Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 22 november 2009, 21:04
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 774
Standaard

Ik heb werkelijk geen idee, sorry. Heb 'm zelf sinds kort ook draaien en het draait prima. Geen last van cpu-overload oid.
Het kan inderdaad zijn dat er nog een restje Norton is blijven staan. Wat misschien kan werken is dit:
* Norton eraf halen met de removal tool
* F-Secure verwijderen met een andere removal tool
* F-Secure opnieuw downloaden
* F-Secure opnieuw installeren
__________________
Please Google your question before asking.
  #12  
Oud 22 november 2009, 21:23
marcedwin's schermafbeelding
marcedwin marcedwin is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 mei 2008
Locatie: Zeist - Used to be Casema
Ziggo Internet: Connect Max & Play Start / Ubee WiFi ellende ding van Ziggo / Mobiel Ruim 4G
DTV: Humax iPVR-9200C / Samsung 2333HD met CI en daarin Alphacrypt Classic / Samsung DCB-9401R / Horizon
Berichten: 447
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Isis Bekijk bericht
../..
Maar dat een betaald pakket veiliger zou zijn dan een gratis pakket omdat je ervoor betaalt zie ik toch niet helemaal.../..
Misschien om dat ze een R&D afdeling hebben (kunnen betalen) van het geld dat ze verdienen met hun producten?

Maar gratis is ook goed hoor tot op zekere hoogte. Het is maar wat je wilt.
__________________
Wie gaat er mee op wereldreis ?
Ik heb een waanzinnig idee, maar heb wel sponsoren nodig.
  #13  
Oud 22 november 2009, 21:49
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.434
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
De vraag van mij was of het zeker was dat er niets meer draaide van Norton. Norton laten verwijderen door F-Secure lijkt mij persoonlijk niet handig. Dat zou je beter door Norton zelf kunnen laten doen
Onder water wordt door FS gewoon de uninstall uitgevoerd die door Norton is geïnstalleerd. Deze laat idd nogal eens de nodige residuen achter. Vandaar ook dat Norton nog een removal tool heeft uitgebracht. Dat deze niet standaard is geïntegreerd in de uninstall is mij een raadsel. De kans dat de uninstall niet volledig lukt is in praktijk vrij aanzienlijk.
__________________
BenJ
  #14  
Oud 22 november 2009, 22:42
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 774
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcedwin Bekijk bericht
Misschien om dat ze een R&D afdeling hebben (kunnen betalen) van het geld dat ze verdienen met hun producten?

Maar gratis is ook goed hoor tot op zekere hoogte. Het is maar wat je wilt.
Ok, nu vind je me vast blond, maar wat is R&D?
Tuurlijk is support en regelmatige updates fijn, maar die gratis varianten bieden dat ook. Er zullen best betaalde pakketten zijn die beter zijn dan AVG, maar mijn punt was meer dat een betaalde anti-virus niet per definitie beter is dan een gratis variant omdat het betaald is. Er zijn ook open-source pakketten (zoals ClamAV) die gratis zijn, goede support bieden en regelmatige updates en hun werk goed doen.

Maar goed, dit is nogal off-topic.
__________________
Please Google your question before asking.
  #15  
Oud 22 november 2009, 22:51
marcedwin's schermafbeelding
marcedwin marcedwin is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 mei 2008
Locatie: Zeist - Used to be Casema
Ziggo Internet: Connect Max & Play Start / Ubee WiFi ellende ding van Ziggo / Mobiel Ruim 4G
DTV: Humax iPVR-9200C / Samsung 2333HD met CI en daarin Alphacrypt Classic / Samsung DCB-9401R / Horizon
Berichten: 447
Standaard

R&D = Research & Development

Ik ben normaliter ook voor Opensource e.d. maar wat veiligheid betreft is het tricky. Daar wil ik absoluut geen ellende mee.
Ik heb dan ook gekozen voor ESET/NOD32. Gebruik dat al jaren en heb er zeer goede ervaringen mee. Voor die paar tientjes (3 licenties voor 45,-) ga ik niet moeilijk doen.

P.S. Ik vind je onderschrift/signature wel leuk
R&D&GOOGLE
__________________
Wie gaat er mee op wereldreis ?
Ik heb een waanzinnig idee, maar heb wel sponsoren nodig.
  #16  
Oud 22 november 2009, 23:32
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 774
Standaard

Hm ja, ik had best even kunnen googelen. Open source is niet per se slecht, ben er zelf erg voor. Draai helaas min of meer noodgedwongen nog Windhoos, maar wel zoveel mogelijk open source software verder. Ik hou niet van licenties En open source heeft als groot voordeel dat er veel mensen aan kunnen werken
Overigens heeft AVG een betaalde variant, dus ga er vanuit dat ze daarvan (mede) hun R&D financieren.
__________________
Please Google your question before asking.
  #17  
Oud 23 november 2009, 10:51
derpeck's schermafbeelding
derpeck derpeck is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 november 2008
Locatie: Almelo (Cogas)
Ziggo Internet: n.v.t.
DTV: Humax 5100C
Berichten: 16
Standaard

Nou, ik ga net mij mijn eigen laptop naast de computer zitten om aan de hand van jullie reacties eens te kijken naar het probleem, doet de PC ineens alsof er niets meer aan de hand is. Ik zal nog wel even die Norton Removal Tool er overheen draaien voor de zekerheid. Het probleem lijkt zichzelf opgelost te hebben
  #18  
Oud 23 november 2009, 15:50
lodewyks's schermafbeelding
lodewyks lodewyks is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 augustus 2008
Locatie: Hoorn Nh Ziggo
Ziggo Internet: Z1
DTV: Samsung
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door derpeck Bekijk bericht
Beste mensen,

afgelopen week heb ik internetbeveiliging van Ziggo geinstalleerd op de PC. Na installatie loopt de CPU telkens op naar 100% met het logische gevolg dat de pc vreselijk traag wordt.

Na een volledige systeemscan om te controleren of dit probleem niet veroorzaakt werd door iets anders, vond F-secure niets. De CPU blijft dus nog steeds rond 100% staan.

Opvallend is dat meteen na het opstarten al gevraagd wordt of ik een probleemrapport wil verzenden omdat fssm32.exe een probleem heeft gehad.

Als ik in taakbeheer kijk welk programma zo veel CPU gebruikt, dan zie ik dat toepassingen met "fs" in de naam veel gebruiken.

Op dit moment kan ik niet bij die PC komen omdat ik niet thuis ben, maar als jullie er meer over willen weten om zo tot een zo passend mogelijk antwoord te kunnen komen, dan hoor ik het graag en zal ik dit zo snel mogelijk melden.

Ik hoop dat er hier iemand is die mij (hopelijk snel ) kan helpen.


Alvast bedankt.

Peck
Ik heb het zelfde probleem gehad, in de map program files bleek nog een oude versie van Multikabel internet beveiliging te staan, toen deze was verwijderd gaat alles weer super snel.
  #19  
Oud 23 november 2009, 17:41
pletter's schermafbeelding
pletter pletter is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 6 oktober 2008
Locatie: schagen multikabel
Ziggo Internet: A1O extra Ubee
DTV: geen
Berichten: 604
Standaard cpu op 100%

moet je eens folding @home draaien

2 cores op 100% en kan nog alles doen

misschien pc beetje oud

hier core2 dual 3 gig

4 gig ram

en fire wall ook aan op windows7

groetjes

pletter
  #20  
Oud 23 november 2009, 22:04
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.489
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pletter Bekijk bericht
moet je eens folding @home draaien

2 cores op 100% en kan nog alles doen
Die vergelijking is niet helemaal eerlijk, want Folding stopt met werken als je iets anders wilt doen, die pas zijn gedrag aan. Dus kun je de pc vrijwel normaal gebruiken en alleen als er ruimte is vult hij dat op tot 100%.

Ik heb ook af en toe wel eens een programma wat 'op hol' slaat en 100% gaat verbruiken, maar dan kom je er echt bijna niet meer tussen tot je het programma wat dit veroorzaakt de nek om kunt draaien. Ook een moderne/snelle computer heeft dat dus.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 19:33.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl