Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 21 november 2009, 10:42
Anonymous's schermafbeelding
Anonymous Anonymous is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 juni 2008
Locatie: Landgraaf
Ziggo Internet: Ziggo Alles in 1 Extra
DTV: Humax 5050c / Humax 5200c
Berichten: 387
Standaard Tweede smartcard

Hallo mensen,

Laatst een nieue AIO pakket geinstalleerd (vanwege verhuizing) en mijn oude smartcart ook mee laten verhuizen naar dit adres. Decoder op NED1, even wachten.... voila....beeld. Mooi zo. Niet dus. FILM1 werkt niet, krijg uren lang de code E30. Verdwijnt niet, de rest van de zenders werkt gewoon goed.

Doe ik iets fout, of moet ik de HD gaan bellen (die mij trouwens de laatste tijd heel goed geholpen hebben, het gaat dus wel op sommige punten vooruit daar!).

Mvg,
  #2  
Oud 21 november 2009, 11:54
migroen's schermafbeelding
migroen migroen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 november 2006
Locatie: West-Graftdijk (1486 MK) - Multikabel
Ziggo Internet: Connect en Play Max + Volop bellen
DTV: Horizon + Humax 5050c (2x) + Humax 5200c
Berichten: 1.455
Standaard

Op de site van Ziggo is dit te vinden.

https://www.ziggo.nl/#help/steljevraag/faq/3756

Probeer deze stap nog even en anders inderdaad Helpdesk bellen.
  #3  
Oud 21 november 2009, 18:47
tja's schermafbeelding
tja tja is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2007
Locatie: Cogas
Ziggo Internet: A-i-1 Plus, Modem: Ubee
DTV: LG 32LD350 (zonder CAM); Cisco 8455, Ziggo IPTV pilot, Humax Fox C
Berichten: 2.463
Standaard

Van waar naar waar ben je verhuisd? Als je bijvoorbeeld van het Casema gebied naar het @Home gebied verhuist, zal je oude Casema kaart niet meer werken, en heb je een nieuwe kaart nodig.
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows CE; IEMobile 6.12) PPC; MDA Touch/1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
  #4  
Oud 23 november 2009, 00:25
Anonymous's schermafbeelding
Anonymous Anonymous is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 juni 2008
Locatie: Landgraaf
Ziggo Internet: Ziggo Alles in 1 Extra
DTV: Humax 5050c / Humax 5200c
Berichten: 387
Standaard

Nee, gewoon in oud @home gebied. Vandaag geen tijd gehad om te bellen, zal morgen wel even contact opnemen.
  #5  
Oud 23 november 2009, 00:32
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 774
Standaard

Foutcode e30 betekent in heel veel gevallen dat er een heractivatie van de kaart nodig is. Even HD bellen, dan is het binnen een halve minuut gefixt.
__________________
Please Google your question before asking.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:49.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl