Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Analoge Radio en TV Nieuws, Storingen, Vragen

Mededelingen

Analoge Radio en TV Nieuws, Storingen, Vragen Nieuwtjes, vragen, ervaringen en opmerkingen over Ziggo Analoge Radio en TV of heb je last van een storing ? Plaats dit dan hier...

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 23 juli 2015, 22:33
P C Buchly's schermafbeelding
P C Buchly P C Buchly is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 juli 2015
Locatie: Zoetermeer/ Ziggo
Ziggo Internet: Ziggo TV +Internet
DTV: Loewe
Berichten: 1
Standaard Loewe Connect ID TV met module CI+1.3

Sedert maart 2015 een nieuwe Loewe TV aangeschaft na veel problemen met een Loewe TV van 2 jaar oud na de samenvoeging ZIGGO/UPC.
Oude module gaf constant storing aan, een geleend van de buren ( nieuw) geen resultaat , nu één van de winkelier t.w.: Quantis Interactieve CI + 1.3 module.
Nu het probleem:
TV wilt niet opstarten met melding dat er een module in zit, maar wel beeld, en geeft bij overschakelen de melding E16-4 kort in beeld. (ongeacht of de zender onder de decoder zit bij Ziggo)
Weet iemand een oplossing voor deze Loewe storing met Ziggo of een oplossing, dan hoor ik dat graag.
Alvast bedankt voor het meedenken.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Analoge Radio en TV Nieuws, Storingen, Vragen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:38.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl