Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 21 november 2009, 20:42
amuobe's schermafbeelding
amuobe amuobe is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 november 2009
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: 3 in 1
DTV: Cisco
Berichten: 3
Standaard TV-code Philips 9000 (32PFL9604H/12)

Ik heb een Philips 9000-serie tv (32PFL9604H/12) en ik krijg het maar niet voor elkaar om de afstandsbediening te synchroniseren met de tv. Alle codes geprobeerd, automatisch zoeken met '001' en '002'. Iemand een idee wat de code is?

Eddie
  #2  
Oud 22 november 2009, 09:34
martbatta@ziggo.nl's schermafbeelding
martbatta@ziggo.nl martbatta@ziggo.nl is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 november 2009
Locatie: weert ziggo
Ziggo Internet: alles 1 een extra
DTV: cisco 8455 DBV
Berichten: 1
Standaard synchroniseren afstandsbediening

ik heb exact hetzelfde probleem, wie kan helpen?????

Heeft nu echt niemand dit probleem, leievr nog een opossing?????

Laatst gewijzigd door martbatta@ziggo.nl; 26 december 2009 om 22:19 Reden: geen reacties mogen ontvangen
  #3  
Oud 27 december 2009, 21:55
Grupeldorn's schermafbeelding
Grupeldorn Grupeldorn is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 november 2009
Locatie: Rijen
Berichten: 6
Standaard

Hier ook hetzelfde probleem.
UItgebreid gezocht op internet, maar ik kan nergens een code vinden.
Wel regelmatig advies tegengekomen om een Logitech AB aan te schaffen.
Toch nog maar even niet.
Dus als er iemand een andere oplossing weet, graag!
  #4  
Oud 29 december 2009, 14:34
jongetje's schermafbeelding
jongetje jongetje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 december 2008
Locatie: Den Haag
DTV: Cisco 8455 & 8485
Berichten: 465
Standaard

Denk dat je of Philips moet bellen/mailen of naar een universele afstandsbediening moet uitkijken. Een Logitec Harmony heb je al vanaf 35 a 40 euro dus hoeft geen vermogen te kosten.
  #5  
Oud 1 januari 2010, 22:08
prin0096's schermafbeelding
prin0096 prin0096 is offline
Member
 
Geregistreerd: 19 juni 2004
Locatie: Wormer/Multikabel
Ziggo Internet: Alles in 1 extra/Linksys WRT610N
DTV: Cisco 8455 DVB en Humax IRHD 5000C
Berichten: 61
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem met de Philips 32 PFL 5604H/12
__________________
Ik haat onderschriften.
  #6  
Oud 5 januari 2010, 23:13
dasselbergs's schermafbeelding
dasselbergs dasselbergs is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 december 2009
Locatie: Bunnik Casema
Ziggo Internet: Alles in Eén Ubee
Berichten: 3
Standaard

Hier staat de quick reference van de Cisco:
http://www.cisco.com/web/NL/consumer...e_8455_dvb.pdf

Zie pagina's 11, 12 en 32

Tips:
• Dit proces kan tot 10 minuten duren.
• De afstandsbediening kan verschillende codes vinden die uw tv bedienen. Indien echter enige
functietoetsen niet naar behoren werken, herhaal stappen 1 tot en met 5 totdat een code wordt gevonden
die alle functietoetsen doet werken.
• Tijdens het scannen kunt u de toets tot 5 keer indrukken om eerdere codes te selecteren of de toets
om weer vooruit te zoeken.

Tips:.
• Indien het lichtje (LED) niet knippert nadat u de toetsen hebt ingedrukt, is het cijfer voor de code 0.

Philips 116, 175, 241, 250, 268, 305, 395, 398, 399, 401,
402, 404, 405, 408, 409, 412, 413, 414, 415, 416,
417, 418, 419, 429, 435, 438, 440, 445, 448, 450,
453, 463, 472, 490, 505, 506, 573, 617, 694, 708,
721


Succes!
  #7  
Oud 6 januari 2010, 00:11
Grupeldorn's schermafbeelding
Grupeldorn Grupeldorn is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 november 2009
Locatie: Rijen
Berichten: 6
Standaard

Bedankt dasselbergs.
Het gaat mij echter om het programmeren van mijn Philips afstandbediening voor de decoder. Dus niet, zoals jij uitlegt, de afstandbediening van de decoder.
  #8  
Oud 6 januari 2010, 08:34
prin0096's schermafbeelding
prin0096 prin0096 is offline
Member
 
Geregistreerd: 19 juni 2004
Locatie: Wormer/Multikabel
Ziggo Internet: Alles in 1 extra/Linksys WRT610N
DTV: Cisco 8455 DVB en Humax IRHD 5000C
Berichten: 61
Standaard

Leuk. Het zijn 41 codes en volgens Murphy is het altijd de laatste die je probeert.
Ik word ook niet vrolijk van de manier hoe je een code in moet brengen in de afstandsbediening van de Cisco. Als je maar iets te langzaam bent, staat je TV weer op ander net.
__________________
Ik haat onderschriften.
  #9  
Oud 23 januari 2010, 18:50
Cor1950's schermafbeelding
Cor1950 Cor1950 is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 oktober 2007
Locatie: Hoofddorp/Multikabel
DTV: Cisco 8455DVB HD PVR
Berichten: 44
Standaard

Ik heb vanmiddag mijn Cisco ge-installeerd en heb een Philips 37PF5321 /12 TV, ik heb code 402 gebruikt, werkt, met uitzondering van de pijltjes toetsen op de Philips AB. Is lastig, die heb ik elke keer bij aanzetten nodig om TV op HDMI te zetten (gaat bij mij niet automatisch)
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:37.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl