• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Humax HDPVR-iHDR5050-C HD Twin Tuner PVR

Status
Not open for further replies.
De discussie hier voorafgaand (wat ik schreef was geen fisieke constatering) ging over de SD kwaliteiten van de 5050c. De 5050c gebruikt dezelfde chip als de 5000 en bij de 5000 zijn er relatief meer klachten over de mindere SD kwaliteiten.

Anoniem said:
  1. Wat is de SD en HD kwaliteit van deze decoder vergeleken met de Humax IRHD-5000? heeft iemand ze allebei naast elkaar draaien?
A: de kwaliteit zal gelijk zijn omdat de chipset gelijk is. De 5050 ondersteund echter een ORIGINAL mode, dat in somminge situaties een betere kwaliteit oplevert bij SD kanalen

Nieuw op de 5050c is wel een original mode wat ons de keuze stelt wie er gaat upscalen.

Over het algemeen als je een beetje goede receiver hebt (Mid/high range) dan zal deze altijd wel beter scalen dan je TV of Decoder. Dit mede omdat de humax tot 1080i gaat en de andere scalers vaak al tot 1080p

Voor mij persoonlijk maakt het niet veel uit of de Humax mooi scaled. Ik ga toch via een Denon receiver naar mijn tv en laat mijn Denon dan wel scalen.
 
EPG langer vooruit an 2 of 4 dagen ?

Dit klinkt allemaal heel interessant, en ik wacht op de eerste apparaten in de winkels (en de eerste klanten-reviews).

Eén vraag blijft echter open.

Zijn er bij Ziggo plannen om de EPG langer dan 2 of 4 dagen vooruit te geven (zonder interactief te moeten gaan met de Cisco) ?
Eén week lijkt mij eerlijk gezegd een minimum, kan ik bv iedere zaterdag de hele week vooruit programmeren.



En wanneer dit beperkt wordt door oude apparaten (zoals mij oude Panasonic) kan er dan niet een splitsing gemaakt worden :
  • sommige apparaten "zien" slecht 4 dagen;
  • andere apparaten zien 7 (of 14 :grin: ) dagen vooruit.
 
teletekst ondertiteling

Kan iemand van ziggo vertellen of de Humax hd-pvr teletekst ondertiteling ondersteund?
 
op het Cisco forum staat dit :de cisco ondersteunt geen teletekst ondertiteling

Ah, vandaar de vraag...
In elk geval ondersteund de Humax 5000 het wel, dus zal dit zusje het ook wel doen.
 
Kan iemand van ziggo vertellen of de Humax hd-pvr teletekst ondertiteling ondersteund?

ja zowel ttx-ondertiteling als dvb-ondertiteling wordt ondersteund, voor zover door de aanbieder wordt aangeboden
 
Weet iemand of deze decoder al ergens besteld kan worden? ik was laatst op een website waar het al voor 379.- aangeboden werd maar ik weet niet meer waar.

Is het trouwens al mogelijk bij ziggo om twee smartcards aan elkaar te koppelen (dus op beide cards bijv film1 en maar 1 keer betalen)? Eind vorig jaar heb ik de helpdesk gebeld en mij werd verteld dat je vanaf januari 2009 kaarten aan elkaar kon koppelen maar tot nu toe zie ik niks op de ziggo website.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top