Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 22 november 2009, 23:08
KoenH's schermafbeelding
KoenH KoenH is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 juni 2009
Locatie: Hengelo (OV)
Berichten: 104
Standaard TV reageert niet meer op AB na firmware update

Zijn er nog meer mensen die hier problemen ondervinden met de afstandsbediening (AB) sinds de firmware update van vorige week?

Ik kan de TV niet meer aan/uitzetten met de AB. Iedere keer als ik de AB gebruik (of het nu de groene of de rode mode is) gaat de Cisco aan/uit, ipv de TV.

Ik heb de codes gereset met Mode -> 000 en daarna mijn TV code weer terug gezet met Mode -> 232 (mijn TV code). De code wordt geaccepteerd, maar de Cisco blijft reageren. Als ik de Cisco infrarood ontvanger afdek, reageert de TV wel gewoon, dus de code is juist. Was voor de firmware update ook geen enkel probleem trouwens.

Tevens merk ik dat de AB af en toe een andere actie uitvoert op de Cisco, dan de gekozen actie op d AB. Bijvoorbeeld naar een andere zender ipv doorspoelen oid. Ook dit is na de firmware update gekomen.

Graag zou ik willen weten of er nog meer mensen een zelfde probleem hebben en misschien dat iemand een oplossing heeft, zodat ik de Ab weer kan gebruiken zoals gewoonlijk was, voor de firmware update.

Groeten,

Koen
  #2  
Oud 23 november 2009, 21:54
luma28's schermafbeelding
luma28 luma28 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2008
Locatie: Casema
DTV: Cisco 8455
Berichten: 18
Standaard

Je schrijft:
Iedere keer als ik de AB gebruik (of het nu de groene of de rode mode is) gaat de Cisco aan/uit, ipv de TV.

En daarna:
Als ik de Cisco infrarood ontvanger afdek, reageert de TV wel gewoon, dus de code is juist. Groeten,

Hoe reageert de TV dan als je de Cisco infrarood ontvanger afdekt? Blijkbaar gaat de TV dan niet uit of aan. En reageert de Cisco nog wel goed op de andere toetsen van de AB?

Anyway, het eerste wat ik zou doen is de stekker van de Cisco eruit, even wachten en weer terugsteken. En als dat niet helpt een factory reset (jammer voor je favorietenlijst en geplande opnames).
  #3  
Oud 23 november 2009, 22:06
KoenH's schermafbeelding
KoenH KoenH is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 juni 2009
Locatie: Hengelo (OV)
Berichten: 104
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door luma28 Bekijk bericht
Je schrijft:
Iedere keer als ik de AB gebruik (of het nu de groene of de rode mode is) gaat de Cisco aan/uit, ipv de TV.

En daarna:
Als ik de Cisco infrarood ontvanger afdek, reageert de TV wel gewoon, dus de code is juist. Groeten,

Hoe reageert de TV dan als je de Cisco infrarood ontvanger afdekt?
De TV reageert dan zoals zou moeten: die gaat aan/uit als ik via de Cisco AB in de rode mode ga staan en dan de aan/uit knop bedien.

Citaat:
Blijkbaar gaat de TV dan niet uit of aan. En reageert de Cisco nog wel goed op de andere toetsen van de AB?
Ja, meestal wel, maar soms dus niet. Ik had daar voor de firmware geen problemen mee. Het kan toeval zijn uiteraard, maar het is iig een toevallige samenloop van omstandgheden te noemen.

Citaat:
Anyway, het eerste wat ik zou doen is de stekker van de Cisco eruit, even wachten en weer terugsteken.
Daar had ik nog niet aan gedacht met al mijn testjes. Zal ik zeker even proberen vd week.

Citaat:
En als dat niet helpt een factory reset (jammer voor je favorietenlijst en geplande opnames).
Ja, is ook nog een optie. Helaas voor de favo's ja, maar die krijg ik er wel opnieuw in. Als de AB dan weer gaat werken (wat je natuurlijk wel hoopt...), dan is het iig niet voor niets geweest

Dank voor je twee tips, waar ik nog even niet aan had gedacht.
  #4  
Oud 29 november 2009, 09:18
KoenH's schermafbeelding
KoenH KoenH is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 juni 2009
Locatie: Hengelo (OV)
Berichten: 104
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door luma28 Bekijk bericht

Anyway, het eerste wat ik zou doen is de stekker van de Cisco eruit, even wachten en weer terugsteken.
En ja hoor, de oplossing was dus zo eenvoudig. Even de stekker er uit gehaald en nu werkt alles weer naar behoren .

Nogmaals dank voor de tip!
  #5  
Oud 30 november 2009, 16:37
KoenH's schermafbeelding
KoenH KoenH is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 juni 2009
Locatie: Hengelo (OV)
Berichten: 104
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KoenH Bekijk bericht
En ja hoor, de oplossing was dus zo eenvoudig. Even de stekker er uit gehaald en nu werkt alles weer naar behoren .

Nogmaals dank voor de tip!
En nu 3 dagen later had ik toch nog steeds dezelfde problemen.

Ik heb de batterij vervangen en alles werkt weer naar behoren. Ik gok dus dat dat ook de oorzaak is geweest van de eerdere problemen.
  #6  
Oud 30 november 2009, 17:47
pjutr's schermafbeelding
pjutr pjutr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Breda Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PDL7906 Cisco8455 Samsung SMT-C7140A
Berichten: 798
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KoenH Bekijk bericht
En nu 3 dagen later had ik toch nog steeds dezelfde problemen.

Ik heb de batterij vervangen en alles werkt weer naar behoren. Ik gok dus dat dat ook de oorzaak is geweest van de eerdere problemen.
Is een bekend fenomeen. Het oude model AB van de Cisco (zonder het Ziggo logo) vreeet batterijen. En als ze zwak worden sneuvelt als eerstre de multifunctionaliteit, dus is de TV niet meer aan te sturen.
  #7  
Oud 30 november 2009, 18:05
KoenH's schermafbeelding
KoenH KoenH is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 juni 2009
Locatie: Hengelo (OV)
Berichten: 104
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pjutr Bekijk bericht
Is een bekend fenomeen. Het oude model AB van de Cisco (zonder het Ziggo logo) vreeet batterijen. En als ze zwak worden sneuvelt als eerstre de multifunctionaliteit, dus is de TV niet meer aan te sturen.
Goed om te weten! Ik had al zo een idee, want er zitten twee batterijen in, dus ik was van mening dat batt A voor de infrarood kon zijn en B voor de rest? Want bij het wisselen van de batterijne (A -> B, B -> A) werkte de afstandbediening een tijdje OK, maar na een week was het spel dus weer over.

Ik ben benieuwd hoe lang deze nieuwe batt meegaan, heb er iig even de datum van plaatsing opgezet, dan wet ik over een paar weken nog hoe of wat .

Dank voor je aanvullende info iig. Nuttig.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 15:33.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl