Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #81  
Oud 7 november 2009, 01:27
mmdw1976's schermafbeelding
mmdw1976 mmdw1976 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 november 2009
Locatie: leiden
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ruud3822 Bekijk bericht
Tot gisterenavond geen problemen ondervonden met .66 versie. Vanochtend echter kreeg ik ook de 'gecodeerd programma' melding op alle kanalen, het beeld bleef zwart. Na de tv een keer uit- en aanzetten kreeg ik weer dezelfde melding, maar kwam het beeld na enkele seconden wel, en vervolgens waren alle andere zenders ook weer beschikbaar als normaal.
Iets te vroeg gejuichd?
is niets te maken met de software denk ik. ik had het vanmiddag ook op me 8404 met de laatste update voor dat model ziggo is hier en daar wat aan het rommelen misschien in verband met de internetverhoging die aan zit te komen me telefoon is ook al een aantal dagen zeer instabiel dus denk niet dat het aan .66 firmware ligt maar in combinatie misschien met andere werkzaamheden. welk regio heb je dit probleem ondervonden ook misschien in regio Leiden ?

groeten mmdw1976
  #82  
Oud 7 november 2009, 09:08
tafkap72's schermafbeelding
tafkap72 tafkap72 is offline
Member
 
Geregistreerd: 19 september 2009
Locatie: Groningen
Ziggo Internet: Basis TV
DTV: 42pfl7008/k12 CI+ Quantis 1.3 CAM
Berichten: 50
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door catzjes Bekijk bericht
.66 is zojuist op de website van Philips geplaatst

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...&slg=nl&scy=NL
Weet iemand of dit dezelfde versie is als die hier is aangeboden? Maw, is het nog verstandig om deze er overheen te gooien?
  #83  
Oud 7 november 2009, 10:37
Ruud3822's schermafbeelding
Ruud3822 Ruud3822 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 november 2009
Locatie: Amersfoort / Casema
Ziggo Internet: Televisie Z1 abonnement
DTV: CI+ CAM module (Smit)
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mmdw1976 Bekijk bericht
is niets te maken met de software denk ik. ik had het vanmiddag ook op me 8404 met de laatste update voor dat model ziggo is hier en daar wat aan het rommelen misschien in verband met de internetverhoging die aan zit te komen me telefoon is ook al een aantal dagen zeer instabiel dus denk niet dat het aan .66 firmware ligt maar in combinatie misschien met andere werkzaamheden. welk regio heb je dit probleem ondervonden ook misschien in regio Leiden ?

groeten mmdw1976
Eerlijk gezegd hoop ik dat je gelijk hebt en dat het komt door een tijdelijk verkeerd tv-signaal van Ziggo. Ik woon in Amersfoort en heb begrepen dat Ziggo in deze woonplaats als eerste met extra hoge internetsnelheid gaat komen als een proef geloof ik.

Ikzelf heb het vermoeden dat het hier niet door komt, want heb deze problemen nooit gehad voordat ik met de cam ging werken. Daarvoor had ik enkele weken een eenvoudige SD decoder van Humax, en nooit dit probleem gehad. Ook (slechts) 1 dag verise .65 gehad en ook dat ging zonder problemen (maar te kort gehad om te zeggen dat hier niets mee aan de hand was).

Misschien kan Anoniem hier meer over vertellen? Of kunnen andere forumbezoekers uit bijvoorbeeld regio Amersfoort melden of ze dit probleem ook hebben met een externe decoder?
  #84  
Oud 7 november 2009, 10:49
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ruud3822 Bekijk bericht
Eerlijk gezegd hoop ik dat je gelijk hebt en dat het komt door een tijdelijk verkeerd tv-signaal van Ziggo. Ik woon in Amersfoort en heb begrepen dat Ziggo in deze woonplaats als eerste met extra hoge internetsnelheid gaat komen als een proef geloof ik.

Ikzelf heb het vermoeden dat het hier niet door komt, want heb deze problemen nooit gehad voordat ik met de cam ging werken. Daarvoor had ik enkele weken een eenvoudige SD decoder van Humax, en nooit dit probleem gehad. Ook (slechts) 1 dag verise .65 gehad en ook dat ging zonder problemen (maar te kort gehad om te zeggen dat hier niets mee aan de hand was).

Misschien kan Anoniem hier meer over vertellen? Of kunnen andere forumbezoekers uit bijvoorbeeld regio Amersfoort melden of ze dit probleem ook hebben met een externe decoder?
Kijk eens over een wat langere periode en laat me dan even weten wat de bevindingen zijn.
  #85  
Oud 7 november 2009, 10:56
alexkelder's schermafbeelding
alexkelder alexkelder is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 november 2004
Locatie: bovenkarspel
Berichten: 14
Standaard

zo een week zonder problemen en gister zapte ik van nld1 hd naar nld2 en
nadat de now/next balk weg was naar nld3 hd en voordat de now/next balk kwam.......PLOF reboot

verder dus geen problemen gehad
37pfl9604 met Smit cam
  #86  
Oud 7 november 2009, 11:00
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 709
Standaard

En welke SW heb jij er in zitten?

Groet,
JW
  #87  
Oud 7 november 2009, 11:35
knar's schermafbeelding
knar knar is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 september 2009
Locatie: delft/ziggo
Ziggo Internet: HDTV
DTV: CI+ (Smith)
Berichten: 11
Standaard EPG beguint bij Ned 3HD

Ik zag vandaag dat de EPG bij Ned 3 HD begint. Ned 1 en 2 HD krijg ik niet te zien.
pfl9664 met Smit CAM
  #88  
Oud 7 november 2009, 12:44
Spottie's schermafbeelding
Spottie Spottie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 november 2009
Locatie: Sittard / @Home
DTV: 37PFL9604H/12 met Neotion
Berichten: 7
Standaard

Tv: 37PFL9604H-12
Firmware: Q5492-0.26.66.0
CI+ cam: Neotion

Vandaag firmware en cam geïnstalleerd.
Daarbij géén problemen ondervonden.
Zover ik op dit moment kan beoordelen werkt alles perfect.
Zal de zaak nog wat uitgebreider testen en over enkele dagen opnieuw rapporteren.
  #89  
Oud 7 november 2009, 12:49
alexkelder's schermafbeelding
alexkelder alexkelder is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 november 2004
Locatie: bovenkarspel
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JW-NHS Bekijk bericht
En welke SW heb jij er in zitten?

Groet,
JW
.66 lijkt me duidelijk toch als ik dit hier in "testen software (3)" plaats
  #90  
Oud 7 november 2009, 13:24
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 709
Standaard

In dit draadje zijn wel meer reakties te lezen die niet op de .66 slaan, vandaar mijn vraag.
Uit je vorige posting kon ik niet opmaken dat jij tot de "gelukkigen" behoorde die deze Firmware van Anoniem gekregen had om te testen.
Nú is dat duidelijk

Groet,
JW
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:53.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl