Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo

Reageren
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 17 maart 2017, 20:16   #31
willemsj
Senior Member
 
willemsj's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door horstb Bekijk bericht
Ook bij mijn Samsung UE46F7000 met Quantis CI+ module kreeg ik het maar niet voor elkaar om via de standaard manier de HD kanalen vanaf 1 te laten beginnen.
Is het een Benelux model of één voor de Oost-europese markt ??
__________________
]-[an
=========
Utrecht
=========
willemsj is nu online   Met citaat reageren
Oud 20 maart 2017, 07:57   #32
horstb
Junior Member
 
horstb's schermafbeelding
Standaard

Kan ik dat ergens zien/controleren? Is bij een Belgische webshop gekocht.

Laatst gewijzigd door Johnny54; 21 maart 2017 om 19:43
horstb is offline   Met citaat reageren
Oud 20 maart 2017, 16:40   #33
willemsj
Senior Member
 
willemsj's schermafbeelding
Standaard

Je kunt het zien aan het volledige serienummer. Ik heb een UE43KS7500SXXH waarbij dat SXXH van belang is. Dit is een oost-europees model. Voor Nederland en Belgie moet het, geloof ik, een SXXN zijn. Heb je trouwens 1 of 2 afstandbedieningen ?? Bij veel buitenlandse modellen zit er maar één bij (een kleine smalle) terwijl bij de Benelux modellen er ook nog een a/b met het volledige aantal knoppen bij zit. Ik heb me laten vertellen dat dit een eis van o.a Ziggo was om het toestel Ziggo gecertificeerd te krijgen. Je kunt echter soms op een simpele manier de zaak omzetten naar een Benelux model.
__________________
]-[an
=========
Utrecht
=========

Laatst gewijzigd door Johnny54; 21 maart 2017 om 15:43
willemsj is nu online   Met citaat reageren
Oud 21 maart 2017, 12:45   #34
horstb
Junior Member
 
horstb's schermafbeelding
Standaard

Mijn volledige serienummer ziet er heel anders uit: ZAUN3SBD300106W (menu->ondersteuning->contact opnemen met Samung)
Ik heb 2 afstandsbedieningen bij de tv, een kleine zilveren, en een grotere zwarte (AA59-00786A)
Door de alternatieve regiocode te gebruiken is mijn probleem iig voor nu verholpen. Denk niet dat gecertificeerde beelden er mooier uitzien

Laatst gewijzigd door Johnny54; 21 maart 2017 om 19:44
horstb is offline   Met citaat reageren
Oud 21 maart 2017, 15:09   #35
willemsj
Senior Member
 
willemsj's schermafbeelding
Standaard

Dat is niet het nummer dat je moet hebben. Het juiste nummer staat achter op het toestel en op de doos.
__________________
]-[an
=========
Utrecht
=========

Laatst gewijzigd door Johnny54; 21 maart 2017 om 15:44
willemsj is nu online   Met citaat reageren
Oud 21 maart 2017, 16:02   #36
horstb
Junior Member
 
horstb's schermafbeelding
Standaard

Gelukkig niet vast aan de muur geschroeft.
Betreft de "Model Code" : UE46F7000SLXXH. Vermoedelijk dus toch ook een "H =" oost europees model

Laatst gewijzigd door Johnny54; 21 maart 2017 om 19:43
horstb is offline   Met citaat reageren
Oud 22 maart 2017, 06:23   #37
bigtool
Senior Member
 
bigtool's schermafbeelding
Standaard

Werkt een oost Europees model dan anders als een Benelux model?
bigtool is offline   Met citaat reageren
Oud 22 maart 2017, 07:39   #38
horstb
Junior Member
 
horstb's schermafbeelding
Standaard

Enige "nadeel" tot op heden is dus de andere regiocode, anders staan mijn HD kanalen op 925 en verder.

Laatst gewijzigd door Johnny54; 22 maart 2017 om 08:20
horstb is offline   Met citaat reageren
Oud 22 maart 2017, 07:59   #39
tichel
Senior Member
 
tichel's schermafbeelding
Standaard HD Simulcast Descriptor

Uitleg over de "HD Simulcast Descriptor" in de NIT (Network Information Table), tag 0x88.
http://forum.dvblogic.com/viewtopic.php?p=55116
" HD Simulcast Descriptor is shown as "User Private Descriptor",
but when doing some internet research it seems to be widely accepted both by the EBU and in national recommendations) "

Kennelijk ondersteunt je toestel deze descriptor niet.
tichel is offline   Met citaat reageren
Oud 22 maart 2017, 15:30   #40
willemsj
Senior Member
 
willemsj's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bigtool Bekijk bericht
Werkt een oost Europees model dan anders als een Benelux model?
Het werkt niet anders, alleen heb je sommige opties niet (en misschien andere weer wel). Zo had ik, voor ik mijn tv omgezet had naar "Benelux" geen HbbTv.
__________________
]-[an
=========
Utrecht
=========
willemsj is nu online   Met citaat reageren
Reageren

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl