Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router

Mededelingen

Router Hulp bij router en ander hardware problemen bij Ziggo Kabelinternet

Discussie gesloten
 
Discussietools Weergave
  #1  
Oud 28 september 2011, 21:33
PetraLaptop's schermafbeelding
PetraLaptop PetraLaptop is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 september 2011
Locatie: Roosendaal, @home
Berichten: 2
Standaard geen internettoegang

Sinds 2 weken heb ik een nieuwe laptop. Sinds de aanschaf daarvan heb ik af en toe internet. Vaak geeft hij aan wel verbonden te zijn, maar geen internettoegang te hebben. Dan krijg ik het gele driehoekje met uitroepteken in beeld terwijl de verbindingssterkte in orde lijkt te zijn. De desktop en oudere laptop geeft geen problemen met de verbinding. Monteur van ziggo heeft er naar gekeken en het personeel van de winkel waar ik hem gekocht heb, maar blijven met het vingertje naar elkaar wijzen. Alles lijkt in orde te zijn, maar toch blijf ik problemen houden met de verbinding.
Wij hebben een linksys router van 1,5 jaar oud.
Ik weet even geen oplossing meer. Iemand een idee, want ik word er een beetje moedeloos van.
  #2  
Oud 29 september 2011, 10:00
mesa57's schermafbeelding
mesa57 mesa57 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 mei 2009
Locatie: Mijdrecht / ex-Casema
Ziggo Internet: Ai1 Extra met Ubee EVM3200 en WNDR3700
DTV: CI+ Cam (Sony) / Humax 5000/5300 / Cisco 8455
Berichten: 5.018
Standaard

Je kunt eens proberen als je de beveiliging in de linksys router uitzet, of het dan wel werkt.
__________________
Animum debes mutare, non caelum
  #3  
Oud 1 oktober 2011, 12:47
PetraLaptop's schermafbeelding
PetraLaptop PetraLaptop is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 september 2011
Locatie: Roosendaal, @home
Berichten: 2
Standaard

al geprobeerd. Geen verschil. Router ook al gereset.
  #4  
Oud 1 oktober 2011, 13:08
mesa57's schermafbeelding
mesa57 mesa57 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 mei 2009
Locatie: Mijdrecht / ex-Casema
Ziggo Internet: Ai1 Extra met Ubee EVM3200 en WNDR3700
DTV: CI+ Cam (Sony) / Humax 5000/5300 / Cisco 8455
Berichten: 5.018
Standaard

Het personeel van de winkel kan niet naar Ziggo verwijzen, want het gaat om een linksys router. En die valt niet onder Ziggo.
Ik zou zeggen, ga een googlen op specifieke problemen van jouw merk/type laptop met jouw merk/type router.
__________________
Animum debes mutare, non caelum
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router


Favorieten/bladwijzers

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:39.


© 2013 - Ziggo-Gebruikers.nl