Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo-Gebruikers.nl > Overige onderwerpen > Apple

Mededelingen

Apple Hulp en informatie over Apple/MAC/OSX


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 23 november 2009, 19:35
Bozzo's schermafbeelding
Bozzo Bozzo is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 december 2003
Locatie: Den Helder, Multikabel
Ziggo Internet: TV + Internet Z2, Arris TM702B
DTV: CI+ (2 x)
Berichten: 39
Standaard Uitgaande mail lukt niet in OS X

Ondanks de uitleg in http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=19273 lukt het mij niet om de uitgaande mail (SMTP) goed te configureren in Mail (de standaard mail applicatie van OS X). Mail binnenhalen lukt dus wel.

Via Google ben ik er wel achter gekomen dat er meer zijn die hier mee geworsteld hebben. Een directe oplossing is echter nog niet gelukt.

In mail heb ik al diverse servers gebruikt (smtp.ziggo.nl , smtp.quicknet.nl) en de gebruikersnaam is gelijk aan het emailadres. Ik heb dit inmiddels geprobeerd met mijn xxx@multiweb.nl, xxx@quicknet.nl en xxx@ziggo.nl adressen. Feitelijk zijn dit dezelfde gegevens die ik gebruik in Outlook 2007.

Wie kan aangeven wat ik fout doe?
  #2  
Oud 23 november 2009, 19:50
Zapp Brannigan's schermafbeelding
Zapp Brannigan Zapp Brannigan is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 oktober 2008
Locatie: Hoofddorp
Ziggo Internet: nee
DTV: nee
Berichten: 3.662
Standaard

Voor uitgaande mail is geen gebruikersnaam/wachtwoord nodig, sterker nog, als je dat probeert werkt het niet.

Wat voor foutmelding krijg je eigenlijk?

Alleen als je geen router gebruikt: misschien heb je een IP adres gekregen dat om een of andere reden op de zwarte lijst is gezet; probeer eens of je met telnet bij de SMTP server kan komen.

Laatst gewijzigd door Zapp Brannigan; 23 november 2009 om 20:20
  #3  
Oud 23 november 2009, 20:21
Bozzo's schermafbeelding
Bozzo Bozzo is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 december 2003
Locatie: Den Helder, Multikabel
Ziggo Internet: TV + Internet Z2, Arris TM702B
DTV: CI+ (2 x)
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zapp Brannigan Bekijk bericht
Voor uitgaande mail is geen gebruikersnaam/wachtwoord nodig, sterker nog, als je dat probeert werkt het niet.
Jemig... Hoe simpel kan 't soms zijn! Dank voor bovenstaande oplossing...
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo-Gebruikers.nl > Overige onderwerpen > Apple


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:47.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl