Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 6 november 2009, 08:17
TRaSH's schermafbeelding
TRaSH TRaSH is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 november 2004
Locatie: (2134ET)Hoofddorp/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / CISCO EPC3212 / Router: Asus RT-N66U (Merlin build)
DTV: Humax iHDR-5050C Samsung 46C630/Sony 40Z5500 CI+
Berichten: 1.208
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cra1n Bekijk bericht
Kun je hier niet wat specifiek over vertellen, admin, welke?

Ik heb even goed gekeken, ik sta inderdaad als admin ingesteld op windows 7.
rechter knop op installatie file,
en dan uitvoeren als admin.
__________________


  #12  
Oud 6 november 2009, 11:10
ADd's schermafbeelding
ADd ADd is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 februari 2009
Locatie: amersfoort casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra UBEE EVM
DTV: HUMAX IRHD-5000C
Berichten: 7
Standaard

he heb jij windows 7 64-bit dan werkt het niet
  #13  
Oud 6 november 2009, 11:15
cra1n's schermafbeelding
cra1n cra1n is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 april 2006
Locatie: Haarlemmermeer
Ziggo Internet: All in 1 pakket Extra
DTV: Samsung "standaard" én Humax
Berichten: 116
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ADd Bekijk bericht
he heb jij windows 7 64-bit dan werkt het niet
Ja inderdaad ik heb windows 7 64-bit. Waarom werkt het niet? Had Ziggo maar moeten vertellen, want op de site van F-Secure is wel te zien dat het wel werkt, want ik heb windows 7 64 bit aangeschaft!

Windows Vista 64 bit werkt het wel als ik van mijn collega heb gehoord. Dus dit moet wel kunnen!
  #14  
Oud 6 november 2009, 11:15
cra1n's schermafbeelding
cra1n cra1n is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 april 2006
Locatie: Haarlemmermeer
Ziggo Internet: All in 1 pakket Extra
DTV: Samsung "standaard" én Humax
Berichten: 116
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TRaSH Bekijk bericht
rechter knop op installatie file,
en dan uitvoeren als admin.
Welke installatie file?
  #15  
Oud 6 november 2009, 11:20
TRaSH's schermafbeelding
TRaSH TRaSH is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 november 2004
Locatie: (2134ET)Hoofddorp/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / CISCO EPC3212 / Router: Asus RT-N66U (Merlin build)
DTV: Humax iHDR-5050C Samsung 46C630/Sony 40Z5500 CI+
Berichten: 1.208
Standaard

als je f-secure installeerd.
maar mischien zoals eerder aangegeven.
probeer de f-secure van de f-secure website.
kan zijn dat de f-secure dat ziggo leverd nog niet volledig windows 7 compatible is.
als ik namelijk naar de f-secure website ga dan staat er namelijk dat het volledig compatible is met windows 7
dus ik zelf raad je aan,
de-installeer f-secure reboot en zie of je melding probleem verhopen is.
dan f-secure downloaden van de f-secure website en kijken of dat wel werkt.
__________________


  #16  
Oud 6 november 2009, 11:50
cra1n's schermafbeelding
cra1n cra1n is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 april 2006
Locatie: Haarlemmermeer
Ziggo Internet: All in 1 pakket Extra
DTV: Samsung "standaard" én Humax
Berichten: 116
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TRaSH Bekijk bericht
als je f-secure installeerd.
maar mischien zoals eerder aangegeven.
probeer de f-secure van de f-secure website.
kan zijn dat de f-secure dat ziggo leverd nog niet volledig windows 7 compatible is.
als ik namelijk naar de f-secure website ga dan staat er namelijk dat het volledig compatible is met windows 7
dus ik zelf raad je aan,
de-installeer f-secure reboot en zie of je melding probleem verhopen is.
dan f-secure downloaden van de f-secure website en kijken of dat wel werkt.
Als ik bij F-Secure een f-secure download, moet ik hiervoor wel betalen. Ik betaal dit al bij Ziggo, de enige die ik kan downloaden is op de site van ziggo, niet bij F-Secure? Of heb ik het mis?

Als ik de huidige F-Secure verwijderd, is de pop-up ook voorbij.
  #17  
Oud 6 november 2009, 11:59
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 774
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cra1n Bekijk bericht
Als ik bij F-Secure een f-secure download, moet ik hiervoor wel betalen. Ik betaal dit al bij Ziggo, de enige die ik kan downloaden is op de site van ziggo, niet bij F-Secure? Of heb ik het mis?

Als ik de huidige F-Secure verwijderd, is de pop-up ook voorbij.
Je hebt een licentiecode gekregen van Ziggo. Je kan eens proberen of die ook werkt als je F-Secure van hun site downloadt.
__________________
Please Google your question before asking.
  #18  
Oud 6 november 2009, 23:30
cra1n's schermafbeelding
cra1n cra1n is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 april 2006
Locatie: Haarlemmermeer
Ziggo Internet: All in 1 pakket Extra
DTV: Samsung "standaard" én Humax
Berichten: 116
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Isis Bekijk bericht
Je hebt een licentiecode gekregen van Ziggo. Je kan eens proberen of die ook werkt als je F-Secure van hun site downloadt.
Ik heb net geprobeerd, mijn licentiecode van ziggo werkt ook niet. Volgens mij kan ik een licentiecode alleen de F-Secure VAN ZIGGO gebruiken.

Inderdaad is dit de programma (op de site van F-Secure) geschikt voor WIN 7.

Wat een ziggo!

Laatst gewijzigd door cra1n; 7 november 2009 om 11:52
  #19  
Oud 8 november 2009, 02:45
LJ_Robin's schermafbeelding
LJ_Robin LJ_Robin is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 november 2009
Locatie: @home
Ziggo Internet: alles in 1
Berichten: 4
Angry hi

windows 7 is al langer uit en ze weten dat ze hadden toen al er aan moeten werken zodra die uit is wij de nieuwe versie van f-secure kunnen gebruiken na aan zien wat ik allemaal lees zijn veel mensen over gegaan naar windows 7 dat ze maar heel erg snel zorgen dat de versie die ze nu hebben van f-secure compatible is met win7 heb niet voor niets win7 ultimate x64 IVB met meer geheugen dan 4gb (12gb) gekocht en ik betaal ook nog voor f-secure van ziggo dus dan verwacht je ook dat het compatible is

en de code die we hebben gekregen van ziggo werkt niet met de versie die je bij f-secure kunt downloaden dat ze daar maar ook wat aan doen immers er word gewoon betaald voor die versie als niemand meer betaald voor hun beveiligings paket (misschien een optie) dan moeten ze wel up to date blijven met de OS.
  #20  
Oud 8 november 2009, 17:37
TRaSH's schermafbeelding
TRaSH TRaSH is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 november 2004
Locatie: (2134ET)Hoofddorp/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / CISCO EPC3212 / Router: Asus RT-N66U (Merlin build)
DTV: Humax iHDR-5050C Samsung 46C630/Sony 40Z5500 CI+
Berichten: 1.208
Standaard

kan me herrineren dat bij xs4all ook een beveiligings pakket was ooit eens voor mcaffee,
toen vista uit kwam was er ook nog geen werkende versie van hun uit.
wel rechstreeks van mcaffee.
is dus niet alleen met ziggo.
daarom kies ik zelf voor een eigen beveiligings pakket en niet 1 via ziggo.
wil gewoon daar vrije hand in hebben
__________________


Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:51.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl