Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony

Mededelingen

Sony Nieuws, vragen en opmerkingen over Sony CI+ geschikte TV's


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 24 november 2009, 21:35
DBreda's schermafbeelding
DBreda DBreda is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 november 2009
Locatie: Breda / Casema
Berichten: 5
Standaard CI+ op 40Z5500 lukt niet?

Ik heb sinds gisteren een Sony 40Z5500 en een nieuwe smartcard en ci+. Kaart geactiveerd, in die module gedaan, module in de tv en hij herkent m. Nu krijg ik een paar seconde 'authenticatie start' en vervolgens gaat hij weer terug naar 'geen programma's geïnstalleerd' en blijft daar staan. Er gebeurt verder niks, iemand die weet wat ik fout doe?
  #2  
Oud 27 november 2009, 22:30
gerben.hoitink's schermafbeelding
gerben.hoitink gerben.hoitink is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 november 2009
Locatie: Borne / @Home
Ziggo Internet: Internet Z2 / Arris TM401B
DTV: CI+ / Samsung DCB-B270R / Samsung DCB-9401R
Berichten: 2
Standaard CI+ op 40Z5500 lukt niet?

Ik heb sinds een maand dezelfde TV (KDL-40Z5500) ook met en CI+ module en een Ziggo chipkaart. Bij mij herkende de TV de CI+ module niet. Direct nadat ik de TV had gekocht heb ik de nieuwe firmware er ingezet. Dat ging allemaal goed. Kon HDTV kijken. Na ongeveer 14 dagen herkende de TV de CI+ module niet meer. TV deed geen authentificatie check meer, en zelfs NED 1 was digitaal niet meer te ontvangen. Met de CI+ module er uit was NED1 wel te ontvangen. In het digitale instellingen menu is de CA module info niet te selecteren. Vanmiddig heb ik de Ziggo monteur er bij gehad. Hij heeft een nieuwe print kaart in de TV gezet. Met zijn CI+ module werkte het weer. Met de mijne niet. Conclusie CI+ module defect. Het meest opmerkelijke was dat de monteur zei dat de Sony firmeware upgrade 1.600EA (15/10/2009) voor ziggo die op de Sony site staat niet goed is. De firmware blijkt allerlei verschillende storingen te veroorzaken. De monteur heeft nu de correcte versie 1.600EA met een andere bestandsgrootte er ingezet. Volgens hem wil Sony niet de correcte firmware op internet zetten. Raar maar waar.

Inmiddels heb ik de defecte CI+ module omgeruild in de winkel waar ik hem gekocht had (Scheer & Foppen) en ge-installeerd in de TV. Nu werkt alles naar behoren. Ook is de CA-module (CI+) info weer zichtbaar.

Laatst gewijzigd door gerben.hoitink; 30 november 2009 om 16:31 Reden: Nieuwe CI+ module geinstalleerd
  #3  
Oud 29 november 2009, 10:55
twigger's schermafbeelding
twigger twigger is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Locatie: Sittard Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max, Ubee Modem
DTV: Samsung UE40F6510 3D, Horizon Box, Quantis CI+1.3
Berichten: 1.413
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DBreda Bekijk bericht
Ik heb sinds gisteren een Sony 40Z5500 en een nieuwe smartcard en ci+. Kaart geactiveerd, in die module gedaan, module in de tv en hij herkent m. Nu krijg ik een paar seconde 'authenticatie start' en vervolgens gaat hij weer terug naar 'geen programma's geïnstalleerd' en blijft daar staan. Er gebeurt verder niks, iemand die weet wat ik fout doe?
Misschien een nieuwe zenderscan uitvoeren.
Haal de Cam uit de tv dan zenders zoeken, dan de CAM weer terug plaatsen.

'authenticatie start is normaal en paar seconden later zou je de melding 'authenticatie ok'moeten krijgen.
  #4  
Oud 30 november 2009, 16:34
gerben.hoitink's schermafbeelding
gerben.hoitink gerben.hoitink is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 november 2009
Locatie: Borne / @Home
Ziggo Internet: Internet Z2 / Arris TM401B
DTV: CI+ / Samsung DCB-B270R / Samsung DCB-9401R
Berichten: 2
Standaard

CI+ module bleek defect. Ik heb deze omgeruild in de winkel voor een nieuwe en nu werk alles naar behoren.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:39.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl