Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Telefonie > Ziggo Vaste Telefonie

Mededelingen

Ziggo Vaste Telefonie Discussies en vragen over Ziggo Vaste Telefonie, nieuwe diensten, tarieven e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 17 april 2014, 10:38
The Sentinel's schermafbeelding
The Sentinel The Sentinel is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2010
Locatie: Scheemda
Ziggo Internet: Alles-in-1
Berichten: 89
Standaard

Vandaag uitnodiging gehad, en zojuist de app gedownload en ingesteld.
Maar krijg het nog niet werkend. Volgens BAPP heb ik geen internetverbinding, maar als ik naar de instellingen > diagnose ga en de test doe, dan zegt de app dat ik wel verbinding heb met internet en Ziggo Bapp...
  #12  
Oud 17 april 2014, 10:46
ber000000-6's schermafbeelding
ber000000-6 ber000000-6 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 2 april 2008
Locatie: zwolle/@home
Ziggo Internet: 200 Cisco +500 TC+ 30 SB5101
DTV: 3D KDL-52HX900+sony kdl-40hx850+cisco ITV wrt610n+ddwrt, TELSEY IP-TV.,ziggo-bapp
Berichten: 604
Thumbs up

zojuist installeert, aangemeld, email adres + bapp code opgeslagen,
hierna kunnen bellen.
volgende week op vakantie in buitenland, eens testen op wifi-hotspots etc.

berrie,
  #13  
Oud 17 april 2014, 10:57
The Sentinel's schermafbeelding
The Sentinel The Sentinel is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2010
Locatie: Scheemda
Ziggo Internet: Alles-in-1
Berichten: 89
Standaard

Zal het vanavond op een andere telefoon proberen. Nu geïnstalleerd op een Blackberrey met BBos 10.2, de android app zou dus moeten werken...
  #14  
Oud 17 april 2014, 13:27
The Sentinel's schermafbeelding
The Sentinel The Sentinel is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2010
Locatie: Scheemda
Ziggo Internet: Alles-in-1
Berichten: 89
Standaard

@Berrie, heb jij een Ziggo WiFi modem, of een router met WiFi ?
  #15  
Oud 18 april 2014, 08:09
Vtenvoorde's schermafbeelding
Vtenvoorde Vtenvoorde is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 maart 2008
Locatie: Zwolle
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-een, Cisco
DTV: Humax 5200
Berichten: 36
Standaard

Hi, ik gebruik Bapp nu een dag. Op mijn werk werkt het niet via de WiFi (voip geblokkeerd denk ik). Wat ik merk is dat Bapp de batterij leegslurpt. Zal wel door de continue push functie zijn die wacht op een inkomend gesprek. Heb nu inkomende gesprekken uitgezet. Ik zal morgen melden of het beter gaat.
  #16  
Oud 18 april 2014, 10:05
The Sentinel's schermafbeelding
The Sentinel The Sentinel is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2010
Locatie: Scheemda
Ziggo Internet: Alles-in-1
Berichten: 89
Standaard

Aan deze kant geeft het hoofdscherm nog steeds aan dat ik geen verbinding met internet heb, terwijl het diagnose scherm een andere mening is toegedaan.
Maar geheel onverwacht kwam Bep gisteren tot leven, eerst met een "spook" verbinding, maar daarna leek het mij goed te werken, ook bij een WiFi Hotpsot kon ik met mijn vaste nummer wegbellen.
Wel is het zo dat ik de Android versie op mijn BlackBerry heb draaien, en om Bep haar werk te laten doen is het wel noodzakelijk dat ik haar in een ActiveFrame laat staan.
  #17  
Oud 27 mei 2014, 22:34
ber000000-6's schermafbeelding
ber000000-6 ber000000-6 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 2 april 2008
Locatie: zwolle/@home
Ziggo Internet: 200 Cisco +500 TC+ 30 SB5101
DTV: 3D KDL-52HX900+sony kdl-40hx850+cisco ITV wrt610n+ddwrt, TELSEY IP-TV.,ziggo-bapp
Berichten: 604
Thumbs up

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The Sentinel Bekijk bericht
@Berrie, heb jij een Ziggo WiFi modem, of een router met WiFi ?
ik heb alles wel probeert thuis. wifi van ziggo, wifi van mn eigen router, en afgelopen vakantie de wifi probeert in het buitenland.
wat opviel dat de gesprekskwaliteit zeeer goed was. helder en duidelijk.

ook nog een bellletje naar mn zuster gedaan, die verbaasd was dat ik thuis was... ( nummer herkenning gaat gewoon mee van het vaste toestel thuis)

dus tot nu toe eerste indrukken, het werkt goed.

berrie.
  #18  
Oud 28 mei 2014, 20:18
rhe's schermafbeelding
rhe rhe is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 december 2010
Locatie: Nieuwegein (Casema)
Berichten: 240
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
Hmm, weet niet of ik nu daar op zit te wachten, op mijn huistelefoon komen vrijwel alleen telemarketeers binnen op die momenten dat ik niet thuis ben. Mensen die mij kennen bellen nml niet vast maar mobiel als ze weten dat ik werk.
Er zit een "knop" waarmee je de doorschakeling van gesprekken via je huistelefoon naar je mobiel kan uitschakelen. Zo bepaal je zelf wanneer je bereikbaar wilt zijn.
__________________
Je hoeft niet goed te zijn om de beste te zijn, zolang je maar beter bent dan de rest
  #19  
Oud 29 mei 2014, 15:26
ryan's schermafbeelding
ryan ryan is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 juni 2010
Locatie: Hengelo
Berichten: 9
Standaard

Ik heb het afgelopen weken goed getest in Amerika, Florida. Het werkte redelijk goed, alleen was de kwaliteit meestal slecht tot voldoende. Althans dat gaf het scherm aan. In ons appartement met goede ontvangst van de WiFi van de buren ging het aardig goed. Niet te veel rondlopen, want dan begon het slechter te worden. Bij de publieke WiFi-spots zoals Starbucks, in de malls, vliegvelden en in Disney was het vaak niet goed bruikbaar. Ondanks dat er aangegeven werd dat de kwaliteit voldoende zou zijn werden gesprekken zomaar ineens afgebroken. Opnieuw bellen ging wel, maar de kans dat het dan weer mis ging was levensgroot... Wat overigens vaak wel werkte was een Skype-verbinding te maken. Je zou toch zeggen dat dat veel meer bandbreedte nodig heeft, maar die verbindingen bleven wel altijd staan.
Het is wel een goed alternatief als je goedkoop vanaf je vakantieadres naar huis wilt bellen, maar ga er niet vanuit dat het allemaal goed werkt op vakantie...
  #20  
Oud 29 mei 2014, 21:31
rowdy's schermafbeelding
rowdy rowdy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Totaalpakket, Philips 5604/CI+, Cisco 8485, Humax 5200
Berichten: 878
Standaard

Het zou natuurlijk het allermooiste zijn als Ziggo gewoon sip ging ondersteunen. Een eigen app kan dan ook nog gewoon, maar ook alle sip-toestellen zouden compatible zijn, alle softphones (ook op de pc) en alle geavanceerde functies zouden werken.
Want in alle eerlijkheid: bellen met Ziggo kost 9 cent per minuut. Met mijn mobiele telefoon bel ik goedkoper dan dat...
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Telefonie > Ziggo Vaste Telefonie




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 19:25.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl