Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's


Bekijk resultaten enquête: Resultaten software versie 66
prima, geen problemen meer. 36 57,14%
(nieuw) last van spontane vaslopers / restart "plof". 5 7,94%
(nog steeds) last van spontane vaslopers / restart "plof". 2 3,17%
(nieuw) CI+ problemen w.o. gecodeerd programma /SAC / CCK. 7 11,11%
(nog steeds) CI+ problemen w.o. gecodeerd programma /SAC / CCK. 14 22,22%
(nieuw) anders. 5 7,94%
(nog steeds) anders. 1 1,59%
Meerdere antwoorden per stemmer mogelijk. Aantal stemmers: 63. Je mag niet stemmen in deze enquête

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #51  
Oud 1 december 2009, 17:11
viperv's schermafbeelding
viperv viperv is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 november 2009
Locatie: bunschoten
Ziggo Internet: alles in 1
DTV: ci+
Berichten: 1
Standaard philips 52pfl9704h met update 66

hoi mensen,
weet niet of ik mijn vraag hier goed plaats?
maar goed ik heb die nieuwe update erop zitten met ci+
en het werkt een paar dagen en krijg ik gecodeerd programma bij alle zenders behalve ned 1 hd.
komt dit door de zender update die erg vaak gedaan wordt door de tv of is dit gewoon nog steeds het gevolg van de update die niet in orde is???

alvast bedankt voor welke info dan ook.
grz viperv
  #52  
Oud 1 december 2009, 17:55
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 709
Standaard

...en je hebt je Ziggo-kaart al laten registreren?

Inderdaad, het staat niet op de goede plek, jij hebt een 9-serie, dit draadje gaat over de 5, 7 en 8 serie.

Groet,
JW
  #53  
Oud 1 december 2009, 18:03
mmdw1976's schermafbeelding
mmdw1976 mmdw1976 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 november 2009
Locatie: leiden
Berichten: 8
Standaard af en toe kleine probleempjes

hallo,

ik heb de 47pfl8404 in combinatie met smit cam en heb af en toe last dat ik gecodeerd zender in beeld krijg en krijg dan ook geen beeld. ik moet dan de tv uitzetten even uit laten staan en dan weer aanzetten. dan is hij weer goed. komt vooral voor als ik van source kanaal weer naar tv schakeld. voor de rest oogt de software redelijk stabiel op de bovenstaande issue na. Weet niet onder welke sectie dat ondervalt als iemand me dat kan zeggen dan kan ik hem invullen.

de dingen die ik heb gedaan om te kijken of de problemen te verhelpen waren zijn :
- nieuwe goede coax kabel
- cam opnieuw geplaatst en kaart opnieuw geplaatst.

heb overigens wel goed signaal 3 streepjes.

groeten mario
  #54  
Oud 1 december 2009, 18:17
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 709
Standaard

Na het zappen heb ik ook wel eens "gecodeerd" kanaal, samen met een zwart beeld. Na een paar seconden gaat dat kanaal dan toch weer werken.

Bij het omschakelen vanaf een andere source heb ik het ook gehad. Ik heb er een DVD speler en een Sat-STB aanhangen, beide op de Scart aansluitingen.
Als ik de TV aanzet terwijl een van beide aktief is, krijg ik de TV niet omgeschakeld naar TV, dan blijft het authorisatie plaatje staan. De enige manier is dan de bron eerst uitschakelen en vervolgens ook de TV even uit-en-aan zetten.
Als de TV eenmaal goed opgestart is kan ik wel wisselen tussen de bronnen.
Is dat bij jou ook het geval?

Groet,
JW
  #55  
Oud 1 december 2009, 19:56
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JW-NHS Bekijk bericht
Klopt. En al helemaal omdat die twee HD kanalen niet in het standaard abo zitten maar in een extra HD pakket.
En dus is het slechts omdat ik dat makkelijker vond dat ik ze omgewisseld heb

Groet,
JW
Als je de laatste (of recente) software zou gebruiken en een herinstallatie zou uitvoeren dan moet HD versies ned 1/2/3 automatisch op resp positie 1/2/3 terechtkomen. Het is wel voorwaardelijk dat je begint met landkeuze Nederland. Zou hoeft hier zelf niets meer voor aan te passen.
  #56  
Oud 1 december 2009, 21:16
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 709
Standaard

Conform de instructies had ik:
1) Eerst de landinstelling en de taal op NL gezet en de SW .066 geladen.
2) Vervolgens de zenders laten zoeken, dat werden er 257
3) Als laatste de Neotion er in gestopt.
en toch stonden de Ned HD zenders op 71, 72 en 73.....

Heb ik iets niet goed gedaan?

Groet,
JW
  #57  
Oud 1 december 2009, 21:21
mmdw1976's schermafbeelding
mmdw1976 mmdw1976 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 november 2009
Locatie: leiden
Berichten: 8
Standaard na zappen gecodeert programma en beeld op zwart

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JW-NHS Bekijk bericht
Na het zappen heb ik ook wel eens "gecodeerd" kanaal, samen met een zwart beeld. Na een paar seconden gaat dat kanaal dan toch weer werken.

Bij het omschakelen vanaf een andere source heb ik het ook gehad. Ik heb er een DVD speler en een Sat-STB aanhangen, beide op de Scart aansluitingen.
Als ik de TV aanzet terwijl een van beide aktief is, krijg ik de TV niet omgeschakeld naar TV, dan blijft het authorisatie plaatje staan. De enige manier is dan de bron eerst uitschakelen en vervolgens ook de TV even uit-en-aan zetten.
Als de TV eenmaal goed opgestart is kan ik wel wisselen tussen de bronnen.
Is dat bij jou ook het geval?



Groet,
JW
ja op het moment dat de tv goed opstart heb ik totaal geen problemen.
ik denk ook dat de oorzaak te maken heeft dat hij af en toe een zenderupdate binnen krijgt zegt hij. het valt mij ook op op het moment dat ik die melding niet hebt alles veel vlotter gaat zoals menu en andere diverse dingen. Hoop dat deze kleine dingen opgelost zijn in v .67 we wachten met smart af.

groet, mario
  #58  
Oud 4 december 2009, 00:46
edopiri's schermafbeelding
edopiri edopiri is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 november 2009
Locatie: casema
DTV: digitaal totaal + hd + film1 37pfl5604h philips ci+
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door edopiri Bekijk bericht
na installatie 66 alle zenders opnieuw geinstalleerd. (37pfl5604h)
in eerste instantie geen problemen gevonden.

vanmorgen vanuit standby aangezet en alleen ned1 (hd) te zien, de rest 'gecodeerd programma'
uitgezet, aangezet, in standby hielp niet
restart met schakelaar aan de zijkant (led uit) werkte wel

in epg ontbreekt nu zender 3 ned3 HD

epg erg traag (in vergelijk met samsung stb) en zeker irritant traag
geen geluid of beeld bij epg, wel bij kanalenkiezer (via ok button)

is mee te leven, maar dus nog niet 100%

hoe krijg ik kanaal 3 (ned 3 hd) nu weer terug in de epg ? (behalve herinstallatie)

groetjes,
Ed.
Update na paar weken

via philips site gevonden hoe epg van ned3hdterug te zetten, was niet weg, maar verscholen. Oorzaak onbekend, oplossing in epg met > options >voorkeurzenders de zender weer toevoegen aan Voorkeur.

tevens alle zenders waar ik niet geinteresseerd ben in epg verwijderd naar Andere. epg blijft echter net zo traag.

kreeg trouwens deze week op film1 hd om 24:00 uur opeens "gecodeerd programma" in beeld. Heb toch zeker 10 sec film gemist en kreeg boze blikken van mijn familie die dachten dat ik met de ab zat te spelen.

En vroeger zette je een tv gewoon aan, nu moet je 20 sec 'booten' en dan nog even wachten tot authenticatie klaar is ... nou ja, zal wel zo horen.

ploffen heb ik niet gehad, wel een paar keer dat ik vanuit stby geen authenticatie kreeg en pc moest rebooten eehhh ik bedoel de tv moest aan en uitzetten.

verder heel erg tevreden over mijn 37pfl5604h
  #59  
Oud 4 december 2009, 20:20
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.048
Standaard

nog een paar uur en dan sluit deze enquête.
  #60  
Oud 4 december 2009, 22:05
Bugger's schermafbeelding
Bugger Bugger is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 december 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 2
Standaard

Ik volg nu al een paar maanden intensief al de discussies betreffende de ci+ en philips.
Zlf in bezit van 7404 met ci+ cam. Na installatie van de .66 software nog steeds een paar zenders gecodeerd. BBC1 BBC2 BBC4 en MGM doen niets
Wel BBC analoog.
Ook gaat het zappen zeer traag. Bij het opstarten ( uit stand by) duurt het 23 seconden voordat je beeld hebt. Echt te gek voor woorden.
Ben bezig om ook de 9407 of de 9664 van philips aan te schaffen maar als er niet vlug nog een update komt ivm bovenstaande denk ik toch maar te switchen naar een sony of samsung.
Kan anoniem iets vertellen of er nog (hard) gewerkt wordt aan een volgende update ?
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:51.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl