Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Overige merken ontvangers > TV's met ingebouwde Irdeto ontvanger (IDTV) > JVC LT-32DC9B

Mededelingen

JVC LT-32DC9B Ervaringen, vragen en opmerkingen over deze TV met ingebouwde gecertificeerde, digitale kabel-decoder


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 21 november 2009, 19:34
wrcveen's schermafbeelding
wrcveen wrcveen is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 oktober 2006
Locatie: -
Berichten: 76
Standaard E34 foutmelding

Sinds een week zie ik een "E34 foutmelding" op NL1. Bij het 'doorzappen' is het een fractie van een seconde en bij het rechtstreeks in typen van de "1" blijft de melding soms staan met een zwart beeld of wel beeld na een fractie van eens seconde na de melding. Ik heb 2 van deze televisies in huis en allebei hebben ze het zelfde euvel.

Wat is er veranderd dat dit nu gebeurd?
  #2  
Oud 26 november 2009, 19:46
TVdigitaal's schermafbeelding
TVdigitaal TVdigitaal is offline
Ziggo 2e lijns DTV Support
 
Geregistreerd: 30 oktober 2008
Locatie: Ziggo
DTV: Allemaal
Berichten: 1.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wrcveen Bekijk bericht
Sinds een week zie ik een "E34 foutmelding" op NL1. Bij het 'doorzappen' is het een fractie van een seconde en bij het rechtstreeks in typen van de "1" blijft de melding soms staan met een zwart beeld of wel beeld na een fractie van eens seconde na de melding. Ik heb 2 van deze televisies in huis en allebei hebben ze het zelfde euvel.

Wat is er veranderd dat dit nu gebeurd?
Heb je deze problemen nu nog?
  #3  
Oud 26 november 2009, 19:48
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wrcveen Bekijk bericht
Sinds een week zie ik een "E34 foutmelding" op NL1. Bij het 'doorzappen' is het een fractie van een seconde en bij het rechtstreeks in typen van de "1" blijft de melding soms staan met een zwart beeld of wel beeld na een fractie van eens seconde na de melding. Ik heb 2 van deze televisies in huis en allebei hebben ze het zelfde euvel.

Wat is er veranderd dat dit nu gebeurd?
Ik veronderstel dat je geen CAM gebruikt?
  #4  
Oud 26 november 2009, 22:16
wrcveen's schermafbeelding
wrcveen wrcveen is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 oktober 2006
Locatie: -
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Ik veronderstel dat je geen CAM gebruikt?
Ja zeker, nog steeds het zelfde. Krijg overigens ook soms de melding mét beeld op de achtergrond. Alleen dus op NL1. Er zit geen CAM in, kaart gaat rechtstreeks in het toestel.
  #5  
Oud 26 november 2009, 23:00
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wrcveen Bekijk bericht
Ja zeker, nog steeds het zelfde. Krijg overigens ook soms de melding mét beeld op de achtergrond. Alleen dus op NL1. Er zit geen CAM in, kaart gaat rechtstreeks in het toestel.
als het probleem aanhoudt dan raad ik je een factory default setting uit te voeren, daarna zul je de tv opnieuw moeten installeren.
  #6  
Oud 28 november 2009, 13:20
rampage's schermafbeelding
rampage rampage is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 oktober 2009
Locatie: Den Haag / Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus / Motorola SB5121
DTV: Neotion CI+ i.c.m. Samsung LE40B650, Samsung DCB-9401R, Humax IR-FOX C
Berichten: 29
Standaard

Hoi wrcveen,

Eerder deze week sprak ik iemand met een ander type JVC-toestel met hetzelfde euvel.

Wat hij mij aangaf is dat hij de E34-melding op Nederland 1 in beeld kreeg wanneer hij de TV inschakelde en dat dit probleem na het zappen was verholpen.

Wat gebeurt er als de blijvende variant van de melding hebt en naar een ander kanaal zapt?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wrcveen Bekijk bericht
Ja zeker, nog steeds het zelfde. Krijg overigens ook soms de melding mét beeld op de achtergrond. Alleen dus op NL1. Er zit geen CAM in, kaart gaat rechtstreeks in het toestel.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Overige merken ontvangers > TV's met ingebouwde Irdeto ontvanger (IDTV) > JVC LT-32DC9B


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:38.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl