Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's


Bekijk resultaten enquête: Resultaten software versie 66
prima, geen problemen meer. 36 57,14%
(nieuw) last van spontane vaslopers / restart "plof". 5 7,94%
(nog steeds) last van spontane vaslopers / restart "plof". 2 3,17%
(nieuw) CI+ problemen w.o. gecodeerd programma /SAC / CCK. 7 11,11%
(nog steeds) CI+ problemen w.o. gecodeerd programma /SAC / CCK. 14 22,22%
(nieuw) anders. 5 7,94%
(nog steeds) anders. 1 1,59%
Meerdere antwoorden per stemmer mogelijk. Aantal stemmers: 63. Je mag niet stemmen in deze enquête

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 25 november 2009, 13:06
Tom-'s schermafbeelding
Tom- Tom- is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 oktober 2009
Locatie: Casema
Berichten: 264
Standaard

Tot nu toe helemaal probleemloos! Bij de .58 heb ik regelmatig de CAM eruit getrokken en weer terug erin gestopt omdat er weer een gecodeerd programma in beeld kwam, maar bij de .66 nog niet meegemaakt.
  #12  
Oud 25 november 2009, 14:25
HansjeL's schermafbeelding
HansjeL HansjeL is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 november 2009
Locatie: Montfort - @Home
Ziggo Internet: Ziggo Digitaal Totaal - Motorola Surfboard
DTV: SMIT CI+ CAM in Philips 37PFL9604H/12
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JW-NHS Bekijk bericht
De vraag van Anoniem was hoe de ervaringen met de .66 FW zijn bij de 5, 7 en 8 serie. Jij hebt er eentje uit de 9-serie, daarvan zijn de problemen bekend, zie andere draadjes.

Groet,
JW
Excuses, had ik niet gezien. Neemt niet weg dat dit probleem bestaat.
  #13  
Oud 25 november 2009, 15:00
rowdy's schermafbeelding
rowdy rowdy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Totaalpakket, Philips 5604/CI+, Cisco 8485, Humax 5200
Berichten: 878
Standaard

5604, SMiT, .66, geen problemen mee gehad.

TT oke, ondertitels oke, EPG compleet (maar imho onwerkbaar traag met programma-info), geen reboots, geen blokstrepen meer gezien (of iig flink minder).
  #14  
Oud 25 november 2009, 15:51
Elecman's schermafbeelding
Elecman Elecman is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 augustus 2009
Locatie: Zwolle / @Home
Berichten: 24
Standaard Automatisch formaat->Auto Zoom

Ik heb nog wel een wens voor een verbetering.

Dit probleem speelt zich bij mij af op een 32PFL5604, ik kan mij echter voorstellen dat dit ook voor de andere series geldt.

Ik heb in de configuratie bij Beeld->Modus Atomatisch Formaat
de optie 'Auto Zoom' ingesteld.

Bij beeldformaat 4:3 gaat dit uitstekend en bij 14:9 en 16:9 verstopt in een normaal 4:3 formaat gaat dit ook nog goed.

Echter als er een echt film formaat (20:10 of 24:10 enz) in een 4:3 beeld verstopt wordt dan vult hij zowel horizontaal als verticaal uit tot er geen zwarte balken meer zijn. En dan wordt het beeld vervormd (dwz alles wordt te hoog/te smal). Ik zou dan juist nog zwarte balken boven en onder willen zien waarbij de verhoudingen correct blijven.
  #15  
Oud 25 november 2009, 19:38
coppe218's schermafbeelding
coppe218 coppe218 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 september 2009
Locatie: Venray @home
Ziggo Internet: Arris alles in 1 extra
DTV: ir fox / samsung 9401 / CI+cam
Berichten: 21
Standaard

Alles werkt naar behoren, ik ben zeer tevreden met de combinatie Smit en 32pfl7404.
  #16  
Oud 26 november 2009, 08:52
rpjknoop's schermafbeelding
rpjknoop rpjknoop is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 september 2006
Locatie: schermerhorn
DTV: 37pfl8404h met SMit CAM
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Elecman Bekijk bericht
Ik heb nog wel een wens voor een verbetering.

Dit probleem speelt zich bij mij af op een 32PFL5604, ik kan mij echter voorstellen dat dit ook voor de andere series geldt.

Ik heb in de configuratie bij Beeld->Modus Atomatisch Formaat
de optie 'Auto Zoom' ingesteld.

Bij beeldformaat 4:3 gaat dit uitstekend en bij 14:9 en 16:9 verstopt in een normaal 4:3 formaat gaat dit ook nog goed.

Echter als er een echt film formaat (20:10 of 24:10 enz) in een 4:3 beeld verstopt wordt dan vult hij zowel horizontaal als verticaal uit tot er geen zwarte balken meer zijn. En dan wordt het beeld vervormd (dwz alles wordt te hoog/te smal). Ik zou dan juist nog zwarte balken boven en onder willen zien waarbij de verhoudingen correct blijven.
Heb hetzelfde met een 8404, terwijl de auto zoom 1 van de redenen was om deze serie te kopen, eindelijk geen vervormde beelden meer. Helaas .
  #17  
Oud 26 november 2009, 14:42
richjan's schermafbeelding
richjan richjan is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 februari 2009
Locatie: amersfoort
Ziggo Internet: allesineen
DTV: Philips 42pfl9664 humax IRHD 5000c/ci+cam Smit
Berichten: 9
Standaard enquete software versie (66)

Bij mij werkt deze nieuwe update bij de 37pfl5604/H12 (42pfl9664/h12) bijna perfectloos.
Wat mij mateloos irriteert is de super trage menu met de ci+ geactiveerd.
Zodra ik de ci+ cam eruit haal is dat probleem met de trage menu functies verdwenen.dus vaak gebruik ik nog mijn humax hd 5000 decoder die heeft toch een betere beeld weergaven invergelijking met de ci+ module.
Soms zijn de zenders vergendeld en moet ik de cam eruit halen dan weer terug plaatsen om de zenders weer te kunnen gebruiken.
Verder geen last van andere problemen.

Laatst gewijzigd door richjan; 26 november 2009 om 14:59
  #18  
Oud 26 november 2009, 14:50
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 709
Standaard

En ook hier de opmerking: de enquete gaat over de 5, 7 en 8 serie, niet over de 9 serie. Dat wordt/is elders behandeld.

Door jouw keuze in de enquete wordt deze "vervuild", helaas.

Groet,
JW
  #19  
Oud 26 november 2009, 14:58
richjan's schermafbeelding
richjan richjan is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 februari 2009
Locatie: amersfoort
Ziggo Internet: allesineen
DTV: Philips 42pfl9664 humax IRHD 5000c/ci+cam Smit
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JW-NHS Bekijk bericht
En ook hier de opmerking: de enquete gaat over de 5, 7 en 8 serie, niet over de 9 serie. Dat wordt/is elders behandeld.

Door jouw keuze in de enquete wordt deze "vervuild", helaas.

Groet,
JW
Absoluut niet!!
ik heb ook de 37pfl5604/ H12 die heeft hetzelfde probleem zoals ik al eerder hierboven beschrijf
!Dus de enquete word bijdeze niet vervuild.
  #20  
Oud 26 november 2009, 15:59
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 709
Standaard

Dan klopt het wél, die 37pfl5604/ H12 heb je toegevoegd ná mijn posting

Groet,
JW
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 07:47.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl