Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Samsung

Mededelingen

Samsung Nieuws, vragen en opmerkingen over Samsung CI+ geschikte TV's


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 27 november 2009, 20:33
juanj's schermafbeelding
juanj juanj is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 1 november 2009
Locatie: rijen
Berichten: 229
Standaard Hidden service menu LED modellen. Hoe?

tv uit > info > menu > mute > tv aan

werkt niet.. er gebeurt niets..

is het een andere combinatie
  #2  
Oud 28 november 2009, 09:21
herman663's schermafbeelding
herman663 herman663 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 november 2009
Locatie: almelo
Berichten: 8
Standaard

tv uitzetten op ned 1.
de laatste knop moet niet tv aan zijn maar de rode power knop.
  #3  
Oud 28 november 2009, 11:04
juanj's schermafbeelding
juanj juanj is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 1 november 2009
Locatie: rijen
Berichten: 229
Standaard

Ik doe alles met de rode knop op de afstandbediening (power knop)

Wat is het verschil?
Tv - aan of powerknop

Of bedoelen jullie de powerknop op de tv?
  #4  
Oud 28 november 2009, 16:03
rampage's schermafbeelding
rampage rampage is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 oktober 2009
Locatie: Den Haag / Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus / Motorola SB5121
DTV: Neotion CI+ i.c.m. Samsung LE40B650, Samsung DCB-9401R, Humax IR-FOX C
Berichten: 29
Standaard

Heb zelf de LE40B650 waarbij het Hidden Menu inderdaad wordt geopend door:

TV naar standby > Info > Menu > Mute > TV inschakelen.

Wellicht gebruik je een model dat een andere toetsencombinatie hanteert? Gebruik je wel de bijbehorende Samsung afstandsbediening?
  #5  
Oud 28 november 2009, 19:17
juanj's schermafbeelding
juanj juanj is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 1 november 2009
Locatie: rijen
Berichten: 229
Standaard

Er verschijnt heel kort links in het scherm een blauw menu, maar dan komt het authencatie scherm.

Zou dit scherm het service menu wegdrukken?

Ik durf de cam er niet uit te halen, het was al een heel gedoe om authencatie problemen weg te krijgen.

Laatst gewijzigd door juanj; 28 november 2009 om 19:24
  #6  
Oud 28 november 2009, 19:47
rsd76's schermafbeelding
rsd76 rsd76 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 augustus 2009
Locatie: Heerhugowaard
Ziggo Internet: Plus
DTV: samsung
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door juanj Bekijk bericht
Er verschijnt heel kort links in het scherm een blauw menu, maar dan komt het authencatie scherm.

Zou dit scherm het service menu wegdrukken?

Ik durf de cam er niet uit te halen, het was al een heel gedoe om authencatie problemen weg te krijgen.
Ik heb laatst alleen dit menu even bekeken. Daarvoor kreeg ik ook jou beschrijving van even een blauw menuutje...
Ik had daarom wel even mijn cam verwijderd nadat ik de TV op standby had gezet. OK misschien had ik de stroom er ook van moeten halen, maar ik heb dus geen problemen ondervonden met authenticatie....

Herman663 heeft het over het kanaal op NED1 zetten. Had je dit geprobeerd?
Misschien dat dit het authenticatie scherm onderdrukt?

HTH.
  #7  
Oud 28 november 2009, 20:25
Macula's schermafbeelding
Macula Macula is offline
Member
 
Geregistreerd: 24 juni 2008
Locatie: Delft / Ziggo (ex Casema)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / Ubee EVW321B WiFi-modemrouter
DTV: SMiT CI+ CAM / Samsung DCB-B270R / Humax iHDR 5200c
Berichten: 50
Standaard

Dit probleem komt mij in combinatie met een SMiT CI+ CAM bekend voor. Het authenticatie scherm van de SMiT CI+ CAM verwijderde automatisch het Samsung service menu.

De oplossing was de SMiT CI+ CAM (gedeeltelijk) uit het TV slot verwijderen, het service menu oproepen (met Nederland 1 HD als "achtergrondzender"), de aanpassing doen, de TV uitschakelen en daarna de CI+ CAM weer in de TV drukken.

Een Neotion CI+ CAM kan uiteraard anders dan een SMiT CI+ CAM reageren.

Laatst gewijzigd door Macula; 29 november 2009 om 10:33
  #8  
Oud 28 november 2009, 22:39
rampage's schermafbeelding
rampage rampage is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 oktober 2009
Locatie: Den Haag / Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus / Motorola SB5121
DTV: Neotion CI+ i.c.m. Samsung LE40B650, Samsung DCB-9401R, Humax IR-FOX C
Berichten: 29
Standaard

Aangezien Nederland 1 Free-to-air is zal het authenticatiescherm niet verschijnen bij uit- en inschakelen van de TV op deze zender.

... Op mijn Samsung met Neotion CAM níet, in ieder geval.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Macula Bekijk bericht
Dit probleem komt mij bekend voor. Het authencatie scherm verwijderde automatisch het service menu.
De oplossing was de SmIT CI+ CAM (gedeeltelijk) uit het TV slot verwijderen, het service menu oproepen, de aanpassing doen en daarna de CI+ CAM weer in de TV drukken.
  #9  
Oud 29 november 2009, 08:44
herman663's schermafbeelding
herman663 herman663 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 november 2009
Locatie: almelo
Berichten: 8
Standaard

het is mij opgevallen dat je de tv eerst op ned 1 moet uitschakelen en dan de handelingen moet doen om in het servicemenu te komen tv start dan op in ned1.
  #10  
Oud 29 november 2009, 19:45
Jassy's schermafbeelding
Jassy Jassy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Ootmarsum
Ziggo Internet: KPN Alles in 1 Glas
DTV: Gigablue Quad DVB-S2/C/T, 3x Arcadyan HMB2260, Digitenne
Berichten: 647
Standaard

Bij mijn 2333HD moest ik eerst de Alphacrypt eruit halen alvorens ik in het Service menu kwam.

Ik zoek eigenlijk alleen maar de optie om overscan bij SD kanalen uit te zetten! Weet iemand die te vinden??
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Samsung


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:35.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl