Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's


Bekijk resultaten enquête: software versie .66
prima, geen problemen meer. 32 58,18%
(nieuw) last van spontane vaslopers / restart "plof" 9 16,36%
(nog steeds) last van spontane vaslopers / restart "plof" 6 10,91%
(nieuw) CI+ problemen w.o. SAC / CCK 5 9,09%
(nog steeds) CI+ problemen w.o. SAC / CCK 3 5,45%
(nieuw) anders 4 7,27%
(nog steeds) anders 3 5,45%
Meerdere antwoorden per stemmer mogelijk. Aantal stemmers: 55. Je mag niet stemmen in deze enquête

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #21  
Oud 12 november 2009, 20:44
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.048
Standaard

2e verzoek voor nadere informatie aan:

FriendlyGhost, icetea, Ruud3822, ggoorden, misfit_nl, RobertElbertse,nlrb


hoevaak treedt het CI+ probleem (gecodeerd programma / geen beeld / CCK / SAC) error op.



Bijdehansie, icetea, rensig, Ruud3822,guidovdb, makasa,

willen jullie eveneens aangeven wat het probleem is en hoevaak het optreedt.

Jullie antwoorden worden zeer op prijs gesteld door ziggo en Philips.
  #22  
Oud 12 november 2009, 21:39
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 709
Standaard

Even een opmerking tussendoor: als ik dit allemaal zo lees wordt er op dit moment door Ziggo/Anoniem zeeeeeer veel inspanning gepleegd om de FW bij, en samen met Philips goed voor elkaar te krijgen.
Uit het feit dat deze .066 FW nog niet voor andere systemen (5xxx, 7xxx en 8xxx serie) ter beschikking gesteld is leid ik af dat men doende is een nieuwere en betere versie te componeren.

Uiteraard wacht iedereen met smart op het moment dat er een nieuwere en hopelijk definitieve FW is, die ook voor de andere systemen ter beschikking komt, en dus valt het wachten zwaar.
Maar dít is een goede ontwikkeling.
Daarvoor verdient imho Anoniem alle Credits

Groet,
JW
  #23  
Oud 12 november 2009, 22:43
guidovdb's schermafbeelding
guidovdb guidovdb is offline
Member
 
Geregistreerd: 19 juli 2009
Locatie: 4105 Ziggo
Ziggo Internet: AIE Extra
DTV: Philips 37PFL9604H12-SMIT CAM - humax 5050 humax 5200
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht

Bijdehansie, icetea, rensig, Ruud3822,guidovdb, makasa,

willen jullie eveneens aangeven wat het probleem is en hoevaak het optreedt.

Jullie antwoorden worden zeer op prijs gesteld door ziggo en Philips.
Beste Anoniem,

Ik heb al aangegeven dat ik denk dat ik verkeerd gestemt heb.
Door jouw reaktie op NLRB heb ik het nog een keer gelezen, en een 3e keer, je gebruik een paar vaktermen SAC/CCK in de enquete, die ik niet direct linkte naar mijn probleem(pje).

Mijn probleem hoort (als ik het inmiddels goed begrijp) dus onder: "(nog steeds) CI+ problemen w.o. SAC / CCK"

Nog steeds is soms de melding gecodeerd programma Alleen bij Nederland 3 HD, uit en aanzetten (zijkant) helpt niet, komt spontaan weer terug.
(4 keer voorgekomen afgelopen anderhalve week, laatste paar dagen niet meer)

Soms na het aanzetten van de TV bij alle kanalen (muv nld1 hd)(authenticatie scherm verdwijnt niet). Als je gaat 'zappen' krijg je dus op alle kanalen 'gecodeerd programma'. Uit en aanzetten (zijkant) helpt dan.
Standby/aan niet. Je ziet dan ook die Softcell descramble service niet (0x1). (ca 3 keer voorgekomen, zondag voor het laatst)

Weet je overigens of we de v66 software van de philips site over de testversie kunnen zetten, de file in het zipbestand is is groter en volgens winrar ca 10 minuten nieuwer dan de v66 testversie.

Groeten,

Guido
  #24  
Oud 12 november 2009, 23:43
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door guidovdb Bekijk bericht
Beste Anoniem,

Ik heb al aangegeven dat ik denk dat ik verkeerd gestemt heb.
Door jouw reaktie op NLRB heb ik het nog een keer gelezen, en een 3e keer, je gebruik een paar vaktermen SAC/CCK in de enquete, die ik niet direct linkte naar mijn probleem(pje).

Mijn probleem hoort (als ik het inmiddels goed begrijp) dus onder: "(nog steeds) CI+ problemen w.o. SAC / CCK"

Nog steeds is soms de melding gecodeerd programma Alleen bij Nederland 3 HD, uit en aanzetten (zijkant) helpt niet, komt spontaan weer terug.
(4 keer voorgekomen afgelopen anderhalve week, laatste paar dagen niet meer)

Soms na het aanzetten van de TV bij alle kanalen (muv nld1 hd)(authenticatie scherm verdwijnt niet). Als je gaat 'zappen' krijg je dus op alle kanalen 'gecodeerd programma'. Uit en aanzetten (zijkant) helpt dan.
Standby/aan niet. Je ziet dan ook die Softcell descramble service niet (0x1). (ca 3 keer voorgekomen, zondag voor het laatst)

Weet je overigens of we de v66 software van de philips site over de testversie kunnen zetten, de file in het zipbestand is is groter en volgens winrar ca 10 minuten nieuwer dan de v66 testversie.

Groeten,

Guido
Dit moeten dezelfde versies zijn, dus het mag geen verschil maken.
Mischien heb je het ergens gemeld maar wat is het merk CAM dat je gebruikt
  #25  
Oud 13 november 2009, 00:13
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 709
Standaard

Dat is de SMiT, zie http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...136#post227136

Groet,
JW
  #26  
Oud 13 november 2009, 00:42
guidovdb's schermafbeelding
guidovdb guidovdb is offline
Member
 
Geregistreerd: 19 juli 2009
Locatie: 4105 Ziggo
Ziggo Internet: AIE Extra
DTV: Philips 37PFL9604H12-SMIT CAM - humax 5050 humax 5200
Berichten: 54
Standaard

@anoniem

Het is een inderdaad een SMiT met een 37pfl9604h/12
Bedankt JW, was nog aan het typen

over de versies:
Jouw link:
FUS_Q5492_0.26.66.0.zip - ZIP archive, unpacked size 44,789,100 bytes
autorun.upg size:44,789,100 modified 30-10-2009 17:25 CRC32 AE0A4C35

Via Philips:
37pfl9604h_12_fus_nld.zip - ZIP archive, unpacked size 46,872,316 bytes
autorun.upg size:46,872,316 modified 30-10-2009 17:36 CRC32 657934D9

De file is in ieder geval anders, maar afgezien van af en toe een codeer meldingen werkt de TV als een zonnetje dus ik heb hem nog lekker op de testsoftware draaien.

Guido
  #27  
Oud 13 november 2009, 01:27
Erref's schermafbeelding
Erref Erref is offline
Member
 
Geregistreerd: 30 oktober 2009
Locatie: Oegstgeest, Casema
Ziggo Internet: TV, CI+ (Smit cam)
DTV: Philips 9664, 42"
Berichten: 37
Standaard

Inmiddels ook 2 keer meegemaakt dat alle kanalen, behalve Ned.1 op gecodeerd stonden. Dat was al bij het aanzetten zonder te zappen.
Aan- en uitzetten hielp niet. Opgelost door de cam eruit te halen en opnieuw te plaatsen.
Voor het overige werkt alles goed.
V66 (van de Philips-site) met 9664, Smit cam.
  #28  
Oud 13 november 2009, 08:08
RobertElbertse's schermafbeelding
RobertElbertse RobertElbertse is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 oktober 2009
Locatie: Veghel / Ziggo (@home)
Ziggo Internet: Ziggo TV digitaal totaal / SMiT CI+ CAM
DTV: Philips 32pfl9604h/12 FW 026.078.0 + HF1
Berichten: 42
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
FriendlyGhost, icetea, Ruud3822, ggoorden, misfit_nl, RobertElbertse,nlrb
hoevaak treedt het CI+ probleem (gecodeerd programma / geen beeld / CCK / SAC) error op.


.
@anoniem, ik krijg nooit CCK/SAC errors maar zo nu en dan een 'gecodeerd' melding of het authentiecatie scherm bij opstarten. Dit is inmiddels al een paar dagen niet meer voor gekomen. Op deze .66 heb ik nog nooit een plof gehad.
  #29  
Oud 13 november 2009, 08:20
nlrb's schermafbeelding
nlrb nlrb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Waalre
DTV: 32pfl9604/37pfl8404 met Neotion CAM
Berichten: 244
Standaard

Hier ook alleen heel af en toe de melding 'gecodeerd programma', waarna er na enkele seconden beeld volgt. Gisterenavond bijvoorbeeld 2x. Beide keren bij zappen van Ned 2 HD naar Ned 3 HD.
  #30  
Oud 13 november 2009, 09:06
erik76's schermafbeelding
erik76 erik76 is offline
Member
 
Geregistreerd: 8 oktober 2009
Locatie: Waalwijk/@home
Ziggo Internet: Alles-in-1 plus
DTV: 37pfl9604 met SMit CI+ cam
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Hierbij het verzoek aan:

ecytuke14, erik76, Fjacobse, fransher, legal r, rensig, Sarrod,alexkelder, Fjacobse, mavanhunnik, Takkie, TNG

om aan te geven hoevaak de reboot voorkomt.

zou je ook aan kunnen geven, voor degenen die hier nog niets over vermeld hebben, of er specifieke onstandigheden zijn waarbij de crash ontstaat.
Ik heb dit 2x gehad, elke keer bleef OSD en now-next balk enigszins vaag in beeld en na ca. 20 seconden volgde de reset. Gebeurde bij mij beide keren een paar minuten nadat de tv was ingeschakeld. Wellicht dat er tijdens zappen nog eea opgestart werd in de tv wat uiteindelijk de crash veroorzaakt??
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:27.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl