Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Webspace en Homepages

Mededelingen

Ziggo Webspace en Homepages Discussies en vragen over Ziggo Webspace en Homepages en het maken en uploaden van je homepage.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 4 maart 2015, 21:07
Clemens-S's schermafbeelding
Clemens-S Clemens-S is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 maart 2015
Locatie: Nistelrode
Berichten: 3
Standaard Afbeelding webspace

ik gebruik webspace om er plaatjes neer te zetten die ik dan gebruik op een ander website.
Nu heb ik een plaatje aangepast en deze geupload en de bestaande file overschreven. Ik kan op de webspace duidelijk zien dat de tijd en datum is veranderd maar het plaatje is niet veranderd. Als ik de file die ik wil uploaden een ander naam geef en dan upload is er geen probleem, ga ik die dan hernoemen is het toch weer het oude plaatje
Het is voor mij een groot raadsel hoe dit kan.
  #2  
Oud 4 maart 2015, 21:26
Tochjo's schermafbeelding
Tochjo Tochjo is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 juli 2011
Locatie: Utrecht
Berichten: 27
Standaard

Het oude plaatje zit wellicht nog in de buffer van uw browser. Als u de pagina met Ctrl+F5 ververst, ziet u dan het nieuwe plaatje?
  #3  
Oud 4 maart 2015, 21:42
Clemens-S's schermafbeelding
Clemens-S Clemens-S is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 maart 2015
Locatie: Nistelrode
Berichten: 3
Standaard

Ok na gebruik van Ctrl+F5 blijft mijn oude plaatje bestaan. Heb ondertussen al contact gehad met ziggo maar deze ondersteunen dit niet. Ik moet iemand informeren die meer met computers werkt. Ze geven aan om contact op te nemen met Guidion.
  #4  
Oud 4 maart 2015, 21:46
Clemens-S's schermafbeelding
Clemens-S Clemens-S is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 maart 2015
Locatie: Nistelrode
Berichten: 3
Standaard

Had het even verkeerd begrepen. Als het plaatje er staat en ik druk dan op ctrl+F5 dan veranderd het plaatje wel. denk dat het probleem opgelost is.

Bedankt Tochjo
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Webspace en Homepages




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:15.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl