Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Ziggo trakteert op Manchester derby

E-mail Afdrukken PDF

Ziggo trakteert voetbalfans op Manchester derby

manchester-derbyZiggo trakteert alle fans van Brits voetbal op een gratis klassieker: Manchester United versus Manchester City. De live-beelden zijn online te volgen voor heel Nederland via deze link.

Als de legendarische voetbalclubs Manchester United en Manchester City tegenover elkaar op de grasmat staan, is dat gegarandeerd een mooie pot voetbal. Ziggo biedt eenmalig deze Manchester derby aan via een online verbinding, zaterdag 10 september om 13.30 uur. Vanzelfsprekend is het duel ook te zien voor alle Ziggo klanten op het gratis sportkanaal Ziggo Sport en voor abonnees van Ziggo Sport Totaal.

Het is niet de eerste keer dat Ziggo een sportuitzending cadeau doet. Eind mei kon heel Nederland genieten van de Grand Prix van Monaco, waar Max Verstappen voor veel spektakel zorgde. Ziggo heeft de gratis sportzender met volop topsport speciaal voor haar klanten. "Zo nu en dan laten we ook niet-Ziggo klanten online meekijken", aldus Ziggo woordvoerder Erik van Doeselaar.

Lees meer...
 

Nieuwe seizoen op Ziggo Sport

E-mail Afdrukken PDF

‘Rondo’ nieuwe talkshow Jack van Gelder op Ziggo Sport

Jack van Gelder presenteert met ingang van komend voetbalseizoen iedere zondagavond van 21:30 uur tot 22:30 uur op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal de nieuwe voetbaltalkshow ‘Rondo’. In deze talkshow bespreekt Van Gelder samen met Jan van Halst, Wim Kieft en twee wekelijks wisselende gasten alle nationale en internationale voetbalgebeurtenissen. De eerste uitzending van ‘Rondo’ is op zondagavond 4 september. Daarnaast blijft Jack van Gelder samen met Frank Evenblij het vaste gezicht van het maandagavond sportpraatprogramma

 

‘Peptalk’.

Het nieuwe seizoen van ‘Peptalk’ start op maandag 5 september en wordt uitgezonden van 19:00 uur tot 20:00 uur op Ziggo Sport.

Lees meer...
 

Ziggo komt met TV Italiano

E-mail Afdrukken PDF

Ziggo komt met TV Italiano

Ziggo heeft vanmorgen in een persbericht laten weten te komen met een aantal Italiaanse zenders die via een app op de Horizon ontvanger te bekijken zullen zijn.

De Italiaanse zenders Rai Uno, Rai Due, Rai Tre, Rai Storia, Rai News 24 en Mediaset Italia worden binnenkort via de Horizon Mediabox app als bèta versie aangeboden. Naar verwachting zal TV Italiano in september te zien zijn. Ziggo heeft hiervoor een contract getekend met RAI en Mediaset om de zes Italiaanse zenders aan te bieden . Eerder dit jaar lanceerde Ziggo TV Française met acht Franse zenders. In de toekomst wil Ziggo via Horizon TV meer apps met - buitenlandse -  zenders aanbieden.

TV Italiano: zes Italiaanse zenders op één app
Vanaf september zijn de Italiaanse tv-zenders  via een app op tv te bekijken. De app staat gewoon klaar voor gebruik. Het enige wat de klant nodig heeft, is de Horizon Mediabox. Vervolgens bedient men de app met de afstandsbediening. Het is een app voor de televisie: dus kijken via de smartphone of tablet kan niet.

“Ziggo biedt haar klanten een steeds rijkere kijkervaring. Naast het reguliere aanbod bepaalt de klant graag zelf wat en wanneer hij of zij kijkt. Met het toevoegen van TV Française en straks TV Italiano komen we tegemoet aan de wens van klanten die graag TV zenders in hun eigen moedertaal willen zien. Zo halen we een stukje Italië naar Nederland voor de Italië liefhebber en doen hier ongelofelijk veel mensen een plezier mee. Dit hebben we al gemerkt bij de enthousiaste reacties van Francofielen na de introductie van TV Française. Op termijn kunnen we via deze innovatie meer (buitenlandse) kanalen aanbieden en aan nog meer wensen van klanten voldoen,” aldus Peter Dörr, Chief Commercial Officer.

Horizon TV: het TV kijken van nu
De Italiaanse zenders zijn te zien met een app via Horizon TV.  Via het menu van de Horizon Mediabox heeft de klant toegang tot meer dan 80 apps voor op tv zoals Youtube,  Sport Experience, Nu.nl, Kijk met Twitter en thuisbezorgd.nl. Alle apps zijn gemakkelijk te bedienen met de afstandsbediening.

Na populaire functionaliteiten als Replay TV, MyPrime en Horizon Go, introduceerde Ziggo de app ‘TV Française’ en binnenkort TV Italiano. Hiermee bedienen wij een specifieke doelgroep die TV- zenders graag in de eigen moedertaal wil zien. Op termijn introduceren we ook soortgelijke apps speciaal voor liefhebbers van andere buitenlandse zenders.


 

Ziggo Sport naar Mediapark Hilversum

E-mail Afdrukken PDF

Ziggo Sport naar Mediapark Hilversum

Ziggo Sport verhuist in januari 2017 naar het Media Park in Hilversum. Dat maakte Ziggo vandaag bekend op het Mediapark Jaarcongres. De huidige Studio 20 wordt komende half jaar grondig verbouwd en uitgebreid. Er komen zowel nieuwe studio’s als werkruimtes voor de tientallen medewerkers. Ziggo werkt samen met NEP, facilitair en technisch dienstverlener in de televisie- en de live evenementenindustrie.

ziggo-sport naar mediapark

Met de verhuizing maakt Ziggo Sport een volgende stap, omdat het grotere en geavanceerde producties mogelijk maakt. Vanaf januari 2017 komen alle programma's van Ziggo Sport vanuit een vernieuwde, grotere studio en kan de zender gebruik maken van de nieuwste technische mogelijkheden.

Ziggo CEO Baptiest Coopmans is enthousiast: “Dit past in onze strategie om een toonaangevend media- en entertainmentbedrijf te zijn. We hebben zowel een groot serviceapparaat als de content in huis om de consument thuis plezier te verschaffen. Denk hierbij aan Ziggo Sport maar ook aan muziek, film en series.”

CEO Michiel van Duijvendijk van NEP: “Het is fantastisch dat wij voor Ziggo de complete eindregie en alle technische productiefaciliteiten voor hun sportzenders kunnen bouwen en onderhouden. De bouw van nieuwe studio’s, werkruimtes voor medewerkers, regie- en redactieruimtes is inmiddels begonnen. Eigenlijk de complete productieketen, van content creatie tot distributie."

Ook de gemeente Hilversum ziet de komst van Ziggo Sport op het Media Park positief in. Wethouder Wimar Jaeger: “Het is belangrijk voor Hilversum om de krachten te bundelen in het hart van de media bedrijven, waardoor samenwerking met relevante bedrijven makkelijker en sneller tot stand komt.”

Op de foto van links naar rechts Jack van Gelder (Ziggo Sport), Wimar Jaeger (loco-burgemeester van Hilversum), Michiel van Duijvendijk (CEO NEP Netherlands) en Baptiest Coopmans (CEO Ziggo)

 

Ziggo met één naam in zakelijke markt

E-mail Afdrukken PDF

Ziggo met één naam in de zakelijke markt

Ziggo ZakelijkDe namen Esprit Telecom en Zoranet, twee dochterbedrijven van Ziggo, verdwijnen vanaf 15 juni 2016 en worden vervangen door Ziggo (Zakelijk). De ongeveer 100 medewerkers, de producten en diensten worden integraal onderdeel van het Ziggo portfolio in de zakelijke markt. Aan bestaande contracten, alsmede de producten, diensten en service verandert niets.

Naar de markt toe zullen alle zakelijke activiteiten onder de merknaam Ziggo Zakelijk vallen. Het logo van Ziggo Zakelijk staat vanaf 15 juni op alle communicatie uitingen. Bovendien is alle informatie over Ziggo in de zakelijke markt te vinden op één website: www.ziggo.nl/zakelijk

Ziggo zegt dat klanten en partners van zowel Ziggo als Esprit Telecom en Zoranet profijt zullen hebben van een verdere verbreding van de producten en diensten, waaronder CPS/WLR, IP VPN, Data en diverse oplossingen voor de Retailmarkt.

Met Ziggo Zakelijk worden bedrijven en instellingen voorzien van:

  • Een betrouwbaar spraak- of datanetwerk over coax, dsl en glasvezel, afgestemd op de communicatiebehoefte van de betreffende organisatie
  • Schaalbare oplossingen die toekomst vast zijn, voor ZZP, het MKB, de grootzakelijke markt en de publieke sector

 

 

 
Pagina 1 van 5