Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Telefonie > Ziggo Mobiel

Mededelingen

Ziggo Mobiel Ervaringen en vragen over Ziggo Mobiele Telefonie ? Plaats je vragen dan hier...

Reageren
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 17 januari 2014, 11:34
iPhone4's schermafbeelding
iPhone4 iPhone4 is offline
Member
 
Geregistreerd: 24 december 2013
Locatie: Oss
Berichten: 62
Standaard

Niet echt problemen mee gehad. Ziggo handleiding volgen was gewoon simpel en duidelijk.
Even de APN aangepast en internet deed het gewoon.

Bij mij was meer het probleem dat mijn simkaart niet was geactiveerd. En dat kon je ook doen via je mijnziggo, maar omdat ik op dat moment telefonisch contact had met Ziggo, hadden ze dat ter plaatse geactiveerd.

Laatst gewijzigd door iPhone4; 17 januari 2014 om 23:44
Met citaat reageren
  #12  
Oud 8 februari 2014, 20:10
iRuud's schermafbeelding
iRuud iRuud is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2010
Locatie: Ziggo /Casema
Berichten: 393
Standaard

Ieder keer als ik in België geweest ben staat de APN steevast op live.vodafone.com en is internetten onmogelijk... Knap lastig als je iedere dag wel in België moet zijn....

En geen mogelijk om het standaard te laten staan.

Toestel Galaxy Note II van Sam Sung
Met citaat reageren
  #13  
Oud 9 februari 2014, 17:13
iPhone4's schermafbeelding
iPhone4 iPhone4 is offline
Member
 
Geregistreerd: 24 december 2013
Locatie: Oss
Berichten: 62
Standaard

Inderdaad, het is echt lastig, want heel soms springt hij gewoon terug naar de Vodafone instellingen en dan doet het internet niet.
Best irritant.

Is bij mij ook een keer gebeurd. Nadat je hem hebt ingesteld, hoort dat dus simpelweg niet te gebeuren.

Laatst gewijzigd door iPhone4; 9 februari 2014 om 17:19
Met citaat reageren
  #14  
Oud 19 februari 2014, 13:29
Ziggo WebTeam Jelle's schermafbeelding
Ziggo WebTeam Jelle Ziggo WebTeam Jelle is offline
Ziggo WebCare Team
 
Geregistreerd: 13 juli 2009
Locatie: groningen
Berichten: 1.535
Standaard

Heb je het volgende misschien al eens geprobeerd? Verwijder alle instellingen van Vodafone, zet je toestel geheel uit (dus niet op standby of schermslot) en schakel hem na een paar sec. wachten weer in. Voer nu de instellingen van Ziggo in. Hoor graag of het geholpen heeft. Controleer ook of je niet ergens een sms hebt staan met automatische configuratie van Vodafone.
__________________
Jelle - WebCare Team van Ziggo
Met citaat reageren
  #15  
Oud 21 februari 2014, 16:52
iRuud's schermafbeelding
iRuud iRuud is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2010
Locatie: Ziggo /Casema
Berichten: 393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ziggo WebTeam Jelle Bekijk bericht
Heb je het volgende misschien al eens geprobeerd? Verwijder alle instellingen van Vodafone, zet je toestel geheel uit (dus niet op standby of schermslot) en schakel hem na een paar sec. wachten weer in. Voer nu de instellingen van Ziggo in. Hoor graag of het geholpen heeft. Controleer ook of je niet ergens een sms hebt staan met automatische configuratie van Vodafone.
Nooit een SMS van vodafone gehad.. ook niet van Ziggo om de instellingen te doen.. Ging van T-Mobile naar Ziggo-Mobiel.

Het gebeurd gelukkig maar ongeveer een keer per dag dat ik de Ziggo instellingen opnieuw moet plaatsen. Dit hadden ze bij Ziggo wel beter mogen regelen!
Met citaat reageren
  #16  
Oud 28 maart 2014, 20:03
Somewhere's schermafbeelding
Somewhere Somewhere is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 februari 2009
Locatie: Schoonhoven
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 4
Standaard APN profiel voor de IPhone

Dit geld voor de IPhone, ga naar http://iphonesettings.net/ziggo.html. daar kun je het APN Ziggo profiel installeren. Het werkt hier al een tijdje zonder problemen.

Gr, Chris
Met citaat reageren
  #17  
Oud 30 maart 2014, 21:16
Iphone 4's schermafbeelding
Iphone 4 Iphone 4 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 maart 2014
Locatie: Den Haag
Ziggo Internet: Ziggo mobiel
Berichten: 1
Standaard PDP identiteit niet geaccepteerd

Ik heb al sinds ik de nieuwe simkaart van ziggo mobiel ontvangen heb, nog nooit internet bereik via 3G gehad op Iphone 4. Meerdere keren gebeld met Ziggo, en tig keer APN instellingen veranderd, inmiddels ook al weer nieuwe simkaart gekregen, maar werkt nog steeds niet!!! Zag op andere forums dat er toch echt iets omgezet/gereset moet worden bij Ziggo. Wie o wie weet raad???

Dit was overigens het antwoord van Telfort voor mensen met hetzelfde probleem:….

@Thierry,

Heel fijn dat het werkt Je krijgt deze melding te zien doordat het nummer niet geregistreerd staat in een achterliggende database. PDP is een vrij technische term vandaar dat de betreffend memedewerker hier misschien niet van afwist. Mijn excuses hiervoor.

@06********,

Welkom op het forum! Ook voor jou werkt het weer. Kun je jouw toestel even uit- en aanzetten en mij laten weten of het werkt?
Graag ontvang ik nog een suggestie voor een andere gebruikersnaam via een privébericht. Dit namelijk een openbaar forum.

Denise
------------------------------------

En dit stond op forum van Hi….

Beste Hi medewerker,

Ik heb mijn abo een verlenging gegeven en daar kwam vorige week woensdag een bevestiging van binnen van 3G naar 4G en nu heb ik geen internet meer (behalve via wifi)

Ik heb contact gezocht met de helpdesk en die gaf aan even nieuwe instellingen op mijn mobiel te doen als een andere APN gegevens en toen dit niet werkte kwam de veel te gemakkelijke conclusie uw toestel is waarschijnlijk defect.....;-(((((

Dat zou wel erg toevallig zijn, zelf even verder gekeken na deze opmerking en het volgende gevonden:

https://forum.telfort.nl/mobiel-inte...16/index3.html


Dit is du een PROBLEEM ergens in de backoffice van KPN (die natuurlijk Telfort maar ook HI van hun netwerk voorzien)

Zou je dit probleem AUB voor me op willen lossen!!!!!


Mvg,

Wouter

-----------------------------------------------------------------
Gemarkeerd als antwoord: Christy op 30 Oct 2013, 16:49
Hi Wouter,

Welkom op het Hi Forum.

Wat vervelend dat je geen gebruik kunt maken van internet. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik deze melding zelf ook nog niet eerder was tegen gekomen. Wel hebben we een oplossing kunnen vinden. Jouw aansluiting staat niet goed in het systeem. We kunnen dit niet direct aanpassen, wel gaan we ervoor zorgen dat dit zo snel mogelijk opgelost is. Zodra dit gebeurd is laat ik het je weten!

Ik verplaats je topic naar Internet.

Groetjes,
Christy

Laatst gewijzigd door Iphone 4; 30 maart 2014 om 21:34 Reden: Meer info
Met citaat reageren
  #18  
Oud 16 oktober 2014, 11:15
iRuud's schermafbeelding
iRuud iRuud is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2010
Locatie: Ziggo /Casema
Berichten: 393
Standaard APN verwijst naar VODAFONE na bezoek belgië

Na een bezoek aan Antwerpen (en dat gebeurd minimaal 4x per week) verwijzen de APN instellingen bij Ziggo mobiel naar Vodafone in plaats van ziggo.dataxs.mobi. Dit is nu al een tijdje aan de hand.

Is hiervoor nu echt geen andere oplossing dan switchen naar een ander provider?

Ruud
Met citaat reageren
  #19  
Oud 7 december 2015, 14:45
gerardDK6's schermafbeelding
gerardDK6 gerardDK6 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 december 2015
Locatie: ossendrecht
Berichten: 2
Standaard mobiel internet installeren

ik heb een Galaxy sm-g350 en deze vindt ik niet bij het zoeken naar de toestellen om mijn internet te activeren, iemand enig idee hoe dit op te lossen?
Met citaat reageren
  #20  
Oud 8 december 2015, 09:16
migroen's schermafbeelding
migroen migroen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 november 2006
Locatie: West-Graftdijk (1486 MK) - Multikabel
Ziggo Internet: Connect en Play Max + Volop bellen
DTV: Horizon + Humax 5050c (2x) + Humax 5200c
Berichten: 1.475
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gerardDK6 Bekijk bericht
ik heb een Galaxy sm-g350 en deze vindt ik niet bij het zoeken naar de toestellen om mijn internet te activeren, iemand enig idee hoe dit op te lossen?
Dan kies je een andere Samsung. Het blijft Android wat er op draait en hooguit doordat er een andere Android versie op draait zul je even moeten zoeken waar de instelling op jouw toestel zit.
Met citaat reageren
Reageren

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Telefonie > Ziggo Mobiel




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 19:34.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl