Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #21  
Oud 22 november 2009, 20:18
TomF's schermafbeelding
TomF TomF is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Deventer
DTV: 1x Philips 40PFL8007K/12 en 2x Philips 32PFL7404H/12
Berichten: 425
Standaard

@Tom-

Ik heb 2 stuks Philips 32PFL7404. Ik heb nog geen rare dingen, zoals plofs/reboots, gehad. Draait prima hier
  #22  
Oud 23 november 2009, 10:40
Martijn75's schermafbeelding
Martijn75 Martijn75 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 november 2009
Locatie: Den Bosch
DTV: Humax IR FOX C
Berichten: 10
Standaard

Ik heb sinds kort een 37PFL5604H. Ik heb nog geen digitale TV maar wil dit in de toekomst wel aanschaffen. Deze TV heeft ook een CI+ slot. Iemand hier ervaringen mee met in combinatie met deze TV?
  #23  
Oud 23 november 2009, 10:54
rowdy's schermafbeelding
rowdy rowdy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Totaalpakket, Philips 5604/CI+, Cisco 8485, Humax 5200
Berichten: 878
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Martijn75 Bekijk bericht
Ik heb sinds kort een 37PFL5604H. Ik heb nog geen digitale TV maar wil dit in de toekomst wel aanschaffen. Deze TV heeft ook een CI+ slot. Iemand hier ervaringen mee met in combinatie met deze TV?
Ik ben geen mod en heb op zich niks tegen op vragen dubbel beantwoorden, maar in dit geval zou ik je willen aanraden toch even de andere topics te bekijken.
Er zijn zelfs topics namelijk met dit typenummer als onderwerp, dus die zijn niet bepaald heel erg moeilijk te vinden

Maar: het werkt hoor !! Dus je kunt het zonder problemen allemaal kopen en gaan doen
  #24  
Oud 23 november 2009, 11:03
Martijn75's schermafbeelding
Martijn75 Martijn75 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 november 2009
Locatie: Den Bosch
DTV: Humax IR FOX C
Berichten: 10
Standaard

Mag jij me de topics aanwijzen die het typenummer als onderwerp hebben
Maar goed, ik heb inderdaad een 3-tal losse berichten gevonden waarin gemeld werd dat het werkte.

Is er een samenvattend onderwerp waarin alle typenummers genoemd worden met een Pass/Fail? Zou het wel een stuk overzichtelijker maken.

Bij de BCC wisten ze overigens te vertellen dat ze heel veel CI+ modules weer terug kregen. Ze hadden er zelfs een aparte info-avond voor om de problemen te bespreken met iemand van Ziggo.

Overigens geeft dit dan weer weinig vertrouwen:

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door richjan Bekijk bericht
Gisteren de nieuwste philips sofware op de 37pfl5604/h12 gezet.
Nu heb ik geen geluid meer op Discovery HD op alle overige zenders wel.
Je kan in het menu ook de gewenste audio taal niet zien op discover Hd.
Bij History HD kan je bij de audio instellingen zien dat dat engels is maar bij discovery staat er niets bij audio instellingen.
Volgens mij is het dolby digital maar deze word niet ondersteund na deze laatste update op de 5604 serie.
Zijn er meer gebruikers met dit audio probleem?
  #25  
Oud 23 november 2009, 11:15
fredrix16's schermafbeelding
fredrix16 fredrix16 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 november 2008
Locatie: Sittard
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rowdy Bekijk bericht
Op mijn 5604 nu ook sinds gisteravond in gebruik. EPG is inderdaad naar alle zenders gegaan, teletekst werkt ook prima en de ondertiteling is er nu ook weer op alle kanalen.
Tot zover geen (andere) problemen gehad of reboots ed.
Ook lijken de blokstrepen minder te zijn geworden, maar dat kan ook toeval zijn, 1 avond is te kort om daar iets over te zeggen.
Ik heb gisteren de software geinstalleerd op mijn 8404 maar ik heb alleen maar EPG op de eerste 100 kanalen (schatting). Als ik Kanaal 123 Comedy Central Family kijk en op EPG duw, zie ik de EPG op kanaal 1, Nederland 1 staan. De now-/next balk geeft wel de zenderinfo gewoon weer. Meer gebruikers hier last van?
  #26  
Oud 23 november 2009, 11:55
Rowwan's schermafbeelding
Rowwan Rowwan is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 8 juni 2009
Locatie: Venlo
DTV: 32pfl9604 + Smit CAM & Philips 37pfl9632 + Humax 5200
Berichten: 154
Standaard

Fredrix,
Heb je na installatie van nieuwe firmware ook een nieuwe zender installatie gedaan (zenders zoeken, dus niet de zender update). Vraag me niet waarom, maar dat schijnt nodig te zijn en heeft voor mij het probleem opgelost
  #27  
Oud 23 november 2009, 11:57
fredrix16's schermafbeelding
fredrix16 fredrix16 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 november 2008
Locatie: Sittard
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rowwan Bekijk bericht
Fredrix,
Heb je na installatie van nieuwe firmware ook een nieuwe zender installatie gedaan (zenders zoeken, dus niet de zender update). Vraag me niet waarom, maar dat schijnt nodig te zijn en heeft voor mij het probleem opgelost
Hallo Rowwan,

Nee dat heb ik inderdaad niet gedaan. Vanavond eens proberen. Bedankt voor de tip.
  #28  
Oud 23 november 2009, 14:11
MarcOSX's schermafbeelding
MarcOSX MarcOSX is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 oktober 2009
Locatie: Borne/@Home
Berichten: 13
Standaard

Bij mij (8664) kon ik 'gewoon' bij de opties van de programmagids voor resetten (dacht ik dat er stond, ben nu niet thuis) kiezen en daarna alle zenders weer toevoegen aan de lijst (met 1 knop). Daarna was de EPG compleet. Maar ik heb hier op het forum vaker gelezen dat je alle zenders opnieuw moet zoeken, dus misschien is dat per serie anders?
  #29  
Oud 23 november 2009, 14:44
DaRosa's schermafbeelding
DaRosa DaRosa is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Uitgeest
Berichten: 8
Standaard Toch nog meldingen van gecodeerde zenders

Ik heb de nieuwe firmware, echter af en toe toch de melding dat bepaalde zenders gecodeerd zijn, zoals BBC 1 + 2.
Hebben jullie dit ook?
  #30  
Oud 23 november 2009, 16:49
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 709
Standaard

En op welke Philips TV draait die .66 FW?

Tot nu toe lees ik alleen bij de 9-serie dat er problemen zijn, (nog) niet bij de 5, 7 en 8.

Groet,
JW
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 15:21.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl