een andere zender is het er weer.

Ook zitten er soms wat tikken in het geluid of ligt de lipsync er naast.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:52.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl