• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Nieuwe Philips 8000 en 9000 serie met CI+

Status
Not open for further replies.
Dank je wel voor deze snelle reactie en juiste link.
Het is dus wat ik eigenlijk al verwacht had,dan nog even een paar maandjes wachten en hopen dat Ziggo dan ook deze toestellen gaat testen.
Ik weet dat niet iedereen gecharmeerd is van Loewe maar ik vind hetzelf een mooi strak en niet opzichtig toestel.
Na meer dan 20 jaar een B&O toestel gaat het dan nu een ander worden.
Ik ga de discussie voorlopig goed in gaten houden hoe het gaat met de toestellen waar deze topic voor is gestart,wie weet komen er nog apen uit de mouw.
 
De eerste lijst met gecertificeerde ontvangers is zojuist gepubliceerd op onze portal. We zullen de minimale software versie waar nodig nog toevoegen.
[URL="https://www.ziggo.nl/producten/televisie/ci-plus"]https://www.ziggo.nl/producten/televisie/ci-plus[/URL]

Vreemd verhaal over de lijst met gecertificeerde ontvangers. (getest door ziggo). Ci+ is een standaard die door de verschillende fabrikanten wordt gehanteerd. Is de tv geschikt voor Ci+ modules, dan zou Ziggo daar zonder meer in moeten werken. (anders voldoet ziggo niet aan de standaard). Bij een software update van de fabrikant vervalt de certificatie van ziggo. (zie disclaimer ziggo).
Wat zegt de lijst van gecertificeerde ontvangers nu nog? Welke garantie geeft deze lijst?
Via deze gebruikersgroep naar ziggo cam module op de site gelinkt:
https://www.ziggo.nl/producten/televisie/ci-plus
Op de site van ziggo zelf is deze link niet toegankelijk (?).

Wat gaat de module kosten en is hij al leverbaar?
HD tv zou ondersteund moeten worden las ik.
Hoe te bestellen?

(volgens Philips informatie voldoet de 8000 en 9000 serie aan de ci+ standaard).
 
Wellicht dat ik in het verkeerde topic zit, maar wat ik me afvraag als je gebruikt maakt van de CI+ CAM, is het dan nog mogelijk om digitaal op te nemen?
 
Wellicht dat ik in het verkeerde topic zit, maar wat ik me afvraag als je gebruikt maakt van de CI+ CAM, is het dan nog mogelijk om digitaal op te nemen?
Er zijn toch nog geen CI+ TV's met opnamemogelijkheden?
Het is volgens mij via deze techniek mogelijk dat de provider allerlei beperkingen oplegt op o.a. de opnamemogelijkheden, waardoor een opname bijvoorbeeld slechts 1 week houdbaar is, of waardoor je reclame niet kunt skippen. Maar daarvoor zal er eerst CI+ apparatuur moeten zijn waarmee je kunt opnemen, voordat we die ellende over ons uitgestort krijgen.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top