Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo-Gebruikers.nl > Overige onderwerpen

Mededelingen

Overige onderwerpen Discussies over onderwerpen die niet specifiek iets met Ziggo te maken hebben

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 12 maart 2016, 09:41
robbiestone's schermafbeelding
robbiestone robbiestone is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 maart 2016
Locatie: upc
Berichten: 1
Standaard HBO kijken op laptop elders geeft beperkingen.

Na verschillende keren met Ziggo gebeld te hebben en de bekende niets zeggende computerscherm antwoorden te hebben gekregen zet ik mijn vraag hier maar eens.
Als ik HBO elders op een laptop open krijg ik meldingen dat ik maximum wisselingen van apparaten heb bereikt, bij de ingelogde de laptop is de optie "apparaat beheer" dan ook niet actief. Het gekke is dat ik thuis op mijn pc altijd kan inloggen en wel alles goed werkt zonder beperkingen.
Hoe weet HBO nu dat ik naast mijn tv en pc thuis elders ben en me beperkingen opleg ?
  #2  
Oud 12 maart 2016, 11:57
ber000000-6's schermafbeelding
ber000000-6 ber000000-6 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 2 april 2008
Locatie: zwolle/@home
Ziggo Internet: 200 Cisco +500 TC+ 30 SB5101
DTV: 3D KDL-52HX900+sony kdl-40hx850+cisco ITV wrt610n+ddwrt, TELSEY IP-TV.,ziggo-bapp
Berichten: 604
Question

lees de voorwaarden,

( het aantal apparaten dat gebruikt mag worden )

http://www.hbogo.nl/pages/template.aspx?id=terms

denk dat je antwoord hier staat?

berrrrrrie.
  #3  
Oud 12 maart 2016, 23:59
Angelo's schermafbeelding
Angelo Angelo is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 4 maart 2008
Locatie: Buchten / @Home
Ziggo Internet: AiE Extra / Arris modem
DTV: Samsung HDTV en Cisco
Berichten: 476
Standaard

Robbie,

Het is simpel. Op het moment dat je voor het eerst met een apparaat naar HBO go gaat, dan wordt dat apparaat geregistreerd.

Je mag 3 apparaten geregistreerd hebben bij HBO GO, namelijk 1 PC, 1 Smartphone en 1 tablet. Jouw geregistreerde PC is de PC bij jou thuis. Op het moment dat je met een laptop aanlogt op HBO Go probeert deze de laptop te registreren als PC, maar dat gaat niet, want jouw PC thuis is al geregistreerd. De laptop zou dan namelijk de tweede PC zijn.

Wat je kunt doen is de PC thuis deactiveren in HBO go. Daarna kun je de laptop gebruiken. Je moet daarna echter vier uur wachten voordat je de laptop weer kunt deactiveren en de PC thuis weer kunt gebruiken voor HBO Go.
  #4  
Oud 13 maart 2016, 11:22
pa3eia's schermafbeelding
pa3eia pa3eia is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 januari 2005
Locatie: 2135 Quicknet/Multikabel
Ziggo Internet: Alles in 1+ i.c.m. Ubee EVW3200
DTV: KDL-37v5500/CI+ Smit 5877
Berichten: 211
Standaard

Mijn ervaring is dat de Horizon GO app vele male beter en constanter functioneert dan de diverse GO apps op het thuis netwerk.

73's
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo-Gebruikers.nl > Overige onderwerpen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 02:44.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl