Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 1 december 2009, 15:48
Tom-'s schermafbeelding
Tom- Tom- is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 oktober 2009
Locatie: Casema
Berichten: 264
Standaard Wegvallende zenders op 8404: Philips, Ziggo, CI+?

Ik weet niet wat het probleem is, en heb geen idee waar ik het moet zoeken. Verschillende zenders (waaronder eurosport, discovery channel, Ned3HD) doen het gewoon niet 'geen programma beschikbaar'.

Ik heb uiteraard alle zenders al opnieuw laten zoeken (zowel bijwerken als volledig opnieuw installeren), maar ze doen het gewoon niet. Waar moet ik dit zoeken?

Het is bij de .58 nooit voorgekomen, en nu met de .66 wel, maar het was niet direct fout na de installatie van de .66.

Heeft iemand enig idee waar dit probleem in zit, en wat ik kan proberen om het op te lossen?
  #2  
Oud 1 december 2009, 18:20
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 709
Standaard

Jouw Ziggo kaart is wél geactiveerd, en dus zit je niet meer in de preview?

Groet,
JW
  #3  
Oud 1 december 2009, 22:43
Tom-'s schermafbeelding
Tom- Tom- is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 oktober 2009
Locatie: Casema
Berichten: 264
Standaard

Dat klopt. De preview is verlopen. Maar dan nog, NED3HD zou het echt moeten doen.
  #4  
Oud 1 december 2009, 23:08
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 709
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tom- Bekijk bericht
Dat klopt. De preview is verlopen. Maar dan nog, NED3HD zou het echt moeten doen.
Alleen Ned1-HD doet het dan, toch?

Groet,
JW
  #5  
Oud 2 december 2009, 10:02
Tom-'s schermafbeelding
Tom- Tom- is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 oktober 2009
Locatie: Casema
Berichten: 264
Standaard

Nee, want de smartcard is gewoon geactiveerd, maar zit buiten de previewperiode.

Het zijn een stuk of 8 zenders die het niet doen.
  #6  
Oud 2 december 2009, 10:26
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 709
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tom- Bekijk bericht
Nee, want de smartcard is gewoon geactiveerd, maar zit buiten de previewperiode.

Het zijn een stuk of 8 zenders die het niet doen.
En je hebt wel een gewoon abo, van 16+ Euri? Dan zou Ned3-HD het moeten doen, inderdaad.

Groet,
JW
  #7  
Oud 2 december 2009, 16:44
Tom-'s schermafbeelding
Tom- Tom- is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 oktober 2009
Locatie: Casema
Berichten: 264
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JW-NHS Bekijk bericht
En je hebt wel een gewoon abo, van 16+ Euri? Dan zou Ned3-HD het moeten doen, inderdaad.

Groet,
JW
Een alles in 1 + digitaal pluspakket of hoe dat heet. Dat van 9,95.

Dat het moet werken is mij ook duidelijk, maar de reden waarom het niet werkt, ik weet het niet. Snap er echt niks van. Vandaar de vraag.


Ik heb ook een andere smartcard geprobeerd(ook geactiveerd, op hetzelfde pakket), maar het probleem blijft bestaan. Moet er bij zeggen dat het SOMS opeens wel werkt, en daarna gewoon weer niet. 'geen programma beschikbaar'.
  #8  
Oud 2 december 2009, 17:58
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 709
Standaard

Dat pluspakket is een extra, vandaar m'n vraag of je ook een gewoon basis-abo hebt, van iets van 16 Euri/mnd. Gewoon om zeker te stellen dat dít niet de reden kan zijn dat het niet werkt.

Groet,
JW
  #9  
Oud 2 december 2009, 21:29
Tom-'s schermafbeelding
Tom- Tom- is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 oktober 2009
Locatie: Casema
Berichten: 264
Standaard

Ik *denk* dat ik het probleem gevonden heb: een rot stukje coax.
  #10  
Oud 4 december 2009, 13:20
Tom-'s schermafbeelding
Tom- Tom- is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 oktober 2009
Locatie: Casema
Berichten: 264
Standaard

Ik heb hier toch nog een vraag over: Gebruikt DVB-C inderdaad verschillende frequenties voor de verschillende zenders? Ik dacht namelijk dat je in tegenstelling tot analoge TV alleen toegestuurd krijgt waar je om vraagt, net zoiets als een streaming video van het Internet. Iemand die me kan vertellen hoe dat zit?
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 15:37.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl