Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Digitale Irdeto kabelontvangers > Interactieve TV ontvangers > Cisco 8485DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8485DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over dit nieuwe model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco

Discussie gesloten
 
Discussietools Weergave
  #1  
Oud 28 juli 2011, 12:57
leonar's schermafbeelding
leonar leonar is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 juli 2011
Locatie: Zwaag/multikabel
Ziggo Internet: alles in 1
DTV: cisco 8485dvb hd
Berichten: 4
Standaard afstandsbediening

Afstandsbediening van de cisco 8485dvb hd pvr zou ook de tv moeten bedienen.
Dat is mij nog steeds niet gelukt. Gevolg is dat ik altijd kijk naar kanaal dat de pvr aangeeft. Ik zou toch wel iets willen opnemen en tegelijkertijd naar een ander kanaal willen kijken.
Hoe kan ik nu de afstandsbediening instellen zodat hij mijn Samsung tv bedient en de pers.video recorder.
Met de beschrijving uit de handleiding lukt het niet en bedien ik alleen de pvr en niet de tv.
  #2  
Oud 28 juli 2011, 13:14
jubbels's schermafbeelding
jubbels jubbels is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 juni 2008
Locatie: Heerlen @home
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus. Modem Arris
DTV: samsung SD (2x), Cisco8485DVB, Humax iHDR5200C
Berichten: 300
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door leonar Bekijk bericht
Gevolg is dat ik altijd kijk naar kanaal dat de pvr aangeeft. Ik zou toch wel iets willen opnemen en tegelijkertijd naar een ander kanaal willen kijken.
Aangezien de 8485 2 tuners heeft kun je iets opnemen en tegelijkertijd naar een ander prog via de PVR kijken.
  #3  
Oud 28 juli 2011, 14:35
macdiver's schermafbeelding
macdiver macdiver is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 oktober 2009
Locatie: Etten-Leur casema
Ziggo Internet: basis z1
DTV: cam
Berichten: 4
Standaard universele afstandsbediening

Ik heb ook interesse in de cisco hdtv decoder met opname mogelijkheid en tevens interactieve voorzieningen.
Nu heb ik een Logitch harmony 555 afstandsbediening en ik heb gekeken of deze de cisco decoder kan bedienen.
Volgens de site van logitch zou dat moeten gaan, maar nu heb ik vernomen dat de decoder speciaal voor ziggo is aangepast zodat hij ook bruikbaar is voor interactieve tv en dan is het misschien een ander verhaal.
Mijn vraag is dus werkt mijn Logitch afstandsbediening ook met de voor ziggo aangepaste cisco decoder die ze nu voor €199,- aan de man proberen te brengen ?
  #4  
Oud 28 juli 2011, 16:16
jochem6450's schermafbeelding
jochem6450 jochem6450 is offline
Member
 
Geregistreerd: 30 juli 2006
Locatie: Heerhugowaard
Ziggo Internet: Alles in 1 extra
DTV: samsung h360r
Berichten: 68
Stuur een bericht via Skype™ naar jochem6450
Standaard

Dit zou moeten werken alleen moet je dan de logitech hanmatig laten praten met de ziggo afstandbediening.

M.V.G
Dirk
  #5  
Oud 28 juli 2011, 19:16
leonar's schermafbeelding
leonar leonar is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 juli 2011
Locatie: Zwaag/multikabel
Ziggo Internet: alles in 1
DTV: cisco 8485dvb hd
Berichten: 4
Standaard afstandsbediening 2

Jubbels,
Dank voor snelle reactie.
Je heb daarin geheel gelijk.
Maar ik wilde eigenlijk weten hoe ik met de afstandsbediening van de pvr ook mijn tv kan bediene.
Dus het gebruik alleen van de afstandsbediening van de pvr zonder gebruikmaking van de afstandsbediening van mijn TV.
En dat is nu het geval.
Hoe doe ik dat?
  #6  
Oud 28 juli 2011, 20:17
jubbels's schermafbeelding
jubbels jubbels is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 juni 2008
Locatie: Heerlen @home
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus. Modem Arris
DTV: samsung SD (2x), Cisco8485DVB, Humax iHDR5200C
Berichten: 300
Standaard

