Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen

Mededelingen

Nieuwsgroepen Discussies over de news-server van Ziggo, het gebruik van een payserver en usenet software


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 23 november 2009, 19:04
ikjes's schermafbeelding
ikjes ikjes is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 november 2009
Locatie: Heemskerk
Ziggo Internet: all in one extra
DTV: pvr cisco
Berichten: 6
Standaard too many connections 4 allowed

Hoi Forum leden,
Na lange tijd tevreden te zijn geweest, heb ik nu toch een probleem
elke keer als ik via news groepen wat download. krijg ik de melding too many connections- 4 allowed. soms op alle 3 de threads, heel soms 1 thread met een snelheid van 300KB/s (dit was 2000 KB/s)
Wat al gedaan:
modem, router, computer gereset (hot/cold)
Diverse programmas geprobeerd (grabit, newsleecher)
Andere windows geinstaleerd (vista/7)

Helpdesk begrijpt het ook niet. ze gaan het onderzoeken, maar helaas nog geen stap verder.

Iemand nog een idee

Ps via ziggo speedtest kom ik niet boven de 1690,9 KB/s. met speedtest UPS kom ik wel aan de 48 MB/s !!!!!!!
  #2  
Oud 23 november 2009, 20:36
mseegers's schermafbeelding
mseegers mseegers is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 april 2008
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1, Arris
DTV: Sony Bravia + Alphacrypt
Berichten: 112
Standaard

Misschien is er nog een andere computer onder jouw naam aan het downloaden. Als die jouw vier connecties al bezet heeft, krijg jij die melding.
  #3  
Oud 23 november 2009, 21:06
Netbios's schermafbeelding
Netbios Netbios is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 september 2008
Locatie: Geen
Berichten: 320
Standaard

verander het wachtwoord van het betreffende emailadres.

alle leech programma's deinstalleren en er 1 opnieuw installeren.

zou je een stap verder mee moeten komen, zoniet het probleem op kunnen lossen.
  #4  
Oud 23 november 2009, 22:08
ikjes's schermafbeelding
ikjes ikjes is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 november 2009
Locatie: Heemskerk
Ziggo Internet: all in one extra
DTV: pvr cisco
Berichten: 6
Standaard Helaas

Wachtwoorden veranderd. geen verschil. blijf to many connection houden
alle wachtwoorden veranderd. ook daadwerkelijk doorgevoerd (outlook)
nog steeds het zelfde probleem
  #5  
Oud 23 november 2009, 23:19
Netbios's schermafbeelding
Netbios Netbios is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 september 2008
Locatie: Geen
Berichten: 320
Standaard

en mijn andere advies dan?

alle leech programma's deinstalleren en er 1 opnieuw installeren.
  #6  
Oud 24 november 2009, 12:58
ikjes's schermafbeelding
ikjes ikjes is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 november 2009
Locatie: Heemskerk
Ziggo Internet: all in one extra
DTV: pvr cisco
Berichten: 6
Standaard Helaas

Zelfs volledig windows 7 opnieuw geinstalleerd.
Had gister opeens via 1 thread weer verbinding. maar dat duurde maar 5 min.
Reeds geprobeerd:
Router, modem diverse keren gereset, zowel koude als harde reset(fabrieks instelling)
Diverse programma geprobeerd Grabit en newsleecher. Op schone installatie als meerdere keer unista.
Wachtwoorden veranderd.
Via giganews lukt downloaden prima met snelheden van 35 Mb/s
Via news.casema.nl soms 1 thread, maar vaak too many connections- 4 allowd
  #7  
Oud 24 november 2009, 16:34
Netbios's schermafbeelding
Netbios Netbios is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 september 2008
Locatie: Geen
Berichten: 320
Standaard

en zonder router?
  #8  
Oud 24 november 2009, 20:32
kipje's schermafbeelding
kipje kipje is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2009
Locatie: lisse/casema
Ziggo Internet: alles in 1 extra arris modem
Berichten: 9
Standaard

ik heb precies hetzelfde probleem is sinds kort pas
  #9  
Oud 24 november 2009, 21:29
kipje's schermafbeelding
kipje kipje is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2009
Locatie: lisse/casema
Ziggo Internet: alles in 1 extra arris modem
Berichten: 9
Standaard

Ik heb mailtje naar ziggo gestuurd en 2 tellen daarna deed ie het weer ?
  #10  
Oud 26 november 2009, 09:45
ikjes's schermafbeelding
ikjes ikjes is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 november 2009
Locatie: Heemskerk
Ziggo Internet: all in one extra
DTV: pvr cisco
Berichten: 6
Standaard Helaas

Dan heb je mazzel, Ziggo belde net.
Ze geven geen ondersteuning op tech. problemen met newsgroepen.
Ze weten niet wat het probleem is en dan is zeggen dat je iets niet ondersteund, de makkelijkste weg.......

Nou breekt echt mij klomp. dit wordt weer op hoge poten de hele middag met ziggo bellen.

En daar betaal ik nu elke maand een kapitaal voor.......

Ps zonder router zelfde probleem.....
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:00.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl