• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

De Eerste Ervaringen met Ziggo...

Status
Not open for further replies.
Een paar maanden geleden niet, maar sinds ik een spreuk gevonden heb die ik elke dag lees, probeer ik me minder druk te maken om problemen. U kunt de spreuk terug vinden in thread Facturen.

Ik vind dat een aantal mensen zich erg opwindt en dat de manier waarop dat geventileerd wordt wel wat netter kan.

Als je erg kwaad bent moet je niet meteen wat je schrijft op de post doen. Schrijf een reactie, druk je 20 x op :-P
Lees je reactie nog eens. Denk na hoe je het zou vinden als je dit in je postbus vindt, corrigeer z.n. en druk dan op verzendt.

Gewoon even een paar Home zaken, misschien dat je dan de reactie van sommigen begrijpt:
* Al ruim 2 jaar worden mensen met een Panasonic decoder (zelf
uitgegeven door Home) aan het beroemde lijntje gehouden.
* De helpdesk van Home had voor elk probleem een oplossing. Helaas was
dit altijd dezelfde oplossing, nl: Nee hoor, het ligt niet aan ons, het ligt
aan uw kabels.
* De dingen die goed waren (oa logische programmavolgorde) zijn de nek
omgedraaid. Als antwoord werd gegeven dat men binnen Ziggo overging
tot een standaard.
* Ziggo is met veel bombarie gelanceeerd en wie hebben weer de rotzooi?
Juist ja, de mensen die home hebben. Die staan weer als een Jan Doedel
aan de kant.
* Ziggo gaat van start en hupsakee, wederom is mailen met hotmail niet
meer mogelijk voor home klanten. Vervolgens is het probleem opgelost
en nog geen uur later ligt het weer allemaal plat.

Je hebt gelijk als een organisatie zijn best doet en er verder niets aan kan doen, maar alle zaken waar het hier om gaat zijn heel simpel op te lossen. Door voldoende kwalitatief goede mensen aan te nemen, maar men weigert dit gewoon, omdat men nog steeds (dankzij de politiek) een monopolie positie heeft mbt tot de kabel en omdat de aandeelhouders van Ziggo zo snel mogelijk zoveel mogelijk winst willen maken, om na een paar jaar het bedrijf (of wat daar van over is) weer te verkopen.
 
Kan helemaal geen email berichten sturen vanaf mijn @home emailaccount

Was het maar zo dat ik nog iets zou kunnen versturen via @ home, maar zelfs dat is volledig onmogelijk. Ook iemand in de buurt die ik een via mijn hotmailaccount geprobeerd heb te mailen naar @ home kreeg ik geweigerd retour, hoe lang nog deze ellende???

Tja..... Oepkje, je bent op het moment niet de enige die dit probleem heeft. We zijn hier al dagen mee bezig op dit forum. Wat ik al wel begrepen heb, dat is dat de blokkade opgeheven is op de hotmail. Vanaf gisteren kon ik weer naar hotmail sturen. De helpdesk van Ziggo zal ook al wel overbelast zijn op het moment. Lees maar eens verder op de andere sub-forums.
Gr. E.
 
geen inzicht in kwaliteit werknemers Ziggo

Je hebt gelijk als een organisatie zijn best doet en er verder niets aan kan doen, maar alle zaken waar het hier om gaat zijn heel simpel op te lossen. Door voldoende kwalitatief goede mensen aan te nemen, maar men weigert dit gewoon,

IMHO heeft u geen inzicht in de kwaliteit van de mensen die bij Ziggo werken.
Misschien zou u concreet iets aan kunnen geven waardoor op een simpele manier de door u beschreven problemen op te lossen zijn?

BTW Ik begrijp uw frustraties.
 
Last edited by a moderator:
Was het maar zo dat ik nog iets zou kunnen versturen via @ home, maar zelfs dat is volledig onmogelijk. Ook iemand in de buurt die ik een via mijn hotmailaccount geprobeerd heb te mailen naar @ home kreeg ik geweigerd retour, hoe lang nog deze ellende???
Wil je dit melden in het email-deel van dit forum en kijken of jouw probleem door meer mensen ervaren wordt, want dit is nieuw en omgekeerd aan de gemeldde problemen die nu opgelost zouden zijn. Maar hoort dus niet in dit topic eigenlijk. In het email-deel wordt het wel opgepakt denk ik
 
TdeHond

dat frustraties hier worden geventileerd is begrijpelijk. Home of Ziggo zijn voor de gebruiker anonieme organisaties. Doordat ze achter een elektronisch portaal schuilen wordt alles nog steeds anoniemer.

Over het algemeen gesproken zijn de helpdesk mensen net zo goed als de scripts die ze voorgeschoteld krijgen. Als in het geval van de panasonic de scripts slecht zijn (omdat er geen oplossing is) wordt de frustratie groter.

De directies van bedrijven als deze verschuilen zich in de anonimiteit van hun bedrijf.

Er is geen feitelijke concurrentie tussen kabel exploitanten, die zou er alleen zijn als meerdere exploitanten op dezelfde kabel in dezelfde regio zouden opereren. totdat zijn we allen een melkkoe...

Dit is een ongezonde situatie en daar zou de overheid wat aan moeten doen.

alle bekabelingen vrij geven voor alle exploitanten net zoals de energie...
 
helaas ik kan je daar geen antwoord op geven..


Helaas, lijkt me wel een belangrijke optie.

Weet je misschien wel hoe lang het duurt voordat je op 8Mb wordt overgezet.
Hier krijg je steeds een ander antwoord op

Alvast bedankt
 
IMHO heeft u geen inzicht in de kwaliteit van de mensen die bij Ziggo werken.
Misschien zou u concreet iets aan kunnen geven waardoor op een simpele manier de door u beschreven problemen op te lossen zijn?

BTW Ik begrijp uw frustraties.

Misschien dat een opleiding zal helpen.
Nu gaat het als volgt (toevallig is dit bij een overbuurjongen gebeurd):
Hij werd gebeld door een uitzendbureau om te gaan werken voor de helpdesk van Home. Hij meldde dat hij daarvan toch geen kennis had, waarop het uitzendbureau aangaf dat dit geen enkel probleem was, dat hij binnen een half uur tot een uur wel bijgepraat was.

Ik verwijt de mensen niets, maar de organisatie alles. Ik begrijp best, dat de mensen van goede wil zijn. Helaas dachten de organisaties Casema en Home en denkt de organisatie Ziggo hier totaal anders over.
 
Helaas, lijkt me wel een belangrijke optie.

Weet je misschien wel hoe lang het duurt voordat je op 8Mb wordt overgezet.
Hier krijg je steeds een ander antwoord op

Alvast bedankt


Ik moet me beperken tot DTV, mijn competenties gaan niet verder..
 
Ik heb me wel laten overzetten naar Alles in één pakket maar Digitale TVplus pakket loopt door tot einde jaar als ik het tijdig opzeg. Daar kon ik vlgs de medewerker niet van af. Maar ik lees ook andere berichten hierover dat je er wel vanaf kan. Ik ga uit van wat de medewerker me zei.
Quote:
. Is het nu zo dat ik dan als nieuwe abonnee bij een nieuw bedrijf wordt beschouwd? En dat ik dus af kan van mijn 5 maanden oud abonnement op het Digitaal Pluspakket?
[/quote]

Er is mij door zeker 3 verschillende medewerkers klantenservice en externe verkopers verzekerd dat er niet meer met jaar contracten gewerkt wordt. Ik zou de komende dagen bevestiging moeten krijgen dat mijn 5 maanden oude Digitaal plus pakket wordt beëindigd. Ik hou dit forum dan op de hoogte...
 
BertvanHorck;97816 alle bekabelingen vrij geven voor alle exploitanten net zoals de energie...[/quote said:
Een kabelaar vergelijken met een energieleverancier is als die appel en de peer.
Als u die vergelijkingen wilt spuien, verdiep u zich dan eerst in de materie.
Meerdere aanbieders op de kabel, geeft minder bandbreedte, dus minder aanbod in producten, lagere internetsnelheden, minder kwaliteit op het tv aanbod. Is dat wat u wilt?
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top