Als je in het kleine, bijgeleverde boekje van Cisco kijkt op pag. 11 staat het beschreven. Je hebt wel de code(s) van je merk TV nodig (vanaf pag. 26)
Let wel: in sommige gevallen werkt voor de TV alleen de AAN/UIT knop en de volumeregeling.
  #7  
Oud 29 juli 2011, 09:32
leonar's schermafbeelding
leonar leonar is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 juli 2011
Locatie: Zwaag/multikabel
Ziggo Internet: alles in 1
DTV: cisco 8485dvb hd
Berichten: 4
Standaard afstandsbediening

Instructies uit boekje opgevolgd.
Wat gebeurt er:
Tv staat aan
druk op mode toets waardoor rode led twee maal knippert. Eenmaal kort en eenmaal langer.
Ik toets een van de samsung codes in.
Bij elke intoetsing gaat groene led even aan, dus driemaal knippert led nu groen.
Verder gebeurt er niets, terwijl in het boekje staat dat bij code acceptatie de led tweemaal rood zou moeten knipperen en bij foute code de led 2 sec aan zou moeten blijven. Dat gebeurt allemaal niet.
Hoe nu verder??
  #8  
Oud 29 juli 2011, 09:56
jubbels's schermafbeelding
jubbels jubbels is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 juni 2008
Locatie: Heerlen @home
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus. Modem Arris
DTV: samsung SD (2x), Cisco8485DVB, Humax iHDR5200C
Berichten: 300
Standaard

Toets je de code binnen 5 seconden in?
Als dit niet werkt zou ik de all-code scan proberen (pag. 12)
  #9  
Oud 29 juli 2011, 10:11
TVAS's schermafbeelding
TVAS TVAS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: Noord Brabant
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Cisco 8485 DVB en Humax HD 5050 PVR
Berichten: 120
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macdiver Bekijk bericht
Ik heb ook interesse in de cisco hdtv decoder met opname mogelijkheid en tevens interactieve voorzieningen.
Nu heb ik een Logitch harmony 555 afstandsbediening en ik heb gekeken of deze de cisco decoder kan bedienen.
Volgens de site van logitch zou dat moeten gaan, maar nu heb ik vernomen dat de decoder speciaal voor ziggo is aangepast zodat hij ook bruikbaar is voor interactieve tv en dan is het misschien een ander verhaal.
Mijn vraag is dus werkt mijn Logitch afstandsbediening ook met de voor ziggo aangepaste cisco decoder die ze nu voor €199,- aan de man proberen te brengen ?
Logitech afstandsbediening werkt uitstekend met de Cisco. Alle functies die nodig zijn worden overgenomen, ook voor interactieve TV.
  #10  
Oud 29 juli 2011, 15:36
leonar's schermafbeelding
leonar leonar is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 juli 2011
Locatie: Zwaag/multikabel
Ziggo Internet: alles in 1
DTV: cisco 8485dvb hd
Berichten: 4
Standaard afstandsbediening

Eindelijk gelukt.
Gebruiksaanwijzing zou duidelijker moeten zijn. Zo moet het wel lukken
1 schakel tv in
2 druk mode toets op afstandsbediening en houd die een ogenblik ingedrukt. Na loslaten van die mode toets blinkt het rode ledje twee maal.
3 geef nu de code op binnen vijf sec.
4 code geaccepteerd?? rode ledje knippert nu twee maal.
Nu is de tv uit te zetten door op de stb toets te drukken.

Een ieder bedankt voor het mee denken.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Digitale Irdeto kabelontvangers > Interactieve TV ontvangers > Cisco 8485DVB (HDTV/PVR/VOD)


Favorieten/bladwijzers

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:50.


© 2013 - Ziggo-Gebruikers.nl