Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Game Consoles en Ziggo

Mededelingen

Game Consoles en Ziggo Heb je problemen met-, of tips over het aansluiten van Game Consoles op je Ziggo Internet aansluiting? Meldt ze hier

Discussie gesloten
 
Discussietools Weergave
  #1  
Oud 18 september 2011, 09:48
Nienke's schermafbeelding
Nienke Nienke is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 september 2011
Locatie: Leiden/ziggo
Ziggo Internet: ziggo alles in een
Berichten: 2
Standaard Ipad internet verbinding

Goedemorgen,

Sinds een paar dagen heb ik op onverklaarbare wijze geen internetverbinding meer op de Ipad en Ipod. Na ongeveer 5 minuten wordt de verbinding verbroken en moet ik de wifi knop op de Ipod even aan en uitzetten. De Laptop heeft wel gewoon verbinding. Ik snap er werkelijk niets van is er iemand die ons kan helpen?
  #2  
Oud 18 september 2011, 12:08
Jake58's schermafbeelding
Jake58 Jake58 is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 augustus 2010
Locatie: Groningen @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 plus Cisco EPC3212 / Netgear WNDR3700
DTV: Humax 5200c/ Humax 5050c/2x Humax Ir-foxC/Samsung dcb-9401r/Neotion cam CI+. TV extra pakket
Berichten: 88
Standaard

Er schijnt een bekend probleem te zijn met de verbinding Ipad en Wifi.
Heb er zelf last mee gehad tijdens reizen en op meerdere netwerken inloggen.
Na een aantal keren inloggen wil de Ipad geen verbinding meer maken.
Dit is op te lossen door de Ipad helemaal uit te zetten en weer op te starten.
Bij mij werkte dit.
Ik hoop dat dit ook jouw probleem oplost.
Ik weet niet of dit ook voor de Iphone geldt.
  #3  
Oud 25 september 2011, 12:53
gjmi's schermafbeelding
gjmi gjmi is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2011
Locatie: Enschede @Home
Berichten: 6
Standaard

Dir probleem had ik voorig jaar met mijn iPhone ook.
Ik heb het opgelost door Wifi op mijn router op een vast kanaal te zetten in plaats van het automatisch een kanaal te laten zoeken.
Beste is dacht ik kanaal 1, 6 of 11
  #4  
Oud 20 november 2011, 14:55
Nienke's schermafbeelding
Nienke Nienke is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 september 2011
Locatie: Leiden/ziggo
Ziggo Internet: ziggo alles in een
Berichten: 2
Standaard vraag

Ik lees dat er veel problemen zijn omdat er veel op hetzelfde kanaal zitten. Hoe kun je dit wijzigen?

Laatst gewijzigd door Nienke; 20 november 2011 om 15:18
  #5  
Oud 23 januari 2012, 10:36
jschutten's schermafbeelding
jschutten jschutten is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 augustus 2011
Locatie: culemborg casema
Ziggo Internet: ziggo alles in 1 UBEE EWV3200
DTV: Cisco
Berichten: 3
Standaard ipad werkt niet

Apples kunnen niet goed met de 5Ghz band overweg. Die moet dus op 2,4 gezet worden. Tevens zijn apples niet goed in staat om met kanalen boven de 9 om te gaan. Het kan helpen om het kanaal vast te zetten (maar ik heb dan soms toch problemen, dus ik heb auto weer aangezet en dat schijnt goed te gaan).

in de browser tiep: 192.168.178.1/wlanRadio.asp (userid: ziggo / PW: draadloos)

zet de band op 2,4 en druk apply. Goeie kans dat alles werkt.

succes
  #6  
Oud 23 januari 2012, 12:59
Jake58's schermafbeelding
Jake58 Jake58 is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 augustus 2010
Locatie: Groningen @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 plus Cisco EPC3212 / Netgear WNDR3700
DTV: Humax 5200c/ Humax 5050c/2x Humax Ir-foxC/Samsung dcb-9401r/Neotion cam CI+. TV extra pakket
Berichten: 88
Standaard

Ik heb met mijn Ipad op de 5Ghz geen problemen met de verbinding.Misschien zijn een aantal problemen ook router afhankelijk
  #7  
Oud 23 januari 2012, 14:35
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra, Ubee EVM3200 modem, D-Link DIR-855 router
DTV: Humax iHDR-5200C (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.824
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jake58 Bekijk bericht
Ik heb met mijn Ipad op de 5Ghz geen problemen met de verbinding.Misschien zijn een aantal problemen ook router afhankelijk
Idem hier. Werk met mijn iPad 2 nu zo goed als een jaar probleemloos op 5 GHz. Nooit storing.

En andere iDevices hebben ook geen problemen met de 5GHz, andere iDevices ondersteunen 5GHz nml überhaupt niet, nooit gedaan ook
  #8  
Oud 23 januari 2012, 14:38
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra, Ubee EVM3200 modem, D-Link DIR-855 router
DTV: Humax iHDR-5200C (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.824
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jschutten Bekijk bericht
in de browser tiep: 192.168.178.1/wlanRadio.asp (userid: ziggo / PW: draadloos)
Lijkt me niet zo handig om het PW van je router hier te posten.

En is dit inderdaad de standaard userID / PW van de Ziggo modem/router? Dat zou ik nml vrij schokkend onveilig vinden.

Mag hopen dat je zelf dit PW gekozen hebt? Dan toch de dringende tip dit PW nu te wijzigen nu het hier heeft gestaan. Sowieso niet een echt veilig password.
  #9  
Oud 24 januari 2012, 20:27
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 600/600 icm Vigor1000Vn | Linksys WRT320N (als AP) | VigorAP800
DTV: TV Extra + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+
Berichten: 4.771
Standaard

Dit is inderdaad de standaardsetting van de ubee wifi modem.
__________________
RTFM, Google or Search
  #10  
Oud 24 januari 2012, 21:24
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra, Ubee EVM3200 modem, D-Link DIR-855 router
DTV: Humax iHDR-5200C (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.824
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TheGrouch Bekijk bericht
Dit is inderdaad de standaardsetting van de ubee wifi modem.
Ongelofelijk. En kun je ook nog wireless inloggen in de adminpage? Dan kun je leuke DNS grappen uithalen bij onwetenden met het standaard PW. Of erger natuurlijk.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Game Consoles en Ziggo


Favorieten/bladwijzers

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:23.


© 2013 - Ziggo-Gebruikers.nl