Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 19 november 2009, 18:53
wadawada's schermafbeelding
wadawada wadawada is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 mei 2009
Locatie: Alphen/Ziggo
Ziggo Internet: alles-in-een extra
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 5
Cool Volume werkt niet via AB (geen info in beeld)

Hallo,

net mijn cisco 8455DVB aangesloten, en alles goed behalve...

Op de AB werkt het volume instellen niet (mute werkt wel)
en geen info op het scherm
op de Cisco kast zelf de volume instelling is wel zichtbaar op het scherm,
echter doet dit niks met het volume (uit is wel volledig stil).
iemand enig idee ?
aansluiting met sp/dif (optisch), en mijn vorige (Humax) deed het wel goed.

Ik heb wel een Harmony, probeer ik nog maar vind het toch raar.
Cisco heeft software versie 1.2.0.5

Greetz, Wada
  #2  
Oud 19 november 2009, 19:02
quinty's schermafbeelding
quinty quinty is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 november 2009
Locatie: enschede/ziggo
DTV: cisco
Berichten: 3
Standaard geen volume in beeld

hallo ik had het zelf ook.
oplosing mode knop vast houden tot die knippert.
3 maal de 0 drukken.
  #3  
Oud 19 november 2009, 19:05
MrDroopy's schermafbeelding
MrDroopy MrDroopy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: Voorburg
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Ziggo CH7465LG Connect Box | d-link dir-855
DTV: Horizon | Humax 5200c | Cisco 8455 | Samsung dcb-h360r | FireDTV
Berichten: 1.259
Standaard

daarna snel wegdoen en de harmony gebruiken
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/15.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
  #4  
Oud 19 november 2009, 19:09
wadawada's schermafbeelding
wadawada wadawada is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 mei 2009
Locatie: Alphen/Ziggo
Ziggo Internet: alles-in-een extra
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 5
Standaard werkt (de weergave, niet het geluid...)

Thnx !

Nu nog het geluid ook echt kunnen regelen... iemand gouden tips ?
Ik begrijp eigenlijk niet waarom er geen verschil is en de balk wel groter/kleiner wordt (ijdele hoop dat nieuwe spullen vaak toch goed werken en ik gewoon de manuals niet goed lees )

Chrz, Wada
  #5  
Oud 19 november 2009, 19:18
MrDroopy's schermafbeelding
MrDroopy MrDroopy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: Voorburg
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Ziggo CH7465LG Connect Box | d-link dir-855
DTV: Horizon | Humax 5200c | Cisco 8455 | Samsung dcb-h360r | FireDTV
Berichten: 1.259
Standaard

audio via tv of versterker?
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/15.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
  #6  
Oud 19 november 2009, 19:30
quinty's schermafbeelding
quinty quinty is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 november 2009
Locatie: enschede/ziggo
DTV: cisco
Berichten: 3
Standaard geen volume

wat is kleur van power knop op af standbediening.
als je op volume drukt.
rood tv /groen cisco
  #7  
Oud 19 november 2009, 19:37
wadawada's schermafbeelding
wadawada wadawada is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 mei 2009
Locatie: Alphen/Ziggo
Ziggo Internet: alles-in-een extra
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 5
Standaard AB geluid

Aansluiting is via optisch (sp/dif) op Pioneer ramsj setje,
maar zoals gemeld werkte de Humax 10 seconden daarvoor nog wel...
kleur op AB is groen (en in beeld verschijnt nu ook de volume balk)
bij minimaal is het geluid ook wel uit, maar van 1 stap tot max verandert
het volume niet.
de HDMI uitgang is ook niet in gebruik, is niet selecteerbaar in menu.
geluid staat ingesteld op origineel (heb ook stereo geprobeerd, geen verschil)

Wada
  #8  
Oud 19 november 2009, 19:38
laserq's schermafbeelding
laserq laserq is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 november 2009
Locatie: Utrecht Casema
Berichten: 13
Standaard

als je de cisco hebt aangesloten op je versterker via de spdif, kun je het volume niet regelen via de afstandbediening van de cisco. de spdif uitgang is niet regelbaar qua volume. alleen aan of uit.

raar maar waar...
  #9  
Oud 19 november 2009, 19:38
wadawada's schermafbeelding
wadawada wadawada is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 mei 2009
Locatie: Alphen/Ziggo
Ziggo Internet: alles-in-een extra
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 5
Standaard

Really ? Dan gaat ie morgen nog retour, dan maar een HD scherm met CI interface...
  #10  
Oud 19 november 2009, 20:02
Frisootje's schermafbeelding
Frisootje Frisootje is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 juli 2009
Locatie: Breda (Casema)
DTV: Samsung DCB-H360RS, TechnoTrend 1500, FireDTV, FloppyDTV, Dreambox
Berichten: 4
Standaard Kopen?

Als je hem om die reden wegdoet neem ik hem voor 99 euro van je over. Serieus. Interesse?

Het is vrij normaal dat een apparaat dat is aangesloten via S/PDIF het signaal 1:1 doorgeeft, dus zonder volumeregeling. De puristen onder ons vinden dat ook alleen maar goed, want op deze manier wordt het ontvangen signaal niet door de Cisco box veranderd maar direct doorgegeven aan je versterker.

Groet,
Friso
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:58.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl