Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 24 november 2009, 18:05
F,1's schermafbeelding
F,1 F,1 is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 februari 2009
Locatie: Veenendaal
Ziggo Internet: z1
DTV: humax irhd 5000c
Berichten: 43
Standaard Ned 3 HD verdwenen uit zenderlijst

Sinds vandaag is ned 3 hd uit de zenderlijst verdwenen
  #2  
Oud 24 november 2009, 18:45
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Veenendaal, is dat soms Ziggo/Casema gebied? Zo ja, dan is Nederland 3 HD verplaatst naar een andere Transport Stream. Dat zou je ontvanger gewoon moeten oppikken, want ik mag toch aannemen dat daar tenminste wel op getest wordt voor goedkeuring.
  #3  
Oud 24 november 2009, 19:01
F,1's schermafbeelding
F,1 F,1 is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 februari 2009
Locatie: Veenendaal
Ziggo Internet: z1
DTV: humax irhd 5000c
Berichten: 43
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Veenendaal, is dat soms Ziggo/Casema gebied? Zo ja, dan is Nederland 3 HD verplaatst naar een andere Transport Stream. Dat zou je ontvanger gewoon moeten oppikken, want ik mag toch aannemen dat daar tenminste wel op getest wordt voor goedkeuring.

Veenendaal is inderdaad casema gebied
Ik gebruik een alphacrypt module
de laatste paar dagen was ned 3 hd heel slecht tot hij vandaag verdween
  #4  
Oud 24 november 2009, 19:05
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door F,1 Bekijk bericht
Veenendaal is inderdaad casema gebied
Ik gebruik een alphacrypt module
de laatste paar dagen was ned 3 hd heel slecht tot hij vandaag verdween
Dan zal je opnieuw moeten zoeken aangezien Nederland 3 HD verplaatst is. Zie ook hier voor meer informatie naar welke Transport Stream/frequentie:
http://gathering.tweakers.net/forum/...83950#32983950
  #5  
Oud 24 november 2009, 19:10
F,1's schermafbeelding
F,1 F,1 is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 februari 2009
Locatie: Veenendaal
Ziggo Internet: z1
DTV: humax irhd 5000c
Berichten: 43
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Dan zal je opnieuw moeten zoeken aangezien Nederland 3 HD verplaatst is. Zie ook hier voor meer informatie naar welke Transport Stream/frequentie:
http://gathering.tweakers.net/forum/...83950#32983950
Bedankt voor de informatie ik zal even opnieuw gaan zoeken hopen dat ned3 hd nou zonder haperingen werkt
maar ik vind het wel raar dat de tv hem niet pakt
de nieuwe zenders pakt de tv wel op zonder opnieuw te zoeken
  #6  
Oud 24 november 2009, 19:22
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

op de samsung tv staat netjes "new service" om na ongeveer 10 seconden over te gaan op Ned 3 HD
__________________
Voorkomen is beter dan genezen,de negeerlijst is dan al snel juist de goede sfeer lijst... voor als echt niets meer helpt.. Vanish !
  #7  
Oud 24 november 2009, 19:41
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door F,1 Bekijk bericht
maar ik vind het wel raar dat de tv hem niet pakt
de nieuwe zenders pakt de tv wel op zonder opnieuw te zoeken
Wat voor merk en type TV heb je dan? Oude Sony series kunnen bijvoorbeeld niet goed omgaan met updates in de kanalen lijst. Van andere merken TV's met DVB-C tuner en standaard DVB CI slot weet ik niet wat het gedrag bij dit soort kanaal verhuizingen is. Er zijn de laatste tijd veel van dergelijke TV's opgedoken toen bleek dat een deel van de fabrikanten verstoppertje speelden met de DVB-C tuner op het moment dat je Nederland als land kiest.
  #8  
Oud 24 november 2009, 19:48
F,1's schermafbeelding
F,1 F,1 is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 februari 2009
Locatie: Veenendaal
Ziggo Internet: z1
DTV: humax irhd 5000c
Berichten: 43
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Wat voor merk en type TV heb je dan? Oude Sony series kunnen bijvoorbeeld niet goed omgaan met updates in de kanalen lijst. Van andere merken TV's met DVB-C tuner en standaard DVB CI slot weet ik niet wat het gedrag bij dit soort kanaal verhuizingen is. Er zijn de laatste tijd veel van dergelijke TV's opgedoken toen bleek dat een deel van de fabrikanten verstoppertje speelden met de DVB-C tuner op het moment dat je Nederland als land kiest.

Ik heb een LH4000 van LG ook zo een die verstoppertje speelt
In het menu heb ik channel auto update aan ben van plan een SL9000 van LG te kopen
  #9  
Oud 24 november 2009, 19:55
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door F,1 Bekijk bericht
Ik heb een LH4000 van LG ook zo een die verstoppertje speelt
In het menu heb ik channel auto update aan ben van plan een SL9000 van LG te kopen
Ik ben bang dat je bij de LH4000 dus ook opnieuw zal moeten scannen. Ik ken de menu's van dat toestel niet, maar misschien heb je een mogelijkheid om alleen naar nieuwe kanalen te laten zoeken die dan achteraan de lijst worden geplaatst? Loewe biedt bijvoorbeeld een dergelijke oplossing. In dat geval even het "oude" Nederland 3 HD weggooien uit de lijst en dan de TV laten zoeken naar de "nieuwe" Nederland 3 HD.
  #10  
Oud 24 november 2009, 19:57
F,1's schermafbeelding
F,1 F,1 is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 februari 2009
Locatie: Veenendaal
Ziggo Internet: z1
DTV: humax irhd 5000c
Berichten: 43
Standaard

Ik ben zeer te spreken over het veranderen van transportstream van ned3 hd nog geen enkele hickup gehad tot nu toe normaal had ik al na 1 minuut weggezapt vanwege al die storingen.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:09.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl