Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router

Mededelingen

Router Hulp bij (eigen) router en firewall problemen en instellingen


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 24 november 2009, 18:20
knilly's schermafbeelding
knilly knilly is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 november 2009
Locatie: sneek
Ziggo Internet: Alles in een,Motorola
Berichten: 2
Standaard Draadloos internet met behulp van Sitecom WL-340

Hallo,

Ik heb sinds een half jaar alles in een van Ziggo. Dacht dat ik niet een draadloze modem nodig had maar nu dus wel. Heb een Sitecom WL-340 aangeschaft. Nu heb ik wel verbinding gemaakt tussen de Motorola modem van Ziggo en de Sitecom. Staat ook bij dat ie verbonden is, MAC adres overgenomen en toch doet het internet niet. Wie kan mij helpen?
  #2  
Oud 24 november 2009, 18:30
knilly's schermafbeelding
knilly knilly is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 november 2009
Locatie: sneek
Ziggo Internet: Alles in een,Motorola
Berichten: 2
Standaard

Ik heb de modem ook al een tijdje uitgezet zodat hij de gegevens van de router overneemt.
  #3  
Oud 25 november 2009, 15:04
Vos1's schermafbeelding
Vos1 Vos1 is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 augustus 2008
Locatie: Appingedam/@Home
Ziggo Internet: Alles in 1 plus / Ubee3200
Berichten: 43
Standaard

Vreemd,.. met de juiste procedure zou je zou eigenlijk niet al te veel problemen moeten hebben om online te kunnen komen:
Zorg dat alles aanstaat: modem, router en computer....maar let er op dat er tussen de computer en de router (vooralsnog) een kabel zit.
Uiteraard zijn het modem en de router sowieso bekabeld verbonden!
Schakel het modem vervolgens uit en laat de router en de pc dus aanstaan, zodat het modem de router kan herkennen.
Herstart nu het modem...
Als het modem is herstart, kun je op de pc de router benaderen met: 192.168.0.1...
Je kunt nu eventueel het tabblad: "wizard" openen en daar kiezen voor een provider zonder wachtwoord e.d. waarna je bekabeld een verbinding zou moeten hebben
Het tabblad wireless->sub security geeft een voorgedefinieerde pre shared key die je dient in te vullen als je draadloos wil verbinden..
Tja, heb je eenmaal een draadloze verbinding, dan kun je de kabel tussen router en computer verwijderen..
Succes
  #4  
Oud 26 november 2009, 22:02
geeske's schermafbeelding
geeske geeske is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 augustus 2009
Locatie: heiligerlee
Berichten: 66
Standaard draadloos sitecom

heb je het schijfje wat bij sitecom is gebruikt?je gaat naar de site van sitecom en je typt het nummer in wat onder je draadlooskastje staat en dan moet je verbonden zijn.zo heb ik het ook gedaan en had het binnen 2 minuten voorelkaar.
gr geeske
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 19:25.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl