Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Telefonie > Ziggo Vaste Telefonie

Mededelingen

Ziggo Vaste Telefonie Discussies en vragen over Ziggo Vaste Telefonie, nieuwe diensten, tarieven e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 9 september 2014, 18:27   #11
Zipper306
Senior Member
 
Zipper306's schermafbeelding
Standaard

Dan wordt het tijd dat Ziggo voor de Ziggo Bapp deze ook ontwikkeld voor de Windows Phone.

Laatst gewijzigd door Zipper306; 9 september 2014 om 18:43
Zipper306 is offline  
Oud 9 september 2014, 18:40   #12
Boxie
Senior Member
 
Boxie's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vrijevogels Bekijk bericht
Volgens mij werkt de Bapp momenteel alleen op een android toestel en niet Windows of IPhone. Als ik het fout heb graag reactie.
Werkt op I-Phone.....
Boxie is offline  
Oud 10 september 2014, 17:58   #13
Ziggo WebTeam Julius
Senior Member
 
Ziggo WebTeam Julius's schermafbeelding
Standaard

Ok, zou je mij een privébericht kunnen sturen met je klantnummer en postcode/huisnummer. Geef daar ook even aan welk e-mailadres je gebruikt voor de Bapp. We kijken dan of we een oorzaak kunnen vinden.

Groet,
Julius
__________________
Julius - WebCare Team van Ziggo
Ziggo WebTeam Julius is offline  
Oud 10 september 2014, 18:45   #14
pboes
Senior Member
 
pboes's schermafbeelding
Standaard

Erg slordig dat ik met Bapp niet gebeld kan worden op mijn eigen nummer.
Als je in het buitenland bent is dat een stuk voordeliger (mits je wifi hebt).
Ook als je (in bepaalde delen van Nederland) wel wifi maar geen mobiel bereik hebt, kan het van pas komen.

Opvallend: Bapp werkt niet rechtstreeks met 4G, maar wel op een met behulp van wifi gedeelde 4G-verbinding.
pboes is offline  
Oud 11 september 2014, 15:43   #15
CeeS
Legend (✝ 2016)
 
CeeS's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door the.cicaks Bekijk bericht
Graag, maar hoe stuur ik n privebericht ??
Klik op zijn forumnaam en kies in het menu wat je dan ziet 'stuur privebericht'
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
CeeS is offline  
Oud 11 september 2014, 20:48   #16
the.cicaks
Junior Member
 
the.cicaks's schermafbeelding
Standaard Probleem met Zapp = opgelost

ik had n nitwit nodig die mij per ongeluk de juiste vraag stelde om het Bapp probleem op te lossen. Enige tijd geleden had ik de beveiliging van mijn router van low naar medium opgeschroefd. Kennelijk maakt Ziggo Bapp gebruik van een van de poorten die ik had afgesloten.
Nu de beveiliging weer standaard low staat werkt Bapp op al mijn apparaten. Komt wel de vraag op of Bapp niet van n andere poort gebruik kan maken.
In elk geval iedereen bedankt voor het meedenken.
the.cicaks is offline  
Oud 12 september 2014, 16:48   #17
Jake58
Senior Member
 
Jake58's schermafbeelding
Standaard

Ik vindt het ook jammer dat de app niet op windows phone gebruikt kan worden.
Jake58 is offline  
Oud 12 september 2014, 16:52   #18
Zipper306
Senior Member
 
Zipper306's schermafbeelding
Standaard

Off Topic:

Het zal wel niet van Google mogen, als je de Windows Phone gebruikt kan Google je niet volgen. Googe = Evil

Laatst gewijzigd door Zipper306; 12 september 2014 om 20:01
Zipper306 is offline  
Oud 12 september 2014, 19:35   #19
catastrofus
Senior Member
 
catastrofus's schermafbeelding
Standaard

Googe = Evil? Dan zeg ik: Microsoft = Evil!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zipper306 Bekijk bericht
Off Topic:

Het zal wel niet van Google mogen, als je de Windows Phone gebruikt kan Google je niet volgens. Googe = Evil
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.
catastrofus is nu online  
Oud 8 december 2014, 14:37   #20
Stormy Blitz
Junior Member
 
Stormy Blitz's schermafbeelding
Standaard Ziggo Bapp - foutcode 408

Ook mijn Bapp verbinding kwam niet tot stand met foutcode 408. Totdat ik op Ziggo klantenservice 'Firewall aanpassen voor Ziggo Bapp' tegen kwam. Nadat ik mijn Cisco modem security teruggezet had van Medium naar Low was het probleem opgelost.
Wat ik niet fijn vind is dat nu alle modempoorten open staan. Het artikel geeft niet aan welke poort(en) Ziggo Bapp nodig heeft. Selectief poorten openzetten die je nodig hebt heeft mijn voorkeur. Dat is wellicht een brug te ver voor dit modem dat ook al geen speciale tekens in het wachtwoord accepteert.
Stormy Blitz is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Telefonie > Ziggo Vaste Telefonie




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl