Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Mediabox (XL / Horizon)

Mededelingen

Mediabox (XL / Horizon) Alles over de Mediabox en de Mediabox XL (voorheen Horizon).

Reageren
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 7 juli 2016, 21:05   #21
CeeS
Legend (✝ 2016)
 
CeeS's schermafbeelding
Standaard

Ik denk dat misschien IP's van bekende VPN's geblokkeerd zijn, want ik zie dezelfde melding nu via Cloak. Rechtstreeks of met VPN via eigen ziggo verbinding vanaf 4G geen probleem.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
CeeS is offline   Met citaat reageren
Oud 7 juli 2016, 21:48   #22
Diggel
Junior Member
 
Diggel's schermafbeelding
Standaard

Super, dat Ziggo (en die EU ) maar het gekke is dat het lang niet altijd gebeurt...
Diggel is offline   Met citaat reageren
Oud 7 juli 2016, 22:47   #23
PetervdM
Senior Member
 
PetervdM's schermafbeelding
Standaard

probeer eens een anycast dns adres in te stellen, zoals bv 8.8.8.8 ( google ) of 208.67.222.222 ( opendns ). het kan zijn dat de app aan de hand van de gebruikte dns server bepaalt waar je je bevindt.
PetervdM is offline   Met citaat reageren
Oud 7 juli 2016, 23:22   #24
Diggel
Junior Member
 
Diggel's schermafbeelding
Standaard

En waar moet ik dat invoeren?
Diggel is offline   Met citaat reageren
Oud 8 juli 2016, 08:44   #25
CeeS
Legend (✝ 2016)
 
CeeS's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Diggel Bekijk bericht
En waar moet ik dat invoeren?
Ik neem aan in je Ipad, bij de wifi verbindingsinstelling waar je mee werkt, als je daar op het "i" tekentje klikt zie je de instellingen van DHCP, waar ook de DNS servers tussen staan.

Of dat wijzigen de oplossing is betwijfel ik want ik had gisteren met een test via Cloak dezelfde foutmelding, terwijl mijn DNS server gewoon via Ziggo en/of OpenDNS verliep.

Vanmorgen nog even getest via Cloak en dat werkte toen wel gewoon als ik VPN aanzet. Gisteren werkte dat niet, dus misschien is het toch geen blokkade op ip-adres, of niet alle adressen worden gechecked.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
CeeS is offline   Met citaat reageren
Oud 8 juli 2016, 08:52   #26
Diggel
Junior Member
 
Diggel's schermafbeelding
Standaard

Dat leek me ook al stug maar goed, dit is een Ziggo gebruikersforum.
Kan Ziggo zelf geen antwoord geven op dit probleem of laten die het aan de gebruikers over om er zelf uit te komen....
Diggel is offline   Met citaat reageren
Oud 8 juli 2016, 08:58   #27
wvroessel
Senior Member
 
wvroessel's schermafbeelding
Standaard

Zojuist geprobeerd op WIFI van het werk met VPN aan en daar werkt het weer wel.
Lijkt wel of er bij de app af en toe iets niet goed gaat. Zag op fora dat een eerdere versie ook dezelfde problemen gaf op iOS beta versie. Misschien toch een bug.
wvroessel is offline   Met citaat reageren
Oud 12 juli 2016, 14:22   #28
xahmol
Senior Member
 
xahmol's schermafbeelding
Standaard

Wellicht een open deur: maar als jullie Cloak gebruiken hebben jullie hem wel op serverlocatie Nederland staan?
Default staat server locatie nml op fastest available. Wat als je in Nederland test vaak NL is, maar niet altijd. Soms neemt hij plots een Franse of Belgische server dan.

Vraag het omdat ik nog nooit gemerkt heb dat de Horizon app via Cloak met server op NL niet werkt.
xahmol is offline   Met citaat reageren
Oud 12 juli 2016, 16:57   #29
CeeS
Legend (✝ 2016)
 
CeeS's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
Wellicht een open deur: maar als jullie Cloak gebruiken hebben jullie hem wel op serverlocatie Nederland staan?
Default staat server locatie nml op fastest available. Wat als je in Nederland test vaak NL is, maar niet altijd. Soms neemt hij plots een Franse of Belgische server dan.

Vraag het omdat ik nog nooit gemerkt heb dat de Horizon app via Cloak met server op NL niet werkt.
Ja, ik in elk geval wel. Met Cloak werkte het in het begin ook prima, alleen op een gegeven moment niet meer, alsof het ip-adres in een tabel staat die geen data krijgt, of met veel vertraging. Ook nu nog even voor de zekerheid getest:
- direct op mijn ziggo verbinding: werkt prima
- cloak aangezet via een NLD server: "service tijdelijk niet beschikbaar"
- cloak aangezet via een duitse server: "vanuit het buitenland niet mogelijk".

Kan niet anders constateren dan dat in elk geval cloak niet meer werkt. Via mijn eigen VPN verbinding vanaf huis werkt het nog steeds prima, dus niet VPN probleem in het algemeen.

Wanneer heb jij voor het laatst met Cloak getest ?
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
CeeS is offline   Met citaat reageren
Oud 12 juli 2016, 19:10   #30
Olga.P2000
Senior Member
 
Olga.P2000's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Ja, ik in elk geval wel. Met Cloak werkte het in het begin ook prima, alleen op een gegeven moment niet meer, alsof het ip-adres in een tabel staat die geen data krijgt, of met veel vertraging. Ook nu nog even voor de zekerheid getest:
- direct op mijn ziggo verbinding: werkt prima
- cloak aangezet via een NLD server: "service tijdelijk niet beschikbaar"
- cloak aangezet via een duitse server: "vanuit het buitenland niet mogelijk".

Kan niet anders constateren dan dat in elk geval cloak niet meer werkt. Via mijn eigen VPN verbinding vanaf huis werkt het nog steeds prima, dus niet VPN probleem in het algemeen.

Wanneer heb jij voor het laatst met Cloak getest ?
Tunnelbear werkt prima, maar gratis maar 1gb per maand. Voor iPhone en iPad kost abo 4 euro per maand. Persoonlijk vind ik het heel fijne en gebruikersvriendelijke app.

Zelf heb ik thuis op mijn router VPN. App 'denkt' dan dat ik thuis zit.
Olga.P2000 is offline   Met citaat reageren
Reageren

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Mediabox (XL / Horizon)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl