Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Horizon TV

Mededelingen

Horizon TV Informatie, vragen opmerkingen en discussies over Ziggo Horizon TV en de Samsung Horizon Mediabox.

Reageren
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 29 mei 2015, 19:47
Niboe57's schermafbeelding
Niboe57 Niboe57 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 mei 2015
Locatie: Volendam
Ziggo Internet: Tv plus
DTV: Horizonbox
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pietrucci Bekijk bericht
Wat bedoel je precies? Ik heb een favorieten label aangemaakt en daaronder 63 zenders gehangen, in de volgorde die ik wil. Als ik dat label kies kan ik door die 63 zenders scrollen.
Zou je uit kunnen leggen hoe je die favolijst naar voren kunt halen? Ik heb ze ingesteld en georganiseerd maar krijg alle zenders in mn gids te zien.
Alvast bedankt
Met citaat reageren
  #12  
Oud 30 mei 2015, 07:25
migroen's schermafbeelding
migroen migroen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 november 2006
Locatie: West-Graftdijk (1486 MK) - Multikabel
Ziggo Internet: Connect en Play Max + Volop bellen
DTV: Horizon + Humax 5050c (2x) + Humax 5200c
Berichten: 1.476
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niboe57 Bekijk bericht
Zou je uit kunnen leggen hoe je die favolijst naar voren kunt halen? Ik heb ze ingesteld en georganiseerd maar krijg alle zenders in mn gids te zien.
Alvast bedankt
Hiermee moet het lukken
https://www.ziggo.nl/klantenservice/televisie-radio/ontvangers/horizon-mediabox/?intcmp=#favorieten
Met citaat reageren
  #13  
Oud 3 juni 2015, 08:36
reggert32's schermafbeelding
reggert32 reggert32 is offline
Member
 
Geregistreerd: 4 november 2010
Locatie: Bergen op Zoom
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra / Ubee
Berichten: 48
Standaard Instellingen per kanaal

Voor de Horizon box had ik een Humax 5200 in gebruik. Op de Humax was het mogelijk om per kanaal instellingen zoals ondertiteling, geluidspoor etc. in te stellen en de Humax hield het per kanaal ook vast.

Met de Horizon dien ik iedere keer als ik naar een zender overschakel de ondertiteling aan te zetten, welk geluidspoor je wilt gebruiken etc.
Het is zelfs zo, dat als er een nieuw programma begint op het kanaal waar je naar kijkt je de ondertiteling weer aan moet zetten.

Ook is het zo als je naar bv. Ned 1 kijkt naar het nieuws, de ondertiteling niet werkt, want als het audiospoor nederlands is, dan geeft hij geen ondertiteling weer met de aanduiding nederlands.

Op de Humax was dit allemaal geen probleem.

Verder vind ik de Horizon Box een geweldig ding en heb ik er dan ook geen klachten over.

Reggert32
Met citaat reageren
  #14  
Oud 29 juni 2015, 12:50
Berry's schermafbeelding
Berry Berry is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 januari 2009
Locatie: Leusden Casema
Ziggo Internet: Z2 Motorola
DTV: Cisco 8455DVD HD PVR,Humax Douvision ipvr 9200c
Berichten: 4
Standaard

Een zender lijst is er wel, pijltje omhoog 2 seconden ingedrukt houden

Laatst gewijzigd door Berry; 29 juni 2015 om 17:13
Met citaat reageren
  #15  
Oud 8 juli 2015, 08:17
peppes's schermafbeelding
peppes peppes is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 augustus 2008
Locatie: groningen
Ziggo Internet: Alles in 1. 200 MB internet. Horizon
DTV: Horizon
Berichten: 74
Standaard Actieve herinnering

Ik zou graag de "actieve herinnering" ook in de horizon zien.
Nu krijg je een aantal seconde rechtsboven in beeld dat er een programma begint wat je graag wilt zien.
Bij de humax'en schakelt hij dan ook daadwerkelijk over naar dat kanaal.
Als je, bij de horizon, de korte melding hebt gemist heb je ook het programma gemist.
Met citaat reageren
  #16  
Oud 16 juli 2015, 14:26
Clevegt's schermafbeelding
Clevegt Clevegt is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 april 2008
Locatie: Zoetermeer / Oud Casema
Ziggo Internet: Connect Start & Play Max Max
DTV: Horizon TV
Berichten: 987
Standaard

Bij een herinnering vanzelf naar die zender gaan, nu moet je apart op OK drukken om naar de ingestelde zender te gaan.
__________________
Abonnement: Connect Start & Play Max
Mobiel : KPN - Zorgeloos Premium
Zoetermeer Centrum © 2015

Laatst gewijzigd door Clevegt; 16 juli 2015 om 14:45
Met citaat reageren
  #17  
Oud 26 juli 2015, 19:24
Ziggoloos's schermafbeelding
Ziggoloos Ziggoloos is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 september 2009
Locatie: Boxmeer
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra - TV extra - Ubee
DTV: Samsung P850R, Cisco 8485
Berichten: 37
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ACoster Bekijk bericht
De volgende knoppen ook via IR beschikbaar maken:
- TV-gids
Naar mijn weten werken deze enkel met de afstandsbediening van de HB en zijn deze niet te programmeren op een universele AB die met Infrarood werkt.
Kan wel!
Niet rechtstreeks met de "gids" knop. Maar je kunt wel eerst naar het menu, en daar de gids selecteren.
Deze combi kun je in je universele ab programmeren.

Maar inderdaad, dit zou rechtstreeks moeten kunnen!

# std Dolby Digital, moet je default maken in de audio instellingen. Dan komt ie automagisch bij elke zender (waar beschikbaar).
Met citaat reageren
  #18  
Oud 26 juli 2015, 22:33
cornelisvandenberg's schermafbeelding
cornelisvandenberg cornelisvandenberg is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 mei 2015
Locatie: Rotterdam Ziggo oud UPC
Ziggo Internet: alles ineen compleet en connectbox
DTV: Samsung G7400 horizon
Berichten: 300
Standaard

De eerste meegeleverde IR afstandsbediening had deze knoppen helemaal niet, op verzoek van vele gebruikers die deze functies miste zijn die naderhand toegevoegd aan de latere RF AB met toetsenbord.
De IR functies bleven hetzelfde als bij de oude IR AB.
Ik verwacht niet dat men nog veranderingen aanbrengt in het IR gedeelte.
Maar met macro's werkt het voortreffelijk op een universele AB van Logitech.

Laatst gewijzigd door cornelisvandenberg; 26 juli 2015 om 23:10
Met citaat reageren
  #19  
Oud 27 juli 2015, 00:45
Dokie's schermafbeelding
Dokie Dokie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 september 2008
Locatie: Hoorn / Multikabel /Ziggo
Ziggo Internet: Connect and Play complete
DTV: Humax iRHD-5050c + Horizon
Berichten: 352
Standaard

Ach, na enige conditietraining van de vingers kun je ook gewoon de stappen door de menu's doen. Je hebt al snel door welke stappen en dan gaat het ook best snel.
Met citaat reageren
  #20  
Oud 30 juli 2015, 07:41
migroen's schermafbeelding
migroen migroen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 november 2006
Locatie: West-Graftdijk (1486 MK) - Multikabel
Ziggo Internet: Connect en Play Max + Volop bellen
DTV: Horizon + Humax 5050c (2x) + Humax 5200c
Berichten: 1.476
Standaard

Ik heb dit topic aangemaakt voor Bugs te melden en Ideeën.
Nu zijn bugs een ruim begrip maar laten we proberen om dit topic alleen te gebruiken om problemen op te sommen nadat je in een eigen topic merkt dat niemand de oplossing heeft en het dus duidelijk een fout in de software is ipv een onwetendheid van iemand.

Nu wordt dit topic de zoveelste vergaarbak van van alles. Mogelijk als iedereen duidelijke meldingen maakt Ziggo dit ooit oppakt maar dan moet er wel overzicht blijven.

Kort gezegd
1. Maak een eigen topic aan waar je het probleem wat je ervaart meld.
2. Blijkt het probleem opgelost, mooi
3. Blijken meerdere mensen hetzelfde probleem te ervaren meld dit dan kort en bondig met een goede uitleg in de topic en ontstaat er een topic waar alle problemen vermeld staan.
Met citaat reageren
Reageren

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Horizon TV




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:38.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl