Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 1 december 2009, 23:24
TomF's schermafbeelding
TomF TomF is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Deventer
DTV: 1x Philips 40PFL8007K/12 en 2x Philips 32PFL7404H/12
Berichten: 425
Standaard Blauwe achtergrond bij luisteren naar radio op de TV

Geachte forumleden,

Welke (on)mogelijkheden heb ik om het blauwe scherm te wijzigen/te onderdrukken als ik radio zou willen luisteren op de TV?

Ik heb al ff zitten zoeken op dit forum, maar ik vond hier slechts één draadje over
http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...o+blauw+scherm
Dit draadje is echter al gesloten en bovendien werd er als oplossing gebruik gemaak van een splitter. Zo'n constructie gaat bij gebruik van een CI+ CAM module natuurlijk niet werken.

Laatst gewijzigd door TomF; 1 december 2009 om 23:29
  #2  
Oud 2 december 2009, 12:03
TomF's schermafbeelding
TomF TomF is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Deventer
DTV: 1x Philips 40PFL8007K/12 en 2x Philips 32PFL7404H/12
Berichten: 425
Standaard

Ik heb de vraag ff voorgelegd aan Philips Support. Men zegt dat de blauwe achtergrond 'hard' geprogrammeerd is.

Wel jammer want vooral 's avonds is de kamer dan hard-blauw verlicht

Ik hoop dat er een medewerker van Philips meeleest en hier iets op verzint
  #3  
Oud 2 december 2009, 18:46
guidovdb's schermafbeelding
guidovdb guidovdb is offline
Member
 
Geregistreerd: 19 juli 2009
Locatie: 4105 Ziggo
Ziggo Internet: AIE Extra
DTV: Philips 37PFL9604H12-SMIT CAM - humax 5050 humax 5200
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TomF Bekijk bericht
Ik heb de vraag ff voorgelegd aan Philips Support. Men zegt dat de blauwe achtergrond 'hard' geprogrammeerd is.

Wel jammer want vooral 's avonds is de kamer dan hard-blauw verlicht

Ik hoop dat er een medewerker van Philips meeleest en hier iets op verzint
Ik heb hier al eens iets over gepost, ik weet niet of dit een feature is of een toevalligheid, als ik bij mijn 9604 in de radio stand de ondertitel knop in druk wordt het beeld zwart, ik kan dan kiezen aan, uit en aan tijdens mute,wat ik ook kies het beeld wordt daarna zwart en blijft zwart totdat je een andere zender kiest oid. Het is niet zo dat het beeld 'uit' gaat.


(en ik werk niet bij philips)
  #4  
Oud 2 december 2009, 21:18
TomF's schermafbeelding
TomF TomF is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Deventer
DTV: 1x Philips 40PFL8007K/12 en 2x Philips 32PFL7404H/12
Berichten: 425
Standaard

@Guido,

Ik heb jouw tip net ff geprobeerd en het werkt. Txs

Dit is echt een tip die thuishoort in het nog niet bestaande topic 'Philips TV-handigheidjes'
  #5  
Oud 18 december 2009, 02:31
dalek69's schermafbeelding
dalek69 dalek69 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 december 2009
Locatie: Tilburg, ziggo
Ziggo Internet: alles-in-een PLus
DTV: CI+ cam module en cisco decoder
Berichten: 5
Standaard

je kunt ook op de i-knop (info) drukken, dan krijg je een zwart scherm met wat (witte) programma info, die blijft staan, waarschijnlijk minder irritant savonds dan dat blauw.... lijkt mij ook energiezuiniger, maar dat weet ik niet zeker!
  #6  
Oud 19 december 2009, 09:41
Elecman's schermafbeelding
Elecman Elecman is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 augustus 2009
Locatie: Zwolle / @Home
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dalek69 Bekijk bericht
... lijkt mij ook energiezuiniger, maar dat weet ik niet zeker!
Nou, nee. Volgens mij blijven de tl buisjes of wat ze ook voor lichtbron gebruiken gewoon aan en worden alleen alle lcd pixels ondoorzichtig gemaakt wat dan dus zwart oplevert.
Er schijnen wat intelligente led tv's te zin waar de leds slim verdeeld zijn over de achtergrondverlichting en die kunnen dan in een 'zwart' gebied uitgezet worden. Maar volgens mij doet Philips daar nog niet aan.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:17.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl