Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router

Mededelingen

Router Hulp bij router en ander hardware problemen bij Ziggo Kabelinternet

Discussie gesloten
 
Discussietools Weergave
  #1  
Oud 8 juni 2011, 19:50
forno's schermafbeelding
forno forno is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 juni 2011
Locatie: groningen
Ziggo Internet: 3in1
Berichten: 2
Standaard Inloggen Ziggo Ubee Modem

Ik heb sinds een maand een nieuw Ubee modem. Kan alleen niet meer inloggen op het modem, ook niet na een reset met de standaard inloggegevens. Wie kan me helpen? Moet ik de resetknop een bepaalde tijd ingedrukt houden?

Internet is retetraag vandaag, zou me niets verbazen als er iets gekraakt is.
  #2  
Oud 8 juni 2011, 20:08
forno's schermafbeelding
forno forno is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 juni 2011
Locatie: groningen
Ziggo Internet: 3in1
Berichten: 2
Standaard

Ik heb de knop net niet lang genoeg ingedrukt gehouden.

Na een reset en nieuw password is de snelheid weer terug.

Vreemd, misschien toch gekraakt door iemand in de buurt die torrents het leechen was?
  #3  
Oud 8 juni 2011, 20:27
ml2mst's schermafbeelding
ml2mst ml2mst is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 mei 2011
Locatie: Maastricht / @Home
Ziggo Internet: Z1 TV en Internet
DTV: Niet de moeite waard voor mij
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door forno Bekijk bericht
Ik heb sinds een maand een nieuw Ubee modem. Kan alleen niet meer inloggen op het modem, ook niet na een reset met de standaard inloggegevens. Wie kan me helpen? Moet ik de resetknop een bepaalde tijd ingedrukt houden?

Internet is retetraag vandaag, zou me niets verbazen als er iets gekraakt is.
Zover ik weet, dien je de reset knop 5 seccondend in te houden, vervolgens kan je het beste de meegeleverde cat-6 UTP kabel aansluiten en in je webbrowser als adres ingeven: 192.168.178.1

Vervolgens inloggen met:

Gebruikernaam: ziggo
Wachtwoord: draadloos

(raadpleeg de sticker aan de onderkant van de "MODEM" voor de juiste inlog gegeven)

Wat dat kraken betreft, de Ubee EVW3200 is standaard zo veilig mogelijk geconfigureerd. Indien er iets "gekraakt" is, komt dat omdat je reeds mallware op je Windows machine hebt staan. Hier ben je zelf verantwoordelijk voor.

Veel suc6 en vriendelijke groeten uit Maastricht
  #4  
Oud 8 juni 2011, 21:07
Saywhat's schermafbeelding
Saywhat Saywhat is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 oktober 2006
Locatie: Multikabel/Ziggo NW
Ziggo Internet: ai1 Extra, Arris TM702
DTV: Humax Duovisio iPVR-9200C, Humax IR-FOX C, Cisco 8455DVB
Berichten: 962
Standaard

Wat denk je te wijzigen in je modem? Als je denkt dat het modem gekraakt is dan zit je 99% zeker op het verkeerde spoor vandaar mijn vraag
__________________
Wie de schoen past trekt hem maar lekker aan
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router


Favorieten/bladwijzers

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:43.


© 2013 - Ziggo-Gebruikers.nl