Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #101  
Oud 10 juni 2008, 05:03
Ayrton's schermafbeelding
Ayrton Ayrton is offline
Member
 
Geregistreerd: 12 mei 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Connect Max & Play Max + TC7210
DTV: Horizon Media Box / Humax iHDR 5050-C / Humax iHDR 5200-C / Humax IR-FOX C
Berichten: 94
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kamphajm Bekijk bericht
Daar ben ik weer. Na het resetten en opnieuw opstarten van de Samsung, moet ik helaas constateren dat er niets veranderd is. Ik heb nog steeds last van dezelfde storingen. Het beeld wordt even zwart en dan is het geluid weg. Het komt ook niet meer terug bij mij tot ik even op en neer zap.
Tevens meld ik nogmaals dat het geluid en beeld niet in de pas lopen op NED1 HD.
Helaas moet ik dus melden dat de problemen hier in Sittard nog niet opgelost zijn... De instellingen van het geluid waren al aangepast volgens instructies van Anoniem hieronder.

dan moet jij toch echt de enige zijn. Ik heb geen problemen kunnen vinden sinds het weghalen van teletekst. Prachtig gewoon! Vooral zo volhouden!
  #102  
Oud 10 juni 2008, 07:58
Ona14's schermafbeelding
Ona14 Ona14 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 juni 2008
Locatie: Zoetermeer / Casema
Ziggo Internet: TV/Internet/Telefoon
DTV: Samsung type DCB-360
Berichten: 5
Smile

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door se40109 Bekijk bericht
Ik heb vlak voor het EK een HD-ontvanger aangeschaft (de Samsung DCB-H360R) en schrok ook toen ik op Nederland 1 HD geen geluid bleek te hebben. Bleek dat ik het Dolby Digital geluid geselecteerd had. Dit geluid kan alleen via een Home System worden weergegeven en niet via je TV.

Oplossing was dus vrij simpel: gewoon het Home System aanzetten en perfect geluid.
Heb je geen Home System, selecteer dan even het andere geluidskanaal Dus niet Dolby Digital maar die andere (weet de naam even niet).
Ik kwam net voor de 2e helft thuis en heb even snel die actie op de Samsung uitgevoerd, en wat denk je...........geluid en ook nog eens een superstrak beeld zonder haperingen of wat dan ook. Helemaal perfect! Bedankt voor de tip SE40109~!
  #103  
Oud 10 juni 2008, 08:46
martwout's schermafbeelding
martwout martwout is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2008
Locatie: Culemborg (Casema)
DTV: Humax IRDHD5100C
Berichten: 1.287
Standaard Re:

Roe-FR heb ik niet kunnen beoordelen, Ned-IT heb ik de eerste helft gezien. Het viel me op dat het negatieve beeld niet is voorgekomen. Wel waren er artefacts, maar drastisch minder dan eerst. Nu was het wel goed te volgen en waren de artefacts niet overheersend (welgeteld iets van 10x waarvan een aantal kort achter elkaar). De meeste artefacts waren in het begin. Als deze lijn door gaat dan zal het binnenkort wel artefactvrij zijn. En dat zonder reset en power cycle en in 1080.

Ik zal voor de eerstvolgende wedstrijd even resetten en de power cycle uitvoeren. Misschien dat de laatste artefacts dan verdwijnen. Maar nogmaals, nu was het niet irriterend.

Laatst gewijzigd door martwout; 10 juni 2008 om 08:52 Reden: Aanvulling
  #104  
Oud 10 juni 2008, 10:34
vanadium's schermafbeelding
vanadium vanadium is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 20 mei 2008
Locatie: Deventer
Berichten: 25
Standaard

Prima beeld op 720p alleen een enkele keer viel het geluid weg voor een paar seconden, postcode 7411
  #105  
Oud 10 juni 2008, 11:32
Lucifer's schermafbeelding
Lucifer Lucifer is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 juni 2008
Locatie: Enschede/@Home
Ziggo Internet: Internet Z3
DTV: Samsung DCB-H360R
Berichten: 1
Standaard Nl1 Hd

Nog steeds storingen op het NL1 HD kanaal (postcode 7523, Enschede). Geluid niet lipsynchroon en veel artefacts. Resetten en resolutie omzetten naar 720p heeft niet geholpen

Andere HD kanalen geven geen problemen...
  #106  
Oud 10 juni 2008, 12:16
McView's schermafbeelding
McView McView is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: Den Helder / Ziggo (Multikabel)
Ziggo Internet: Connect Max / Technicolor TC7210.Z
DTV: Play Start / Panasonic TX-P46ST30 (CI+)
Berichten: 62
Standaard

Mijn ervaring is dat het lipsync probleem zich alleen voordoet bij het gewone stereo geluid.
Dolby Digital geluid is wel lipsynchroon, maar dat heeft weer het nadeel dat het geluid om de 5 minuten steeds even wegvalt.
  #107  
Oud 10 juni 2008, 12:46
richard_'s schermafbeelding
richard_ richard_ is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 juni 2008
Locatie: utrecht
Berichten: 20
Standaard Beeld-geluid nog steeds niet synchroon

Zolang er geen interviews zijn is N1 HD prima aan te zien. Maar het geluid is vanaf begin EK niet synchroon met beeld dat overigens van prima kwaliteit is. Geen artefacten. Postcode 3512
  #108  
Oud 10 juni 2008, 15:09
kfaessen's schermafbeelding
kfaessen kfaessen is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 februari 2008
Locatie: Venlo
Berichten: 5
Standaard

Decoder: FireDTV
Software indien van toepassing: FireDTVViewer
Stream: NL1 HD h.264/AC3

Datum waarneming: 9-6-2008
Tijd waarneming: 20:00-23:00

Beeld storingen:
Geen geconstateerd

Geluid storingen:
-Geluid loopt vaak ongeveer 1 a 2 seconde voor op het beeld.

Oorzaak:
Onbekend, mogelijk een buffer probleem?
  #109  
Oud 10 juni 2008, 15:26
ber000000-6's schermafbeelding
ber000000-6 ber000000-6 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 2 april 2008
Locatie: zwolle/@home
Ziggo Internet: 200 Cisco +500 TC+ 30 SB5101
DTV: 3D KDL-52HX900+sony kdl-40hx850+cisco ITV wrt610n+ddwrt, TELSEY IP-TV.,ziggo-bapp
Berichten: 604
Lightbulb

zwolle. maandag middag nog enkele uitval. savonds gehele ek wedstrijd geen problemen. enkel geluid stilvallend,(1/2 seconde) maar dit was enkel het commentaar.achtergrond(stadion) bleef wel aanwezig.
  #110  
Oud 10 juni 2008, 21:34
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.075
Standaard

wat is de BER waarde ??


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kamphajm Bekijk bericht
Daar ben ik weer. Na het resetten en opnieuw opstarten van de Samsung, moet ik helaas constateren dat er niets veranderd is. Ik heb nog steeds last van dezelfde storingen. Het beeld wordt even zwart en dan is het geluid weg. Het komt ook niet meer terug bij mij tot ik even op en neer zap.
Tevens meld ik nogmaals dat het geluid en beeld niet in de pas lopen op NED1 HD.
Helaas moet ik dus melden dat de problemen hier in Sittard nog niet opgelost zijn... De instellingen van het geluid waren al aangepast volgens instructies van Anoniem hieronder.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:02.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl