Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Mediabox (XL / Horizon)

Mededelingen

Mediabox (XL / Horizon) Alles over de Mediabox en de Mediabox XL (voorheen Horizon).

Reageren
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 21 november 2016, 18:53   #1
velsen68
Junior Member
 
velsen68's schermafbeelding
Exclamation TV Gids

Zodra ik programma's wil opnemen via "gids" krijg ik bij de meeste zenders te zien: Geen programma gegevens beschikbaar. Als ik dan verder klik naar de volgende tijd , kom ik ineens uit op 2 dagen later.

Ziggo weet geen oplossing. Zou liggen aan de kabel. Dit is het 1e antwoord dat je altijd krijgt. Heb 3 "deskundigen" aan de lijn gehad met iedere keer nonsens verhalen. Ik zou nu moeten wachten op een update van de Horizon box welke er binnenkort schijnt aan te komen.

Wie weet de oplossing
velsen68 is offline   Met citaat reageren
Oud 21 november 2016, 20:36   #2
Stevie-v
Member
 
Stevie-v's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door velsen68 Bekijk bericht
Zodra ik programma's wil opnemen via "gids" krijg ik bij de meeste zenders te zien: Geen programma gegevens beschikbaar. Als ik dan verder klik naar de volgende tijd , kom ik ineens uit op 2 dagen later.

Ziggo weet geen oplossing. Zou liggen aan de kabel. Dit is het 1e antwoord dat je altijd krijgt. Heb 3 "deskundigen" aan de lijn gehad met iedere keer nonsens verhalen. Ik zou nu moeten wachten op een update van de Horizon box welke er binnenkort schijnt aan te komen.

Wie weet de oplossing
Heb je je Horizonbox al eens een 30 minuten in stand-by gezet zodat de Horizonbox de kans krijgt de epg gids bij te werken?
__________________
Horizonbox
Stevie-v is offline   Met citaat reageren
Oud 21 november 2016, 20:48   #3
velsen68
Junior Member
 
velsen68's schermafbeelding
Standaard TV Gids

Heb inderdaad deze handeling al gedaan
velsen68 is offline   Met citaat reageren
Oud 22 november 2016, 06:49   #4
limpie_ton
Junior Member
 
limpie_ton's schermafbeelding
Standaard

Hier heb ik bijna hetzelfde. Sinds zondag. De gids springt niet vooruit maar het niet beschikbaar zijn van informatie is ook hier het geval bij diverse zenders. Ingestelde programma's worden dan niet opgenomen. De inhoud van de gids voor wat betreft het niet beschikbaar zijn van gegevens veranderd ook steeds. Is geen peil op te trekken. Bij mijn schoonvader speelt precies hetzelfde. Voor zondag heb ik hier geen last van gehad.

Laatst gewijzigd door limpie_ton; 22 november 2016 om 07:20
limpie_ton is offline   Met citaat reageren
Oud 22 november 2016, 07:28   #5
migroen
Senior Member
 
migroen's schermafbeelding
Standaard

Ik heb daar nu ook last van sinds deze dagen. Een herstart van de HB wil het probleem soms oplossen maar is geen echte oplossing natuurlijk.

Je zit weer 5 min te wachten voor je TV kunt kijken.
Er is duidelijk iets aan de hand bij Ziggo. Nu moeten zijn dit ook gaan erkennen en onderzoeken.

Niets is irritanter dan dat je iets wil in programmeren en er geen info beschikbaar is.
migroen is offline   Met citaat reageren
Oud 22 november 2016, 07:37   #6
limpie_ton
Junior Member
 
limpie_ton's schermafbeelding
Standaard

Ik zie nu dat hij bij mij toch ook doorspringt naar 2 dagen verder.
limpie_ton is offline   Met citaat reageren
Oud 22 november 2016, 08:47   #7
limpie_ton
Junior Member
 
limpie_ton's schermafbeelding
Standaard

Heb net contact gehad met ziggo. Nadat het eerst aan mijn bekabeling zou liggen, uit/aan etc geen verandering gaf ben ik naar fabrieksinstellingen teruggegaan. Nu doet de gids het weer
limpie_ton is offline   Met citaat reageren
Oud 22 november 2016, 09:47   #8
Belmij
Senior Member
 
Belmij's schermafbeelding
Standaard

Ik heb vorige week zaterdag hetzelfde gehad en met behulp van de medewerker van Ziggo/Horizon afdeling goed op weg geholpen. Dezelfde actie uitgevoerd als limpie_ton maar ook naar instellingen/voorkeursinstellingen/automatisch naar stand-by/aan


Groetjes Frank

Laatst gewijzigd door Belmij; 22 november 2016 om 10:05
Belmij is offline   Met citaat reageren
Oud 30 december 2016, 12:22   #9
drakenburg
Junior Member
 
drakenburg's schermafbeelding
Standaard Opnemen

Ik heb precies hetzelfde probleem , ook het verhaal van kabels etc. komt mij bekend voor. Uit eindelijk kwam het hoge woord eruit : het was bekend bij Ziggo en dat ik maar op de volgende update van januari 2017 moest wachten. Op mijn vraag waarom er niets vermeld wordt bij de storingen van Ziggo kwam een niets zeggend antwoord. Tot op heden wordt er nog niets vermeld op de site. Waarom de update niet terug zetten waar geen problemen mee waren ? Nu moeten we maar aanmodderen .
drakenburg is offline   Met citaat reageren
Oud 7 januari 2017, 18:12   #10
drakenburg
Junior Member
 
drakenburg's schermafbeelding
Thumbs down Horizon gids

Vervolg , heb toch maar de horizon ( n.a.v. Het verhaal van Ziggo en div. andere forumleden ) naar fabrieksinstellingen terug gezet, het heeft een week geholpen.
Vandaag weer terug naar af. Ziggo , wanneer komen jullie met een oplossing ?

Laatst gewijzigd door Johnny54; 8 januari 2017 om 12:38
drakenburg is offline   Met citaat reageren
Reageren

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Mediabox (XL / Horizon)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl