Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Horizon TV

Mededelingen

Horizon TV Informatie, vragen opmerkingen en discussies over Ziggo Horizon TV en de Samsung Horizon Mediabox.

Reageren
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 21 november 2016, 19:53
velsen68's schermafbeelding
velsen68 velsen68 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 januari 2014
Locatie: IJmuiden
Ziggo Internet: alles in 1
DTV: humax 5200c
Berichten: 2
Exclamation TV Gids

Zodra ik programma's wil opnemen via "gids" krijg ik bij de meeste zenders te zien: Geen programma gegevens beschikbaar. Als ik dan verder klik naar de volgende tijd , kom ik ineens uit op 2 dagen later.

Ziggo weet geen oplossing. Zou liggen aan de kabel. Dit is het 1e antwoord dat je altijd krijgt. Heb 3 "deskundigen" aan de lijn gehad met iedere keer nonsens verhalen. Ik zou nu moeten wachten op een update van de Horizon box welke er binnenkort schijnt aan te komen.

Wie weet de oplossing
Met citaat reageren
  #2  
Oud 21 november 2016, 21:36
Stevie-v's schermafbeelding
Stevie-v Stevie-v is offline
Member
 
Geregistreerd: 22 februari 2015
Locatie: Het zuiden
Ziggo Internet: Cisco
DTV: Horizonbox
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door velsen68 Bekijk bericht
Zodra ik programma's wil opnemen via "gids" krijg ik bij de meeste zenders te zien: Geen programma gegevens beschikbaar. Als ik dan verder klik naar de volgende tijd , kom ik ineens uit op 2 dagen later.

Ziggo weet geen oplossing. Zou liggen aan de kabel. Dit is het 1e antwoord dat je altijd krijgt. Heb 3 "deskundigen" aan de lijn gehad met iedere keer nonsens verhalen. Ik zou nu moeten wachten op een update van de Horizon box welke er binnenkort schijnt aan te komen.

Wie weet de oplossing
Heb je je Horizonbox al eens een 30 minuten in stand-by gezet zodat de Horizonbox de kans krijgt de epg gids bij te werken?
__________________
Horizonbox
Met citaat reageren
  #3  
Oud 21 november 2016, 21:48
velsen68's schermafbeelding
velsen68 velsen68 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 januari 2014
Locatie: IJmuiden
Ziggo Internet: alles in 1
DTV: humax 5200c
Berichten: 2
Standaard TV Gids

Heb inderdaad deze handeling al gedaan
Met citaat reageren
  #4  
Oud 22 november 2016, 07:49
limpie_ton's schermafbeelding
limpie_ton limpie_ton is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 november 2007
Locatie: Julianadorp
Ziggo Internet: Connect en play complete, HBO
DTV: Horizonbox, humax IHDR 5200 c;Samsung SMT C7140
Berichten: 5
Standaard

Hier heb ik bijna hetzelfde. Sinds zondag. De gids springt niet vooruit maar het niet beschikbaar zijn van informatie is ook hier het geval bij diverse zenders. Ingestelde programma's worden dan niet opgenomen. De inhoud van de gids voor wat betreft het niet beschikbaar zijn van gegevens veranderd ook steeds. Is geen peil op te trekken. Bij mijn schoonvader speelt precies hetzelfde. Voor zondag heb ik hier geen last van gehad.

Laatst gewijzigd door limpie_ton; 22 november 2016 om 08:20
Met citaat reageren
  #5  
Oud 22 november 2016, 08:28
migroen's schermafbeelding
migroen migroen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 november 2006
Locatie: West-Graftdijk (1486 MK) - Multikabel
Ziggo Internet: Connect en Play Max + Volop bellen
DTV: Horizon + Humax 5050c (2x) + Humax 5200c
Berichten: 1.476
Standaard

Ik heb daar nu ook last van sinds deze dagen. Een herstart van de HB wil het probleem soms oplossen maar is geen echte oplossing natuurlijk.

Je zit weer 5 min te wachten voor je TV kunt kijken.
Er is duidelijk iets aan de hand bij Ziggo. Nu moeten zijn dit ook gaan erkennen en onderzoeken.

Niets is irritanter dan dat je iets wil in programmeren en er geen info beschikbaar is.
Met citaat reageren
  #6  
Oud 22 november 2016, 08:37
limpie_ton's schermafbeelding
limpie_ton limpie_ton is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 november 2007
Locatie: Julianadorp
Ziggo Internet: Connect en play complete, HBO
DTV: Horizonbox, humax IHDR 5200 c;Samsung SMT C7140
Berichten: 5
Standaard

Ik zie nu dat hij bij mij toch ook doorspringt naar 2 dagen verder.
Met citaat reageren
  #7  
Oud 22 november 2016, 09:47
limpie_ton's schermafbeelding
limpie_ton limpie_ton is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 november 2007
Locatie: Julianadorp
Ziggo Internet: Connect en play complete, HBO
DTV: Horizonbox, humax IHDR 5200 c;Samsung SMT C7140
Berichten: 5
Standaard

Heb net contact gehad met ziggo. Nadat het eerst aan mijn bekabeling zou liggen, uit/aan etc geen verandering gaf ben ik naar fabrieksinstellingen teruggegaan. Nu doet de gids het weer
Met citaat reageren
  #8  
Oud 22 november 2016, 10:47
Belmij's schermafbeelding
Belmij Belmij is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 mei 2008
Locatie: Bovenkarspel: Multikabel/Ziggo
Ziggo Internet: Technicolor TC7210 wifi-modem/TP-Link Router/Acces point TL-WDR3600
DTV: Samsung TV UE40F6740 met Smit CI+V1.3/1x Humax 5200C/1x Humax 5400C/1x Samsung (Horizon) SMT-G7401
Berichten: 193
Standaard

Ik heb vorige week zaterdag hetzelfde gehad en met behulp van de medewerker van Ziggo/Horizon afdeling goed op weg geholpen. Dezelfde actie uitgevoerd als limpie_ton maar ook naar instellingen/voorkeursinstellingen/automatisch naar stand-by/aan


Groetjes Frank

Laatst gewijzigd door Belmij; 22 november 2016 om 11:05
Met citaat reageren
  #9  
Oud 30 december 2016, 13:22
drakenburg's schermafbeelding
drakenburg drakenburg is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 maart 2009
Locatie: Baarn casema
Berichten: 2
Standaard Opnemen

Ik heb precies hetzelfde probleem , ook het verhaal van kabels etc. komt mij bekend voor. Uit eindelijk kwam het hoge woord eruit : het was bekend bij Ziggo en dat ik maar op de volgende update van januari 2017 moest wachten. Op mijn vraag waarom er niets vermeld wordt bij de storingen van Ziggo kwam een niets zeggend antwoord. Tot op heden wordt er nog niets vermeld op de site. Waarom de update niet terug zetten waar geen problemen mee waren ? Nu moeten we maar aanmodderen .
Met citaat reageren
  #10  
Oud 7 januari 2017, 19:12
drakenburg's schermafbeelding
drakenburg drakenburg is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 maart 2009
Locatie: Baarn casema
Berichten: 2
Thumbs down Horizon gids

Vervolg , heb toch maar de horizon ( n.a.v. Het verhaal van Ziggo en div. andere forumleden ) naar fabrieksinstellingen terug gezet, het heeft een week geholpen.
Vandaag weer terug naar af. Ziggo , wanneer komen jullie met een oplossing ?

Laatst gewijzigd door Johnny54; 8 januari 2017 om 13:38
Met citaat reageren
Reageren

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Horizon TV




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:35.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl