Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's


Bekijk resultaten enquête: Resultaten software versie 66
prima, geen problemen meer. 36 57,14%
(nieuw) last van spontane vaslopers / restart "plof". 5 7,94%
(nog steeds) last van spontane vaslopers / restart "plof". 2 3,17%
(nieuw) CI+ problemen w.o. gecodeerd programma /SAC / CCK. 7 11,11%
(nog steeds) CI+ problemen w.o. gecodeerd programma /SAC / CCK. 14 22,22%
(nieuw) anders. 5 7,94%
(nog steeds) anders. 1 1,59%
Meerdere antwoorden per stemmer mogelijk. Aantal stemmers: 63. Je mag niet stemmen in deze enquête

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #31  
Oud 27 november 2009, 15:30
edopiri's schermafbeelding
edopiri edopiri is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 november 2009
Locatie: casema
DTV: digitaal totaal + hd + film1 37pfl5604h philips ci+
Berichten: 10
Standaard 5 serie v66

na installatie 66 alle zenders opnieuw geinstalleerd. (37pfl5604h)
in eerste instantie geen problemen gevonden.

vanmorgen vanuit standby aangezet en alleen ned1 (hd) te zien, de rest 'gecodeerd programma'
uitgezet, aangezet, in standby hielp niet
restart met schakelaar aan de zijkant (led uit) werkte wel

in epg ontbreekt nu zender 3 ned3 HD

epg erg traag (in vergelijk met samsung stb) en zeker irritant traag
geen geluid of beeld bij epg, wel bij kanalenkiezer (via ok button)

is mee te leven, maar dus nog niet 100%

hoe krijg ik kanaal 3 (ned 3 hd) nu weer terug in de epg ? (behalve herinstallatie)

groetjes,
Ed.

Laatst gewijzigd door edopiri; 27 november 2009 om 15:36
  #32  
Oud 27 november 2009, 15:34
edopiri's schermafbeelding
edopiri edopiri is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 november 2009
Locatie: casema
DTV: digitaal totaal + hd + film1 37pfl5604h philips ci+
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Elecman Bekijk bericht
In het algemeen is de .66 versie een grote verbetering. Teletekst werkt overal is de wel de grootste.
Ik zie nu alleen wat vaker de melding gecodeerd programma. Ook als ik bijvoorbeeld eerst heb gekeken naar gecodeerde kanalen en dan naar een van de externe ingangen heb gekeken (hd recorder). Na het terugschakelen is de TV de ahthenticatie blijkbaar vergeten.
Het enige wat dan helpt is soms even op standby en dan weer aan. Maar soms moet de TV even helemaal uit en weer aan om opnieuw te athenticeren.
Elecman,
ik heb ongeveer dezelfde tv en ook hetzelfde probleem met een extra :
staan bij jou alle zenders nog in de epg ? bij mij ontbreek zender 3 (ned3 hd)

Laatst gewijzigd door edopiri; 27 november 2009 om 16:00
  #33  
Oud 27 november 2009, 17:15
Elecman's schermafbeelding
Elecman Elecman is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 augustus 2009
Locatie: Zwolle / @Home
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door edopiri Bekijk bericht
Elecman,
ik heb ongeveer dezelfde tv en ook hetzelfde probleem met een extra :
staan bij jou alle zenders nog in de epg ? bij mij ontbreek zender 3 (ned3 hd)
Ja, alle zenders staan in de epg. Ik heb wel een volledige zender installatie gedaan zonder de CAM in de slot.
  #34  
Oud 27 november 2009, 19:56
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tom- Bekijk bericht
Geen idee of je er wat aan hebt, maar met de Smit cam heb ik die melding nog niet gezien.
klopt, treedt allen op icm neotion
  #35  
Oud 28 november 2009, 00:20
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 709
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
klopt, treedt allen op icm neotion
Is het de bedoeling dat daar een SW update voor komt?

Groet,
JW
  #36  
Oud 28 november 2009, 16:17
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JW-NHS Bekijk bericht
Is het de bedoeling dat daar een SW update voor komt?

Groet,
JW
dit is een bug in de philips software, dit moet nog opgelost worden met de rest van de issues.
  #37  
Oud 29 november 2009, 12:12
Teun74's schermafbeelding
Teun74 Teun74 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 november 2009
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: CAM CI+
DTV: PHILIPS 42PFL8084H\12 CAM CI+
Berichten: 3
Smile Bijna werkt alles

Heb sinds enkele weken de 42PFL8084\H12 met CAM CI+ kaart. Nu reeds 4 dagen de .66 versie in gebruik.

Ik had voorheen voornamlijk last van 3 keer per uur blok(jes) of een balk van blokjes in bleed, geen teletext, geen onderteiteling. Nu met nieuwe versie eindelijk teletext en ondertiteling, geen blokken meer maar wel een nieuw fenomeen dat ik bij terugschakelen van de externe uitgang DVD naar TV geen zenders meer heb behalve NED1 .Ik moet daarvoor de TV helemaal uitzetten, standby alleen werkt niet. En daarna werkt weer alles. Deze fout zit er alleen niet hard in. Het gaat vaker goed dan fout.

Voor de rest wel tevreden
  #38  
Oud 29 november 2009, 13:47
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 709
Standaard

Ik heb sinds donderdag de 22PFL5604h, waar uiteraard meteen de .066 Firmware op ingespeeld is.
Daarna de zenders laten zoeken en vervolgens de CI+ CAM met kaart er ingestopt.
Opvallend was dat Ned1-HD niet bovenaan de zenderlijst stond, net zomin als de Ned 2 en 3 HD. Ik heb ze vervolgens naar 1, 2 en 3 gehaald en de "gewone" op de plek terug gezet waar voorheen de HD zenders stonden.

Gisterenavond had ik het probleem dat ik, nadat het toestel 's middags uitgezet was met een EXT geactiveerd van de sat-ontvanger, het niet mogelijk was om bij het weer inschakelen met de rode knop om te schakelen naar TV via de Source-knop. Hij bleef hangen in het coderingsverhaal, en ook uitschakelen en weer inschakelen met de rode knop hielp niet.
Uiteindelijk heb ik 'm wél aan de praat gekregen door de gele annuleringsknop te drukken.
Een volgende keer zal ik kijken of ik kan omschakelen door de TV knop te drukken, ipv via de Source te gaan.

Afgezien van deze twee probleempjes, en het feit dat het opstarten en authoriseren van de TV tamelijk lang duurt, het beeld blijft zwart met de Neotion, loopt 'ie verder goed.
Ik vul dan ook in de enquete in dat er geen problemen zijn.

Groet,
JW
  #39  
Oud 29 november 2009, 17:15
R2d2's schermafbeelding
R2d2 R2d2 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 september 2009
Locatie: utrecht
Ziggo Internet: Alles in 1 Extre
DTV: Samsung DVB. Philips 37PFL9604 met Smit CI+ CAM
Berichten: 12
Standaard

Ik heb toch nog last van die spontaane Restart, en PLOF

Ook als ik van mijn HDMI uitgang terug naar een kanaal zap, krijg ik vaak de melding gecodeerd programma maar dan na 3 sec komt er wel beeld.
  #40  
Oud 29 november 2009, 17:27
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 709
Standaard

Dat gebeurt bij jouw 37PFL9604?
In dit draadje hebben we het over de 5, 7 en 8 serie. De 9-serie is/wordt elders behandeld....

Groet,
JW
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 15:33.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl