Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #111  
Oud 1 december 2009, 22:49
EelcoV's schermafbeelding
EelcoV EelcoV is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 oktober 2009
Locatie: Voorburg - Casema
Ziggo Internet: All-in-1 Plus, Ubee EVM320B
DTV: Cisco HD-PVR
Berichten: 8
Standaard

Iemand een idee welke IP range ik kan gaan scannen in regio Voorburg (ex Casema)
  #112  
Oud 1 december 2009, 23:32
Pierre_1's schermafbeelding
Pierre_1 Pierre_1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 januari 2009
Locatie: Voorburg / Oud-Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra / Ubee EVM3200 / D-link DIR-855
DTV: Humax HDTV
Berichten: 288
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door EelcoV Bekijk bericht
Iemand een idee welke IP range ik kan gaan scannen in regio Voorburg (ex Casema)
Ik heb een ip-adres in de reeks 10.161.xxx.xxx
  #113  
Oud 2 december 2009, 00:24
Helder's schermafbeelding
Helder Helder is offline
Member
 
Geregistreerd: 11 september 2008
Locatie: Voorburg (Casema)
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra / Ubee EVM320B / Draytek Vigor 2930n
DTV: Samsung SD PVR + Cisco HD PVR
Berichten: 34
Standaard

Ik woon ook in Voorburg, maar mijn range is 10.184.208-254.x.
  #114  
Oud 2 december 2009, 01:23
EelcoV's schermafbeelding
EelcoV EelcoV is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 oktober 2009
Locatie: Voorburg - Casema
Ziggo Internet: All-in-1 Plus, Ubee EVM320B
DTV: Cisco HD-PVR
Berichten: 8
Standaard

Dank jullie, ben er nu in met 10.184.xx.xx
  #115  
Oud 3 december 2009, 10:21
mennog's schermafbeelding
mennog mennog is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 juni 2008
Locatie: Schagen
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra - Cisco Modem
DTV: Horizon / Humax 5200 / Samsung / panasonic
Berichten: 262
Standaard

Hoe kom je in het modem als je er een router achter heb?

Ik heb sinds gister dit modem gekregen en moet zeggen werkt sneller
pagina's openen sneller merkte ik meteen al merkte ook dat ik andere dns servers had gekregen en geen ns1 en ns2.quicknet.nl meer
  #116  
Oud 3 december 2009, 17:03
nico hhw's schermafbeelding
nico hhw nico hhw is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 31 oktober 2008
Locatie: heerhugowaard/multikabel
Ziggo Internet: A-I-1 extra (120/10Mb) / ubee evm3200 / D-Link DIR825
DTV: humax iHDR5050c
Berichten: 1.017
Standaard

ik zou zeggen lees dit topic eens door, hier staan verschillende
manieren beschreven om het modem te bereiken.

alleen bij de methode met de factory reset zal waarschijnlijk je router
er even tussenuit moeten (als je router 192.168.1.1 als ip adres heeft)

voor de rest kan de router er denk ik wel tussen blijven.
en ook als je het ip adres van je modem gevonden hebt, kan
je router er tussen blijven zitten.
  #117  
Oud 3 december 2009, 19:01
mennog's schermafbeelding
mennog mennog is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 juni 2008
Locatie: Schagen
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra - Cisco Modem
DTV: Horizon / Humax 5200 / Samsung / panasonic
Berichten: 262
Standaard

ikd acht ik vraag het even dan weet ik in welke range ik moet gaan scannen maar zag geen mensen uit schagen er tussen en factory reset heb ik weinig zin in werkt nu eindelijk eens normaal
  #118  
Oud 3 december 2009, 19:20
mennog's schermafbeelding
mennog mennog is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 juni 2008
Locatie: Schagen
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra - Cisco Modem
DTV: Horizon / Humax 5200 / Samsung / panasonic
Berichten: 262
Standaard

ah het is gelukt





Me 12 dBmV is gewoon prima
Dit komt door me NTU versterker die er tussen zit

Schagen wordt op het moment omgebouwd
50 mbit haal ik met gemak en 5 mbit up ook

Laatst gewijzigd door mennog; 3 december 2009 om 19:33
  #119  
Oud 4 december 2009, 00:35
rutger89's schermafbeelding
rutger89 rutger89 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2009
Locatie: oldenzaal, @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra 50/5 Arris + Netgear wndr3700
DTV: Televisie Z2 Totaal met: Humax 5050C + Cisco ITV + Samsung dingetje
Berichten: 316
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mennog Bekijk bericht
ah het is gelukt





Me 12 dBmV is gewoon prima
Dit komt door me NTU versterker die er tussen zit

Schagen wordt op het moment omgebouwd
50 mbit haal ik met gemak en 5 mbit up ook
met 3 kanalen? nog niet eerder gezien trouwens
__________________
[img src="http://www.speedtest.net/result/1050339529.png"]
  #120  
Oud 4 december 2009, 00:43
tja's schermafbeelding
tja tja is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2007
Locatie: Cogas
Ziggo Internet: A-i-1 Plus, Modem: Ubee
DTV: LG 32LD350 (zonder CAM); Cisco 8455, Ziggo IPTV pilot, Humax Fox C
Berichten: 2.463
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rutger89 Bekijk bericht
met 3 kanalen? nog niet eerder gezien trouwens
Multikabel hè, daar komt dat vaker voor (ook wel 2, 4 of 8, 2 in de hele kleine regio's, 8 in Heerhugowaard).
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:29.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl