Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Telefonie > Ziggo Vaste Telefonie

Mededelingen

Ziggo Vaste Telefonie Discussies en vragen over Ziggo Vaste Telefonie, nieuwe diensten, tarieven e.d.


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 6 juli 2007, 14:55
dutchman88's schermafbeelding
dutchman88 dutchman88 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 juli 2007
Berichten: 3
Standaard faxen met multikabel

Goedenmiddag allemaal,

Ik had even een vraagje M.B.T faxen bij multikabel.
Ik heb hier een all-in-one printer staan en ik moet wel eens regelmatig een fax verzenden.

Nu is mijn vraag, is het mogelijk om via multikabel te faxen en wat zijn de stappen die je moet doen.

de fax service van MK is niks voor mij dat geld alleen voor inkomende faxen maar moet ze ook kunnen versturen.

Met vriendelijke groet,
Dutchman88
  #2  
Oud 6 juli 2007, 16:10
kingpin's schermafbeelding
kingpin kingpin is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 20 juli 2004
Locatie: Support N.W.
Ziggo Internet: A-I-Extra, Ubee EVM3200, Sitecom Gigabit/XR
DTV: Humax / PVR
Berichten: 1.057
Standaard

Gewoon aansluiten en proberen. werkt het wel: dan heb je geluk. MK ondersteunt geen fax

gr
Tom
  #3  
Oud 6 juli 2007, 16:11
dutchman88's schermafbeelding
dutchman88 dutchman88 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 juli 2007
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tomirene
Gewoon aansluiten en proberen. werkt het wel: dan heb je geluk. MK ondersteunt geen fax

gr
Tom
oke bedankt voor je reactie.. maar is de 2e poort op het modem al geactiveert of moet die nog geactiveerd worden..
en moet er geen fax nummer worden aangevraagt..?

Met vriendelijke groet,
Dutchman88
  #4  
Oud 6 juli 2007, 16:53
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: Ai1X|EVM-3200|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|CI+ Samsung|Humax 5050|Humax 5200
Berichten: 10.588
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dutchman88
maar is de 2e poort op het modem al geactiveert of moet die nog geactiveerd worden..
en moet er geen fax nummer worden aangevraagt..?
Je kan momenteel nog maar 1 lijn/nummer gebruiken. Modem en FAX werkt normaal gesproken wel gewoon, alleen men garandeerd niets
  #5  
Oud 6 juli 2007, 18:58
dutchman88's schermafbeelding
dutchman88 dutchman88 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 juli 2007
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dutchman88
maar is de 2e poort op het modem al geactiveert of moet die nog geactiveerd worden..
en moet er geen fax nummer worden aangevraagt..?
Je kan momenteel nog maar 1 lijn/nummer gebruiken. Modem en FAX werkt normaal gesproken wel gewoon, alleen men garandeerd niets
oke bedankt voor je antwoord..
word er in de toekomst wel wat aan gedaan dat je een extra nummer kan aanvragen..?
want we zitten namelijk ook nog met een huis telefoon hier en om elke keer het kabbeltje te gaan verwisselen zie ik niet zo zitten.

Met vriendelijke groet,
dutchman88
  #6  
Oud 6 juli 2007, 19:26
kingpin's schermafbeelding
kingpin kingpin is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 20 juli 2004
Locatie: Support N.W.
Ziggo Internet: A-I-Extra, Ubee EVM3200, Sitecom Gigabit/XR
DTV: Humax / PVR
Berichten: 1.057
Standaard

Lijn 2 wordt momenteel niet gebruikt door MK.
Huisinstallaties natuurlijk ook niet.
nogmaals: fax aansluiten op je normale telefoonverbinding (nr1) en proberen. je eigen nummer is dan ook je faxnummer (als het werkt) je fax zo instellen dat eerst de telefoon een paar keer overgaat voordat de fax aanslaat.
  #7  
Oud 22 november 2007, 21:55
Ierlandfan's schermafbeelding
Ierlandfan Ierlandfan is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 augustus 2006
Locatie: Medemblik/MK
Berichten: 19
Standaard

Faxen werkt prima, zelfs met een historisch, oud dial-up fax modempje op een MK lijn!
  #8  
Oud 23 november 2007, 00:00
kingpin's schermafbeelding
kingpin kingpin is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 20 juli 2004
Locatie: Support N.W.
Ziggo Internet: A-I-Extra, Ubee EVM3200, Sitecom Gigabit/XR
DTV: Humax / PVR
Berichten: 1.057
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ierlandfan
Faxen werkt prima, zelfs met een historisch, oud dial-up fax modempje op een MK lijn!
Yoh, jij reageert op oude items,
maar zoals je weet; het werkt wel, of niet..
  #9  
Oud 5 april 2008, 15:37
BMWMaX's schermafbeelding
BMWMaX BMWMaX is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 december 2005
Locatie: Grootebroek - Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus, Cisco EPC3925 Modemrouter
DTV: CI+ Module
Berichten: 294
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kingpin Bekijk bericht
Yoh, jij reageert op oude items,
maar zoals je weet; het werkt wel, of niet..
En zomaar werkt het wel en niet tegelijk. Wij kunnen hier geen faxen meer versturen naar nummers van bv eFax. (084) Volgens MK werkt alles nog gewoon zoals het was en volgens eFax is daar ook niets aan de hand.

Hier is ook niets veranderd dus iemand liegt.
__________________
Gr, Marcel
  #10  
Oud 5 april 2008, 16:37
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: Ai1X|EVM-3200|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|CI+ Samsung|Humax 5050|Humax 5200
Berichten: 10.588
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BMWMaX Bekijk bericht
En zomaar werkt het wel en niet tegelijk. Wij kunnen hier geen faxen meer versturen naar nummers van bv eFax. (084) Volgens MK werkt alles nog gewoon zoals het was en volgens eFax is daar ook niets aan de hand.

Hier is ook niets veranderd dus iemand liegt.
Wat gaat er mis ?
Krijg je het nummer niet aan de lijn? (meeluisteren?)
Een 084 nummer is een duurder nummer, heb je die toevallig geblokkeerd staan in de instellingen ?
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Telefonie > Ziggo Vaste Telefonie


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen binnenkomende faxen: oplossen via telefooncentrale? rooijevaar Ziggo Vaste Telefonie 2 27 augustus 2005 23:26
Multikabel en faxen / telefooncentrales Thomas Ziggo Vaste Telefonie 10 30 augustus 2004 16:18


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:03.


© 2015 - Ziggo-Gebruikers.nl