Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 27 november 2009, 22:29
Bertil's schermafbeelding
Bertil Bertil is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 november 2009
Locatie: Vollenhove
Berichten: 2
Standaard Welke wandcontactdoos

Hallo,
vandaag heb ik een installatiepakket ontvangen met een Cisco HD ontvanger.
Nu staat er in de handleiding dat ik mijn WCD met 2 aansluitingen moet vervangen door de een-gats doos uit het pakket.
Nu heb ik 2 hoofdaansluitdozen en geen een-gats doos.

Nu is mijn vraag moet ik mijn oude WCD vervangen?
En zo ja, kan dat met zo'n hoofdaansluitdoos of moet ik een een-gats doos aanschaffen?
  #2  
Oud 27 november 2009, 23:12
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.666
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bertil Bekijk bericht
Nu heb ik 2 hoofdaansluitdozen en geen een-gats doos.
Hoe bedoel je dit? Komen er bij jou 2 groene kabels binnen met op ieder een AOP (abonnee overname punt)? Of bedoel je een WCD met 2-gats aansluiting, bv R-TV?
__________________
Power is nothing without control !!!
  #3  
Oud 27 november 2009, 23:14
Bertil's schermafbeelding
Bertil Bertil is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 november 2009
Locatie: Vollenhove
Berichten: 2
Standaard

Sorry, in de woonkamer zit een 2 gats doos.

In de meterkast komt 1 kabel binnen welke ik met een hoofdaansluitdoos aansluit.
Maar kan ik die andere dan in de woonkamer gebruiken als WCD?
  #4  
Oud 27 november 2009, 23:24
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.666
Standaard

Oke, duidelijk.
De 1 gats aansluitdoos plaats je in de meterkast, en je vervangt dus je 2 gats doos die er nu zit. Althans, ik ga er even vanuit dat daar jouw AOP zit. Dus de groene kabel van Ziggo die in jouw woning binnen komt. Als het goed is zit in jouw pakket ook een Tratec versterker. Die plaats je in de meterkast en vanuit deze versterker ga je naar de woonkamer. In je meterkast kun je dan het modem van Ziggo plaatsen (als je internet van Ziggo hebt).
__________________
Power is nothing without control !!!
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:09.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl