Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 27 november 2009, 09:10
denk's schermafbeelding
denk denk is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 20 november 2009
Locatie: Haaksbergen/@home
Berichten: 7
Question Grotere harde schijf Cisco 8455

Is er al iemand die het nu echt voor elkaar heeft gekregen om een grotere harde schijf te plaatsen in de Cisco 8455? Ik lees hier allemaal tegenstrijdige berichten en na zelf één mislukte poging te hebben ondernomen is nu mijn enige optie nog om voor de Humax iHDR-5050 te gaan. Maar dat is weer een investering van €300+ waar ik eigenlijk niet op zit te wachten.
  #2  
Oud 27 november 2009, 09:46
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.974
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door denk Bekijk bericht
Is er al iemand die het nu echt voor elkaar heeft gekregen om een grotere harde schijf te plaatsen in de Cisco 8455? Ik lees hier allemaal tegenstrijdige berichten en na zelf één mislukte poging te hebben ondernomen is nu mijn enige optie nog om voor de Humax iHDR-5050 te gaan. Maar dat is weer een investering van €300+ waar ik eigenlijk niet op zit te wachten.
\

Voordeel is dat je dan wel een ontvanger hebt die wel normaal doet waarvoor die gemaakt is zonder één keer per dag de stroom er af te moeten halen, één keer per week de farbrieksinstellingen te moeten resetten en dan nog erachter komen dat geplande opnames niet opgenomen zijn.
Bij mij komt er in januari een Humax.
  #3  
Oud 27 november 2009, 12:42
denk's schermafbeelding
denk denk is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 20 november 2009
Locatie: Haaksbergen/@home
Berichten: 7
Standaard

Gelukkig doet mijn Ciscootje het verder helemaal prima. Maar misschien moet de ellende bij mij nog beginnen FF afkloppen maar. Alleen zo af en toe een beetje traag menu, maar dat ligt meer aan het netwerk denk ik. Ik neem via de EPG veel films op van filmnet. Dat gaat al twee weken prima. Echter met 10 films zit die schijf vol. En ook heel irri is dan de melding bij 70% vol dat je moet gaan wissen omdat hij bijna vol is! Via menu wel te wijzigen in 90%, maar daar reageert hij niet op helaas.
  #4  
Oud 28 november 2009, 05:44
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door denk Bekijk bericht
Is er al iemand die het nu echt voor elkaar heeft gekregen om een grotere harde schijf te plaatsen in de Cisco 8455? Ik lees hier allemaal tegenstrijdige berichten en na zelf één mislukte poging te hebben ondernomen is nu mijn enige optie nog om voor de Humax iHDR-5050 te gaan. Maar dat is weer een investering van €300+ waar ik eigenlijk niet op zit te wachten.
Het is niet mogelijk om een grotere harde schijf in de Cisco te gebruiken. Dat is een beperking in de firmware waar je zelf niets aan kunt veranderen. Ik heb althans nog nooit berichten gezien dat iemand met succes een grotere harde schijf in de Cisco kon gebruiken, zodanig dat ook de volledige capaciteit van die grotere schijf ter beschikking staat. Het werkt gewoon niet en ik zie niet in wat er tegenstrijdig is aan al die berichten die dat bevestigen.

Laatst gewijzigd door Riparius; 28 november 2009 om 20:41
  #5  
Oud 4 december 2009, 14:59
denk's schermafbeelding
denk denk is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 20 november 2009
Locatie: Haaksbergen/@home
Berichten: 7
Standaard Wat een belachelijk antwoord zeg!

Ik heb het volgende maar eens aan Ziggo voorgelegd:

Citaat:
In HD-kwaliteit kun je maar amper 20 uur op de disk kwijt. Technische kon ik dit snel op te lossen door de 160Gb disk te vervangen voor een 320Gb. Dit werkt perfect, totdat je in de buurt van de 160Gb komt. Dan blijkt ineens, dat de software de 320Gb schijf nog steeds ziet als een 160Gb schijf. Graag hoor ik van u of u hier een oplossing kun aanbieden via bv. een firmware update.
Krijg ik zojuist dit antwoord

Via de website heeft u onlangs een vraag gesteld betreffende uw interactieve ontvanger.
in principe wordt dit niet door ons ondesteund. Wat u wel kunt doen is controleren of de ontvanger de meest recente smartguide versie heeft.
Controleert u of de decoder de Smart Guide version 1.12.1.277 heeft. Dit kunt u als volgt controleren:

U drukt op de 'Menu' knop van de afstandsbediening, vervolgens pijltje naar rechts op afstandsbediening, tot aan 'Instellingen', vervolgens pijltje naar beneden op afstandsbediening, tot aan 'Info'. Vervolgens drukt u op de 'OK' knop van uw afstandsbediening.

Als dat niet zo is, wil ik u vragen de fabrieks-instellingen te herstellen en de installatie opnieuw uit te voeren.


Dit doet u als volgt: U drukt op de 'Menu' knop van de afstandsbediening, vervolgens pijltje naar rechts op afstandsbediening, tot aan 'Instellingen', vervolgens pijltje naar beneden op afstandsbediening, tot aan 'Systeem'. Vervolgens drukt u op de 'OK' knop van uw afstandsbediening.

Kiest u dan de tweede optie in het scherm: 'Fabrieksinstellingen herstellen'.

Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben.

  #6  
Oud 2 januari 2010, 12:03
stefr's schermafbeelding
stefr stefr is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 januari 2010
Locatie: Bunde / @home
Ziggo Internet: Geen
DTV: Cisco 8455
Berichten: 2
Standaard

@denk:

Ik kan niet uit je bericht afleiden of het nu ook inderdaad werkt. Ik wil namelijk ook een grotere schijf in mijn cisco gaan zetten. Kun jij bevestigen dat dit mogelijk is met de laatste Firmware?

groeten,
Stef
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:09.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl